5 tegn på, at din baby har separationsangst

, Jakarta – Spædbørn og børn er en gruppe, der er sårbar over for at opleve separationsangst . Hvad er det? Semester separationsangst bruges til at beskrive frygten eller angsten for at skulle skilles fra noget eller nogen. I dette tilfælde kan barnet opleve separationsangst når du skal skilles fra din far eller mor.

Faktisk er separationsangst et normalt stadie og vil helt sikkert opleves af babyer og småbørn. Men det skal selvfølgelig ikke have lov til at trække ud. Forældre skal genkende eventuelle symptomer eller tegn, som deres baby har separationsangst . På den måde kan mødre og fædre hjælpe børn med at komme igennem og overkomme dette.

Læs også: Det er det, der gør, at børn ikke kan adskilles fra deres mor

Symptomer og hvordan man overvinder separationsangst hos babyer

Typiske symptomer på separationsangst babyen er kræsen og græder ofte. Normalt sker dette, når dit barn bliver båret af en anden, eller når han ikke kan se sin far, mor eller andre kendte mennesker omkring sig. En grædende baby er et tegn på, at han føler sig bange og angst. Selvom det er normalt, kan dette udviklingstrin være udmattende for både babyen og forælderen.

Den gode nyhed er, at denne fase normalt vil forbedre sig af sig selv, efterhånden som din lille bliver ældre. Mødre kan gøre flere måder at hjælpe børn med at komme igennem separationsangst, en af ​​dem er ved at introducere det til familiemedlemmer eller andre mennesker, gøre det langsomt, og få barnet til at tro, at alt bliver okay.

Separationsangst vil normalt forekomme hos spædbørn eller småbørn. Der er nogle symptomer eller tegn separationsangst hos spædbørn, herunder:

1. Overdreven kræsenhed

Et af tegnene en baby har separationsangst er overdreven bøvl eller konstant gråd, når du er væk fra forældre eller andre mennesker, de kender. Normalt vil babyen se meget vanskelig ud for at være rolig.

Læs også: Småbørn kan også være angste, kender de 4 typer

2. Følelse af angst og bekymring

Angst og bekymring, når man er adskilt fra forældrene, er normalt. Dette kan dog være et tegn separationsangst hvis det sker for meget, for eksempel, ser din lille meget bekymret ud, når nogen bærer ham, selvom hans forældre stadig er foran ham.

3. Konstant bekymring

Separationsangst Hos børn kan det også være karakteriseret ved følelser af konstant eller vedvarende bekymring for adskillelse. Børn bliver meget nemme at føle sig bange og tænker altid på adskillelse fra forældre eller kære.

4. Nægt at blive adskilt

Det er naturligt for nogen at føle sig begejstret for at se en baby og have lyst til at holde ham. Selvom forældrene har tilladt det, viser det sig, at den lille græder og nødig at blive båret. Dette indikerer, at barnet nægter at blive adskilt og kan være et af tegnene på separationsangst .

5. Fysiske symptomer

Separationsangst det kan også udløse fysiske symptomer. Denne tilstand kan forårsage hovedpine, mavepine og andre symptomer, når et barn er adskilt fra deres forældre.

Selvom det er almindeligt hos spædbørn og småbørn, separationsangst det kan også opleves af unge og voksne. Denne tilstand kan forårsage mere betydelige problemer og tegn, såsom en modvilje mod at forlade huset for at arbejde.

Læs også: Dette er 4 råd, så børn ikke græder i skolen

Men forældre skal være årvågne, kræsne babyer kan ikke bare være et tegn separationsangst , men kan også være tegn på sygdom. For at undgå dette skal du sørge for altid at passe på din lilles helbred. Hvis du har brug for bestemte sundhedsprodukter til børn eller andre familiemedlemmer, kan mødre købe dem gennem applikationen . Med leveringsservice vil ordren blive leveret til dit hjem med det samme. Download app nu!

Reference:
Baby Center. Tilgået 2021. Separationsangst.
Psykologi i dag. Tilgået i 2021. Separationsangst.
Mayo Clinic. Tilgået 2021. Separationsangst.