Disse er fordelene ved Kencur for sundhed

, Jakarta – Som lægeplante og urtemedicin bruges kencur som medicin mod halsbetændelse, øreinfektioner, influenza hos spædbørn, forkølelse, hovedpine, hoste, diarré, menstruationsflow, øjensmerter, forstuvninger og lindre træthed.

Kencur er en type terapeutisk plante, der har været kendt i lang tid i betragtning af, at den har mange medicinske fordele, selvom dens anvendelse normalt bruges som fødevareingrediens. Læs mere her, kencur og dets sundhedsmæssige fordele!

Fantastisk Jamu Kencur

Det blev forklaret ovenfor, at kencur ofte bruges som en halsbetændelse medicin. Derudover er kencur også nyttig til at lindre forkølelse, lindre forstuvede ben, behandling af mavesår, opretholde en stærk krop for at holde sig i form, reducere tarmproblemer, smerter, slappe af i hjernen og være en god kilde til kræftforebyggelse.

Hvordan bruges kencur som en nyttig urtemedicin? Behandlingen afhænger naturligvis af de smerter, du oplever. Følgende er anbefalinger, der kan gøres:

  • Ondt i halsen og forkølelse

Til denne tilstand kan du lave den resulterende blanding ved hjælp af kencur kogt i varmt vand blandet med salt. Drik denne kombination to gange om dagen.

  • Forstuvet ben

Kencur har også kapacitet til at behandle forstuvninger eller forstuvninger af benene. Det skyldes, at kencur kan fungere som en varmere, der kan slappe af muskler og ledbånd, der er spændte på grund af forstuvninger eller forstuvninger.

  • Slimet hoste

Stoffer indeholdt i kencur kan nedbryde slim med det formål at gøre luftvejene glattere. For at få de store fordele ved kencur som slimsprængende stof, kan du blande det med lidt ingefær, lime og varmt vand og derefter drikke det to gange om dagen.

Læs også: Tips til at dyrke Kencur for at overvinde sygdomme

  • Ondt i halsen

Ondt i halsen? At drikke kencur afkog kan lindre ondt i halsen og lette luftvejene.

  • Behandling af halsbrand

Kencur kan også bruges til at behandle mavesår. Som du ved, kan sår angreb forstyrre aktiviteter. For at mindske smerter på grund af sår kan du drikke en blanding af kencur med varmt vand.

  • Body Fit

Du kan bevare en sund krop ved at drikke en blanding af kencur og varmt vand og gøre det til en rutine.

  • helbrede diarré

Infektioner i tarmene kan forårsage diarré. Som lægeurt kan kencur også give helbredende fordele ved diarré. Hjælper primært med at holde kroppen hydreret.

Læs også: Kend 5 typer salt og deres fordele for sundheden

  • Som smertelindring

Kencur er en af ​​de terapeutiske planter, der indeholder smertestillende midler og hjælper kroppens helingsproces fra infektion. Hvis du er træt af at lave den som en ekstra drik, kan kencur også forarbejdes ved at blande den i visse fødevareingredienser.

Hvordan kan kencur have sådanne superfordele? Følgende er et fantastisk indhold af 100 gram kencur:

205 kalorier.

0,4 gram total fedt.

0 milligram kolesterol.

1,6 milligram natrium.

55 milligram kalium.

45 gram samlede kulhydrater.

0,6 gram kostfibre.

0,1 gram sukker.

4,3 gram protein.

1,2 procent DV af calcium.

1,8 procent DV-jern.

Cineol.

Borneol.

3-carene.

Camphene.

Kaempferol.

Kaempferide.

Kanelaldehyd.

P-methoxykanelsyre.

Ethylkanel.

Ethyl p-methoxycinnamat.

Vil du vide mere om kencur plantens storhed, så spørg direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Reference:

Busy.org. Tilgået i 2019. 11 fordele ved kencur for sundheden.
Dr.HealthBenefits.com. Tilgået i 2019. 12 fremragende fordele ved Jamu Beras Kencur – bedste indonesiske traditionelle medicin.