Regntiden, Kend årsagerne til løbende næse

, Jakarta — Hvem har ikke oplevet en løbende næse, især ved årstidernes skiften eller i regntiden? Men ved du, hvad der forårsager denne irriterende løbende næse?

En løbende næse er resultatet af udledning af væske produceret af blodkar og væv i næsen. Denne udledning kan være i form af klar væske eller tykt slim. Løbende næseflåd foregår langs næsegangene, men kan også opstå bagerst i halsen eller kan forekomme begge steder.

Udtrykkene "rhinoré" og "rhinitis" bruges ofte til at henvise til den løbende næse. I det væsentlige er rhinoré udledning af næsevæske, som normalt er i form af en gennemsigtig væske. Mens rhinitis refererer til betændelse, der opstår i vævene i næsen, som er forårsaget af forskellige ting, som er karakteriseret ved komplekse symptomer såsom tilstoppet næse og kløe. Denne betændelse er normalt det, der forårsager en løbende næse.

Andre almindelige årsager til løbende næse er infektioner som forkølelse eller influenza eller allergi. Nogle mennesker kan opleve en tilstand kaldet vasomotorisk rhinitis (VMR), hvor den ramte oplever en løbende næse uden nogen åbenbar grund. Bihulebetændelse, stofbrug, tør luft, virkningerne af visse lægemidler, astma, graviditet eller rygning kan også udløse en løbende næse.

En løbende næse er irriterende og gør dig utilpas, men normalt vil denne tilstand gå over af sig selv efter et par dage. Årsagen til en løbende næse kan omfatte symptomer på løbende næse ledsaget af høj feber, smerter i næseområdet og gult eller grønt slim, der varer mere end 10 dage, kontakt straks læge, da disse symptomer kan indikere en bakteriel infektion stemme/videoopkald og snak i app .

Desuden i Du kan købe medicin/vitaminer, der bliver leveret direkte til din destination og tjekke laboratoriet med betjente, som kommer direkte hjem til dig. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store eller Play Store.