Har bivirkninger for trøske, BPOM fryser markedsføringstilladelse for Albothyl

Jakarta - Et cirkulærebrev fra Food and Drug Supervisory Agency (BPOM) vedrørende et trøskemiddel er ved at blive et varmt emne. Årsagen er, at produkter med mærket Albothyl indeholder polycresulen i form af en 36 procent koncentreret ekstern lægemiddel flydende doseringsform, som vurderes at have en negativ effekt på helbredet.

Siden de sidste to år har BPOM faktisk modtaget 38 rapporter fra sundhedspersonale, som har modtaget patienter med klager over bivirkninger af Albothyl til behandling af kræftsår. Bivirkninger såsom kræftsår, der bliver større og større, endda forårsager infektion. På grund af den rapport gennemførte BPOM sammen med farmakologi og kliniske eksperter en undersøgelse af lægemidlets sikkerhedsaspekter.

I en meddelelse udsendt af BPOM blev det besluttet, at polycresulen bør ikke anvendes som hæmostatisk og antiseptisk middel under operation og brug på hud (dermatologi), øre, næse og hals (ØNH), trøske (aftøs stomatitis), og tænder (odontologi).

På baggrund af resultaterne af Albothyl-indholdet suspenderede BPOM også distributionstilladelsen for dette velkendte produkt i form af en koncentreret ekstern lægemiddelvæske, indtil de indsendte indikationer var godkendt. Beslutningen om at fryse var dog ikke kun for Albothyl, andre lignende produkter fik også samme behandling. BPOM lagde også vægt på, at producenterne af disse lægemidler skulle trække stofferne ud af cirkulationen. Senest en måned efter udstedelsen af ​​bekendtgørelsen om suspension af cirkulationstilladelser.

Nå, for dem af jer, der har klager over trøske, tilbyder BPOM andre alternative lægemidler. For eksempel lægemidler indeholdende benzydamin HCl, povidonjod 1 % eller en kombination dequaliniumchlorid og C-vitamin.

Ekspertudtalelse

Albothylindhold anses for at have en negativ effekt på kræftsår. Men ifølge European Review for Medical and Pharmacological Sciences, polycresulen også kaldet polymolekylær organisk syre, som virker hæmostatisk eller stopper blødning, danner nekrotisk væv (dødt væv) og stimulerer dannelsen af ​​nyt væv. Så hvorfor betragtes det som farligt, når det bruges til at behandle kræftsår?

Nå, ifølge eksperter, når du anvender et produkt med polycresulen I sår i mundhulen eller kræftsår er det, der sker, en vasokonstriktiv effekt. Effekten er en forsnævring af de perifere blodkar (kanterne) omkring forsårene. Det er det, der får kræftsår til at "hele" eller smerten forsvinder et øjeblik, fordi blodtilførslen omkring kræftsårene stopper og får kræftvævet til at dø.

Så, efter at vævet dør, vil kroppen automatisk frigive vævet, indtil nyt sundt væv er dannet. Desværre er garantien for at slippe af med kræftsår med polycresulen dette sker ikke for nogle mennesker. Årsag til vævsskade pga polycresulen ude af stand til at balancere dannelsen af ​​sundt væv. Som følge heraf er den dominerende effekt, der opstår, døden af ​​kræftsår. Dette er grunden til, at kræftsår faktisk forstørres og gør ondt. Kort sagt, det er bivirkningerne af Albothyl, der kan ske for nogle mennesker.

Nå, derfor, efter forslag fra BPOM, hvis du stadig bruger stofindhold polycresulen, hellere stoppe, hva! Man frygter, at der opstår en reaktion i kroppen, der kan bringe dit helbred i fare.

Hvis du har klager over trøske eller ønsker at kende bivirkningerne af policresulen, kan du tale med din læge gennem ansøgningen . Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak at spørge når som helst og hvor som helst. For at behandle dine kræftsår kan du også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Det eneste du skal gøre er at bestille via appen og din ordre bliver leveret indenfor en time. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.