Skal vide Bestil lægepraktik til specialist

, Jakarta - Lægefaget har længe været drømmen for mange mennesker. At kunne hjælpe med at behandle syge mennesker er den ædle hensigt med dette ideal. Derudover er skyggen af ​​en høj løn også en af ​​de faktorer, som mange unge har denne drøm.

Du skal dog vide, at det ikke er let at være læge. Hvis du er fast besluttet på at blive læge, så har du en lang vej med et stærkt engagement at tage. For for at blive læge skal du tage lægeuddannelse i en lang periode, og omkostningerne er ikke små. Især hvis du ønsker at blive specialist. Hvad skal der gøres?

Læs også: Angreb på nyrerne, dette er en almindelig årsag til hydronefrose

  • Uddannet lægeuddannelse

Hvis det lykkes dig at komme ind på medicinstudiet på college, så forpligt dig til at gennemføre medicinsk uddannelse med en medicinsk grad. Gå godt igennem forelæsningerne, udfør hver opgave, indtil det afsluttende projekt for at få en lægeuddannelse (S.Ked).

Bemærk venligst, at for at fuldføre medicinstudiet skal du gennemføre hele lægeuddannelsen eller bachelor i medicin i 3,5 til 4 år eller indtil eksamen.

  • Lægeprofessionsprogram

At få en lægeuddannelse er stadig det første skridt, for rejsen er ikke slut. Lægekandidater har stadig lang og lang vej igen. En lægeuddannet skal stadig gå i skole igen for at få et lægefag.

I faglige uddannelser eller såkaldte co-ass (co-assistent) eller unge læger. Du lærer direkte på undervisningshospitalet. I løbet af dette program bør du bruge det til at øge viden fra overlæger.

Dette program tages i minimum 3 semestre. I løbet af din tid som co-ass, gennemgår du staser eller sektioner på forskellige hospitaler, såsom intern medicin, obstetrik, kirurgisk, ØNH og så videre.

Læs også: Urinophobning kan forårsage hydronefrose

Hvis du fuldfører dette program, skal du stadig gennemgå Student Competency Test of the Doctor Profession Program (UKMPPD) arrangeret af IDI (Indonesian Doctors Association). Formålet med denne kompetencetest er at opnå et lægekompetencebevis (Serkom).

Efter at have bestået kompetenceprøven, så kan du aflægge lægeeden og få titlen som læge (dr.).

  • Praktik

Hvis du har modtaget Serkom, skal du stadig gennemgå et praktikforløb i 1 år først. Dette praktikforløb er en statslig uddannelse i modning af lægens kompetence. På dette tidspunkt får du bare betalt for en læges ydelser.

Efter at have gennemført og bestået praktikperioden, så har du ret til selvstændigt at søge om praktiktilladelse eller søge job hos andre bureauer alt efter dine interesser. Du kan også gå videre til næste fase, som er at blive specialist.

  • Speciallægeuddannelsesprogram

Hvis du har gennemgået alle stadier for at blive praktiserende læge, så er det nu, du skal tage en speciallægeuddannelse. Du kan tage Specialist Medical Education Program (PPDS) med den specialisering, du ønsker.

Rejsetiden for at gennemgå PPDS varierer, spænder fra 2 - 4 år, og det meste af tiden vil blive brugt på at øve i sundhedsfaciliteter. Praktiserende læger, der fortsætter denne uddannelse, kaldes beboere.

Læs også: 5 tips til at forhindre hydronefrosetilstande

Det er i hvert fald ordren fra læger til specialister, der skal følges. Det er muligt, at der er andre stadier, der skal følges, især hvis en læge ønsker at være meget dedikeret til dette erhverv.

Men tag det roligt, at spørge lægen om dine helbredsproblemer behøver ikke at tage lang tid. Nok Hent Ansøgning for at kunne tjekke dine helbredsproblemer hos en erfaren læge. Kommunikation kan ske gennem Snak eller Stemme/videoopkald , praktisk, ikke?

Reference:
Dækning 6. Fået adgang i 2020. Et kig på den lange proces med at blive læge
biofar. Tilgået i 2020. 5 stadier af at blive speciallæge (uddannelsesniveau, medicin som hovedfag)