Dårligt lugtende udflåd, en indikation på bakteriel vaginose?

, Jakarta - Kvinder, har du nogensinde hørt udtrykket bakteriel vaginose? Denne tilstand er også kendt som bakteriel vaginose, som er overdreven vaginal udflåd. Denne tilstand er forårsaget af forstyrrelse af den normale florabalance i skeden Hos mennesker med bakteriel vaginose falder antallet af gode bakterier i skeden, så de er ude af stand til at bekæmpe den infektion, der opstår.

Årsagerne til denne tilstand er gardnerella vaginalis, som er stavformede bakterier, der kan overleve, både med og uden ilt. Denne organisme har vist sig at forårsage en lang række infektioner. Selvom den kan forårsage forskellige infektioner hos mennesker, er denne bakterie bedst kendt som årsagen til bakteriel vaginose.

2 ud af 3 kvinder rundt om i verden må have følt denne tilstand, hvilket er, når udflådet fra skeden er mere end normalt. Hvis du oplever denne tilstand, skal du være på vagt. Fordi dette kan indikere en sygdom eller udvikling af en bakterie i Miss V-regionen. Symptomer, der kan opstå, omfatter:

  1. ildelugtende udflåd

Et ildelugtende udflåd er et af de mest almindelige symptomer på denne tilstand. Normalt er det vaginale udflåd mælkehvidt, gråligt eller gult, og har også en meget stærk fiskelugt. Denne tilstand kan blive værre efter at have haft sex. Teksturen af ​​det vaginale udflåd kan også se skummende eller vandet ud. Mange ting kan forårsage unormalt udflåd fra skeden, herunder visse typer af seksuelt overførte sygdomme.

  1. Smerter ved vandladning

Smerter ved vandladning er et almindeligt tegn på en blæreinfektion (UTI). UVI kan være forårsaget af betændelse i blærekanalen. Selv nogle gange er følelsen af ​​smerte og brænding ikke forårsaget af infektion, men fra brugen af ​​visse produkter i Miss V-området.

  1. Frøken V Irritation og kløe

Klager over vaginal kløe er almindelige i denne tilstand. En kløende skede er et ubehageligt og nogle gange smertefuldt symptom. Denne tilstand opstår generelt på grund af irritation, infektion eller overgangsalderen.

Denne tilstand kan også opstå som følge af visse hudlidelser eller seksuelt overførte sygdomme. I sjældne tilfælde kan kløende skede skyldes stress eller vulvacancer.

Den nøjagtige årsag til forstyrrelsen af ​​balancen i bakterievækst i Miss V er ikke kendt med sikkerhed. Imidlertid menes en række faktorer at øge en kvindes risiko for at udvikle bakteriel vaginose, herunder:

  • Reaktion på antibiotika.

  • Kvinde der ryger.

  • Har en historie med seksuelt overførte sygdomme.

  • Fald i gode bakterier lactobacillus naturligt.

  • At skifte partner for ofte og ikke bruge sikkerhedsanordninger.

  • Langvarig brug af prævention, der indsættes i skeden.

Ubalancen af ​​bakterier i skeden er hovedårsagen til bakteriel infektion i skeden Normalt vil gavnlige bakterier overvælde antallet af skadelige bakterier i skeden Til forebyggelse kan du bruge kondomer som et værktøj til at forhindre overførsel af seksuelt overførte sygdomme, vær loyal over for den ene partner, og hav ikke sex, før du er erklæret helbredt af lægen.

Vil du tale direkte med en læge om denne tilstand? kunne være løsningen. Du kan chatte direkte med lægen i appen igennem Snak eller Stemme/videoopkald . Efter at have diskuteret din helbredstilstand, kan du straks købe den medicin, du har brug for. Din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent appen på Google Play eller App Store!

Læs også:

  • 4 Miss V-infektioner, som kvinder har brug for at kende
  • Vigtigheden af ​​at opretholde pH-balancen for Miss V
  • Hvis du oplever disse 3 ting, kan det være tegn på bakteriel vaginose