Se 6 måder at erobre Playboy på

, Jakarta - Playboy-mænd har deres egen charme for de fleste kvinder. Hans arrogance, bullshit og falske håb er nogle af de ting, de er synonyme med. Hans udseende og charme erobrer let kvinders hjerter. Men vidste du, at playboys kan være loyale og loyale over for deres partnere, når de finder den rigtige person.

Nå, hvis du vil erobre dem, skal du vide, hvordan du får dem til at blive forelsket i dig. Sådan vinder du en playboys hjerte.

Læs også: Årsager til, hvorfor piger er mere tiltrukket af dårlige drenge

Bliv ikke let påvirket af Playboys forførelse

Playboy er interesseret i at forfølge svære at finde kvinder. Udøs ikke dit hjerte og sjæl så let, men du skal heller ikke lyve eller lade som om du ikke har følelser.

Så snart han begynder at nærme sig dig, skal du signalere til ham, at der er mere om dig, som han har brug for at vide. Lad ham dog ikke vide alt om dig. Lad ham være nysgerrig, så han ikke let forlader dig.

Begræns kommunikation

Som tommelfingerregel bør I sende et begrænset antal beskeder til hinanden. Hvis han ringer til dig meget, så skal du ringe til ham flere gange for at holde tingene retfærdige. At give ham for meget opmærksomhed vil let kede ham og øge hans chancer for at få nye mennesker.

Så begræns kommunikationen med ham og vis ham, at du har bedre ting at gøre end at bekymre dig om ham hele tiden. Denne måde gør ham mere interesseret i at komme tættere på dig.

Læs også: Lang dating men hurtig skilsmisse efter ægteskab, her er grunden

Vær en omgængelig kvinde

Playboy er generelt populær og har mange forhold og venner. Derfor skal du også have en person, der ikke er mindre omgængelig, så han kan være interesseret og til sidst henvende sig til dig. Vær dog ikke omkring ham for ofte, for han kan faktisk synes, at du er for aggressiv, hvilket gør ham ilfil.

slæbe

Ikke få playboy-mænd bliver også arrogante, fordi de formåede at erobre mange kvinders hjerter. Hvis du let falder i hans arme, så betragtes du som den samme som enhver anden kvinde.

Som de fleste mænd generelt, kan playboy-mænd også lide en udfordring, når de nærmer sig en kvinde. Så fang hans opmærksomhed ved at trække i ham og gøre ham nysgerrig.

Forvent ikke engagement for meget

De fleste playboys foretrækker at være fri, og han kan ikke lide at blive tilbageholdt. Selvom du allerede er hans kæreste, skal du ikke forvente, at han forpligter sig til et yderligere niveau, såsom at blive gift og få en familie. Så vær tålmodig og gør altid dit bedste for at gøre ham glad.

Forbered et stærkt hjerte

At kunne lide en playboy-mand kræver tålmodighed, fordi de generelt ikke holder op med at være søde mod enhver kvinde. Hvis du er den type kvinde, der let bliver jaloux, har du måske ikke tålmodigheden til at håndtere det. Så hvis du vil erobre en playboy, skal du have stor tålmodighed. Bare fokuser på de positive træk, som manden har, som er venlig, venlig og kan blive venner med alle.

Men er du for stresset omkring dit parforhold og psykiske helbred, så tøv ikke med at kontakte en psykolog på . Du kan chatte taleopkald eller videoopkald at fortælle dit problem.

Læs også: Snyd-følelser Ubevidst, er det forkert?

Kan Playboy-mænd inviteres til at forpligte sig?

Hvis du er i et forhold med en playboy, og du ikke er sikker på, om dit forhold vil fungere eller ej, så er der et par ting at tænke på, såsom:

  • Tænk over, om han virkelig fortjener din opmærksomhed og hengivenhed. Accepter det faktum, at det er risici at være i et forhold med en playboy, fordi der ikke er nogen garanti for, at han vil være trofast. Hvis han har lavet en fejl, så tænk over det, måske vil han gentage fejlen igen. Hvis du ikke kan acceptere det, er der ikke længere nogen grund til at beholde det.

  • Hvor meget værdsætter du dig selv? At stole på en mand, der har forrådt tillid, er risikabelt. Selvfølgelig fortjener alle en ny chance, men er der nogen garanti for, at han ikke vil gøre det igen.

  • Faktisk kan du ikke kontrollere eller ændre andre mennesker, de skal have lyst til at ændre sig selv. Det eneste du kan kontrollere er dig selv og dine følelser. Føler du dig forvirret, når du er i et forhold med ham? Alt dette er dit valg.

Nå, det er vigtigt at kende alvoren og engagementet hos en partner i et forhold, især når han er kendt som en playboy. På den måde kan forholdet blive endnu tættere.

Reference:
Elsker Devani. Hentet 2020. Filthy Ways to Win a Playboy's Heart in the Moment.
Identitet Magasinet. Tilgået 2020. Hvordan tæmmer man en Playboy og får ham til at forpligte sig?
Din dronning. Hentet 2020. Sådan får du en Playboy til at begå sig.