Bliv ikke ked af det, det er grunden til, at det er svært for mænd at komme videre

, Jakarta – Engagement er en af ​​de vigtigste ting i et forhold. Engagement kan gøre et forholds bånd endnu tættere. Men når forholdet af den ene eller anden grund skal løbe på grund, er det en følelse af forvirring og besvær kom videre det kan ske.

Mange mennesker tror, ​​at kvinder er hurtigere til at give slip på alle de minder, de har gennemgået, sammenlignet med mænd. Antagelsen om, at mænd er sværere at kom videre det er almindeligt. Men hvad er årsagen, der gør kom videre være svært? Her er en komplet diskussion af grundene til, at mænd er sværere at kom videre fra deres partner efter brud!

Læs også: Kraftige tips til at komme videre fra en tidligere kæreste

Årsager til, at det er svært for mænd at komme videre efter brud

Forhold, der har eksisteret længe, ​​må efterlade mange søde minder. Alligevel bør den tristhed, der opstår, ikke forlænges, så produktiviteten kan fortsætte som normalt. Du bør virkelig prøve hårdt på at glemme alle minderne fra det tidligere forhold.

Når nogen slår op, kan den smerte, der opstår, forklares videnskabeligt. Dette skyldes den stimulation, som hjernen modtager til at sende smertesignaler gennem hele kroppen. Derudover vil glade hormonniveauer falde og stresshormonniveauer stige. Det er grunden til, at en, der slog op, føler smerte, tristhed, skuffelse og vrede.

Det er faktisk svært at kom videre efter et langt forhold. Også nævnt kom videre ville være sværere for en mand. Der er flere grunde til, at mænd har sværere ved det kom videre, så det tager forholdsvis længere tid, selvom det ikke vises.

1. Mænd er mere lukkede for deres følelser

En af grundene til, at det er sværere for mænd at kom videre Efter bruddet er hans følelser noget mere lukkede. Disse faktorer gør det lettere for kvinder at fortsætte med at leve end mænd. Mænd er mere tilbøjelige til at dække over deres følelser og holde deres følelser af tristhed for sig selv, hvilket i sidste ende er sværere at håndtere kom videre.

2. Det er sværere for mænd at starte nye forhold

En anden grund er, at mænd er sværere at kom videre er fordi det er sværere at starte et nyt forhold. Det siges, at kvinder er mere tilpasningsdygtige efter et brud. Årsagen er, at kvinder har tænkt på det værst tænkelige, når de er i et forhold. I mellemtiden tænker nogle mænd ofte ikke over de muligheder, der vil ske. Derudover kan traumet efterfølgende også gøre det sværere at glemme, hvad der er sket.

3. Kvinden du altid har ønsket dig

Grunden til, at mænd er svære at kom videre den anden er, at hans eks-partner er den type kvinde, han altid har ønsket sig. Denne kvinde har repræsenteret alt hvad angår fysik og medfødt natur. Måske har han prøvet at forberede sig på et mere seriøst engagement. Men virkeligheden går ikke efter planen, så det er sværere at glemme de minder, der skete.

Måske er du i tvivl om, hvem du skal tale med efter bruddet med din partner. Du behøver ikke bekymre dig, psykolog fra klar til at lytte til alt, hvad du føler, så det går hurtigere kom videre. Det er nemt, du bare Hent Ansøgning i smartphone Brugt!

Læs også: Sådan kommer du hurtigt videre, fordi dit eks-ægteskab forlod

Hvad skal man gøre for at få en mand til at komme hurtigt videre?

Det er naturligt at opleve en følelse af tristhed efter et brud, men lad det ikke have en negativ indvirkning på din karriere og dit helbred. Der er stadig andre vigtige ting at gøre, selvom du har det dårligt. Så hvad kan der gøres for at gøre det hurtigere kom videre?

  • Det er vigtigt at falde til ro et øjeblik og holde sig væk fra sociale medier i et stykke tid. Dette undgår vrede og skuffelse under et brud, der ikke er rodet at spilde på sociale medier. Undgå at sige negative ting på sociale medier under et brud.

  • Prøv at dyrke motion, såsom gåture, svømning, yoga og andre sportsgrene, som du kan lide. Ved at træne bliver din krop sundere og kan stimulere produktionen af ​​glade hormoner, der mindsker følelsen af ​​stress og følelsen af ​​tristhed som følge af et brud.

  • Gør ting, som du nyder og kan distrahere fra dine rasende negative tanker, såsom at lytte til sange, læse bøger, gå ture og møde venner. Derudover kan du også fortælle om dine følelser til folk, du har tillid til.

Læs også: At elske med en eks-ven, er det okay?

Det er nogle af grundene til, at mænd er sværere kom videre sammenlignet med kvinder efter brud. Faktisk er intet nemt, når du er seriøst forpligtet til nogen, men prøv dit bedste, så det ikke bliver en dominoeffekt i dit liv.

Reference:
Elite dagligt. Tilgået 2020. 7 grunde til, at mænd har sværere ved at give slip end kvinder
Forholdsregler. Tilgået 2020. 15 grunde til, hvorfor brud er sværere for mænd