Dette er et trick, så børn ikke våder sengen længere

, Jakarta – At se børn, der er blevet ret store, men stadig våde sengen, er faktisk irriterende for forældre. Normalt våder børn sengen om natten, når han sover. Bliv ikke skældt ud, ja, for faktisk er denne tilstand normal oplevet af børn. Jeg skal bare træne det. Her er måder, hvorpå du kan prøve at stoppe dit barns sengevædningsvane.

Børn, der er fyldt fem år, er generelt i stand til at stå op og gå på toilettet på egen hånd, når de føler, at blæren er fuld. Nogle børn på samme alder kan dog stadig have komplekse kropssignaler, som endnu ikke er udviklet, så kroppen tømmer automatisk blæren, når han sover, ligesom da han var baby. Prøv følgende måder at træne dit barn i ikke at våde sengen igen:

  • Vandladning før du sover

Væn dig til at opmuntre børn til at tisse, før de går i seng om natten. Lad ikke dit barn drikke for meget før sengetid. Giv også dit barn forståelse for, at det ikke længere må væde sengen, men selv skal rejse sig og gå på toilettet, hvis det føler blæren er fuld.

  • Undervis børn i toilettræning

I en alder af 2 år kan børn læres at toilettræningdvs. at bruge deres eget toilet. Du kan købe din lille en potte eller et lille toilet, så tag ham ofte på toilettet og fortæl ham, hvordan han skal tisse på egen hånd.

  • Væk barnet for at gå på toilettet

Denne metode kan være lidt besværlig for moderen, men den er effektiv til at forhindre din lille i at blive sengevædning, ved at vække barnet hver tredje eller fjerde time, efter det går i seng, for at tisse.

  • Begræns sukkerholdige fødevarer og drikkevarer

Søde drikkevarer og mad vil få dit barn til at tisse ofte. Dette sker, fordi kroppen naturligt vil skille sig af med stoffer, der ikke er nødvendige i kroppen, herunder overskydende sukkerniveauer. Giv derfor ikke dit barn en masse sød mad, okay?

  • Skam ikke dine børn i forlegenhed

At skælde ud på dit barn vil kun få ham til at føle sig stresset, deprimeret og bange, men det stopper ikke hans sengevædningsvane. Barnet føler sig faktisk flov, hvis det stadig væder sengen, men han er magtesløs til at stoppe vanen. Så hendes mor burde spille en rolle i at hjælpe hende med at håndtere problemet og ikke få hende til at føle sig endnu mere flov ved at skælde hende ud offentligt.

  • Giv ros

Hvis det lykkes din lille ikke at våde sengen om natten, så ros ham. Eller mor kan også give ham en lille gave. Således vil din lille føle sig stolt og prøve ikke at våde sengen igen.

  • Brug Perlak

Træn dit barn til at blive mere selvsikker til at stoppe vanen med at væde sengen ved at tage bleen af ​​om natten. Moderen kan i stedet dække barnets seng med et klæde dækket med perlak. Selvom på denne måde, kan barnet stadig væde sengen, men barnet vil indse, at det ikke har en ble på længere, hvilket indirekte også minder ham om ikke at våde sengen.

  • Lær børn at melde fra, når de vil tisse

Lær dit barn ikke at tisse direkte i bleen, men at melde fra til moderen, når hun vil tisse. Således begynder barnet at lære at holde sin tisse, indtil hans mor inviterer ham på toilettet.

Hvis du har spørgsmål til dit barns adfærd, så tøv ikke med at tale med lægen via appen . Du kan kontakte lægen og roligt diskutere via Video/taleopkald og Snak. Derudover kan mødre købe sundhedsprodukter og vitaminer, de har brug for . Bliv bestille og ordren vil blive leveret inden for en time. Så hvad venter du på? Hent nu også i App Store og Google Play.