Effektiviteten af ​​honning til at overvinde mavesyresygdom

, Jakarta – Honning har længe været kendt for at have sundhedsmæssige fordele. Dette skyldes, at indholdet af næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der opfylder daglige behov. Honning af høj kvalitet indeholder mange vigtige antioxidanter, herunder organiske syrer og phenolforbindelser såsom flavonoider.

Antioxidanter er blevet forbundet med en reduceret risiko for hjerteanfald, slagtilfælde og nogle kræftformer samt forbedring af øjets sundhed. Ikke kun det, honning er også effektiv til at overvinde mavesyresygdom.

Læs også: Den utvivlsomme effektivitet af honning til mænd

Honning lindrer effektivt sure opstød

Acid reflukssygdom er forårsaget af overskydende syreproduktion i mavekirtlerne. Hvis esophageal sphincter ikke trækker sig ordentligt sammen, begynder mavesyren at bevæge sig baglæns, hvilket betyder, at mavesyren bevæger sig fra maven ind i spiserøret (eller madrøret).

Dette vil så give dig en brændende fornemmelse i halsen og brystet. Andre symptomer på sure opstød er halsbrand, ondt i halsen, flatulens og gas. Nogle af årsagerne til surhed er dårlig kost, rygning, overspisning, overdrevent alkoholforbrug og mangel på søvn.

Honning indeholder vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer. For ikke at nævne dets antibakterielle egenskaber gør honning ofte brugt til at behandle ondt i halsen, hudproblemer, lindre hoste og reducere betændelse.

Som tidligere nævnt er honning en fantastisk kilde til antioxidanter, der hjælper med at forhindre celleskader fra frie radikaler. Forskning siger, sure opstød kan opstå på grund af radikaler, der beskadiger de celler, der beklæder fordøjelseskanalen.

Indtagelse af honning kan spille en vigtig rolle, da det kontrollerer skader ved at eliminere frie radikaler og også reducerer betændelse i fordøjelseskanalen. Indtagelse af honning til behandling af mavesyre er den bedste måde at reducere den brændende fornemmelse, der opleves, fordi honning hjælper med at dække spiserøret.

Læs også: Hvad er kendetegnene ved stigende mavesyre?

Mange mennesker drikker mælk af samme årsag, men at drikke mælk kan producere overskydende syre i maven. I sundhedstidsskriftet udgivet af British Medical , nævnte, at den tykke egenskab af honning kan hjælpe med at reducere syre.

Den anbefalede måde at indtage på er at blande en teskefuld honning i et glas varmt vand eller te. Hvis du stadig er i tvivl om fordelene ved honning til behandling af mavesyre, kan du spørge direkte på .

Du kan spørge om alt, og en læge, der er ekspert på sit område, vil forsøge at give den bedste løsning. Nok måde Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Forebyg mavesyresygdom

Alle kan få sure opstød. At spise for hurtigt, spise meget krydret mad eller spise mad med højt fedtindhold udløser også sure opstød. Du vil også udvikle sur reflukssygdom, hvis:

Læs også: Dette er et tegn på, at mavesyresygdom er alvorlig

1. At være overvægtig eller fede.

2. At være gravid.

3. Har diabetes.

4. Rygning.

Der er måder at undgå mavesyresygdom på, nemlig:

1. Undgå at ligge ned i tre timer efter at have spist.

2. Spis mindre måltider hyppigere i løbet af dagen.

3. Bær løst tøj for at undgå pres på maven.

4. Tab overskydende vægt.

5. Hold op med at ryge.

Nogle typer mad kan forårsage sure opstød og halsbrand. Vær meget opmærksom på de ændringer, du oplever efter at have spist visse fødevarer. Fedt eller stegt mad, alkohol, kaffe, kulsyreholdige drikkevarer, chokolade, hvidløg og tomatsauce kan udløse halsbrand og sure opstød.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2020. Sådan forebygger du sure opstød og halsbrand.
Healthline. Tilgået i 2020. Kan du bruge honning til at behandle sure opstød?