Hvordan man tager sig af Miss V efter alder

, Jakarta – Alle kvinder har brug for at vide, hvordan man tager sig af Miss V for at forblive sunde. Miss V er en del af kroppen, der ofte får mere opmærksomhed, udover ansigtet og brysterne. Formen for opmærksomhed kan antage forskellige former, hvoraf den ene er opretholdelse af renlighed og sundhed hos frøken V.

Generelt kræves der også en sund og regelmæssig kost for at passe Miss V. Flere typer mad kan nemlig være med til at vedligeholde skedens sundhed ved at holde forskellige sygdomme væk som fx svampeinfektioner, urinvejsinfektioner og endda øge manglen på smørevæske i skeden.

Med sunde intime organer kan det øge selvtilliden, når du er sammen med en partner. I takt med at alderen stiger, stiger alderen på Frøken V selvfølgelig også, så behandlingsmetoden er også anderledes.

(Læs også: Dette er den rigtige måde at holde Miss V ren på )

20'erne

Når du kommer i 20'erne, betragtes du som moden. I 20'erne har nogle kvinder også seksuelle aktiviteter, så Miss V har brug for mere opmærksomhed. Ikke kun opretholde renligheden af ​​Miss V, når du har sex, du bør gøre det sikkert og sundt. En af dem er ved ikke at skifte partner. Næsten to tredjedele af de seksuelt overførte sygdomme bliver pådraget af kvinder under 25 år. Derudover skal du ikke glemme at bruge præventionsmidler eller kondomer.

Livmoderhalskræft er den mest frygtede sygdom blandt kvinder. Denne sygdom er forårsaget af HPV-virus og kan forebygges gennem HPV-vaccinen. Vi anbefaler, at kvinder i denne alder, som allerede er seksuelt aktive, tager HPV-vaccinen, så sundheden for dine reproduktive organer og Miss V kan vedligeholdes godt. Derudover, glem ikke at lave rutine tjekke op Frøken V dig, både tjek selvstændigt og til lægen.

30'erne

Hvis du i denne alder er gift, bør du planlægge familieplanlægning. Fordi fødslen også vil påvirke helbredet for din Miss V. Derudover skal du vælge prævention eller prævention, der passer til din Miss V's helbred.

40'erne

I en alder af at komme ind i hovedet på 4, bør du være flittig til at spise sund mad. Udover din krop er sund mad også godt for din Miss V's helbred. I en alder af omkring 40 år får hormonernes op- og nedture libido til at falde. Derudover vil menstruationen i den alder blive uregelmæssig, og Miss V-væsken vil falde. Du skal også være opmærksom på renlighed, så din Miss V ikke er inficeret.

50'erne

I en alder af 50'erne vil Miss V-væsken falde mere og mere. For at bevare Frøken V's helbred i en alder af omkring 50 år, bør du bruge smøremidler, når du har sex med en partner. Derudover er overgangsalderens symptomer begyndt at vise sig i en alder af omkring 50 år. Lav libido og humørsvingninger er nogle af symptomerne på overgangsalderen. Du bør tjekke med din læge, hvis du føler overgangsaldersymptomer, så de kan behandles ordentligt.

60'erne og 70'erne

For at bevare sundheden for din Miss V, bør du ikke stoppe med at have sex i denne alder. Hav dog samleje forsigtigt og gør det forspil efter behov, så dine seksuelle aktiviteter bliver behagelige. Vi anbefaler, at du ikke vasker din Miss V med almindelig sæbe efter at have haft sex. Brug en speciel sæbe til rengøring af Miss V, så din Miss V er sund og ikke irriteret.

Hvis du oplever problemer med din Miss V, bør du kontakte din læge. Nå, gennem ansøgningen med funktioner Kontakt læge , du kan gøre Taleopkald eller Videoopkald med lægerne. Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu.