7 kendetegn ved indigobørn, som forældre skal kende

Jakarta – Børn, der har særlige sanser, kaldes indigobørn. Børn med dette privilegium får ofte forældre til at undre sig og få det svært. Årsagen er, at de har fordele, der gør, at børn har andre evner end børn generelt.

Udtrykket indigo-barn dukkede først op, fordi det blev populært af Nancy Ann Tappe, en rådgiver fra USA. I sin bog afslører han, at den menneskelige aura kan forbindes med personlighed. Han fandt farven indigo eller indigo, som er en blanding af blå og lilla farver, der generelt er til stede hos voksne, men forekommer hos børn.

Rapportering fra Bidanku er der adskillige fysiske og psykologiske karakteristika ved indigobørn, som kan blive forsømt i det omgivende miljø. Her er nogle af de egenskaber, som forældre skal kende:

  1. Har en voksen karakter i sig

Sammenlignet med andre børn på deres alder, har indigobørn faktisk en voksenkarakter i sig. Man kan sige, at deres vækst ikke er i overensstemmelse med deres alder, fordi de har tendens til at være "modne". Selv sjælens vækst hos dette indigo-barn kan ses fra dets vækst fra spædbarnsalderen. Han kan forstå genstande og voksnes karakter. Denne hurtige vækst påvirker også hans fysiske vækst. For eksempel vokser tænder hurtigere, og deres motorik udvikler sig hurtigere end børn generelt.

  1. Typisk hovedform

For hans alder har indigobørn en fysisk form med et lidt større hoved. Forældre kan mærke det fra en større hovedomkreds og bredere pande end børn på hans alder. Derudover er mængden af ​​hans hjerne også større, fordi han har evnen til at udforske de fem sanser sammenlignet med andre børn på hans alder.

  1. Ørernes form tilspidser

Formen på øreflippen hos indigobørn har en anden form end andre børn. Formen har en tendens til at være lidt ude af hovedet, og formen af ​​ørerne er mere aflang i den øverste ende. Mens den nederste lap faktisk er let bøjet. Årsagen er også unik, dette er fordi de har evnen til at høre over det normale.

  1. Skarpere syn

Indigobørn har normalt større pupiller end børn generelt. Så de har et skarpere øjenblik og går. Selv med disse skarpere øjne har de en tendens til at have overnaturlige evner, så de kan se andre dimensioner, som ikke kan ses med almindelige menneskers øjne.

  1. Modermærke

Unikt har de fleste indigobørn modermærker, der anses for usædvanlige. For eksempel et modermærke på panden eller mellem øjnene. Så hvad angår farve, er modermærker af indigobørn normalt ret tydelige, såsom blå mærker eller lignende mærker fra et slag.

  1. Høj følsomhed

Fordi de har tendens til at modnes hurtigere, har indigobørn høj empati og er følsomme over for, hvad der sker omkring dem. I nogle tilfælde har indigobørn endda evnen til at høre ud over deres grænser. Dette får ham til hurtigt at kunne ændre sine følelser

  1. Overdreven smerte

Det var ikke umuligt på grund af det pres, han var under, især fra et psykologisk synspunkt. Indigobørn har en tendens til at opleve stress, som får dem til at lide af hovedpine. Selv hos nogle oplever også mavelidelser på grund af øget syre. Ingen ringere end, dette skyldes stress, der påvirker mavens tilstand.

Det er de syv egenskaber ved indigobørn som ny information til forældre. Husk, uanset hvad din lille ens tilstand er, så giv dem fuld opmærksomhed og hengivenhed, okay?

Hvis din lille er syg, så brug appen til at tale direkte med lægen. Med , kan lægen kontaktes via Video/taleopkald og snak. Derudover kan mødre også udføre laboratorieundersøgelser efter lægens råd, hvis det er nødvendigt. Har du brug for medicin, vitaminer eller kosttilskud, kan du også købe dem her. Ordrer vil blive leveret inden for en time til deres destination. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play.