Det snub-næse-trick ser skarpt ud, takl det på denne måde

, Jakarta – Mange mennesker, både mænd og kvinder, ønsker en skarp næse. Æstetisk ønsker alle, at hver del af deres krop er perfekt. Men har du nogensinde bemærket, at hver form på din krop komplementerer den anden? For eksempel er den øjenform, du har nu, den mest velegnede til din ansigtsstruktur. Gud skabte intet ufuldkomment menneske. Her er hvad du skal vide, før du læser disse tips til at håndtere en snub næse.

Ifølge forskning fra American Journal of Physical Anthropology afhænger næsens form af geografiske, etniske og genetiske regioner. For eksempel har de, der bor på varme og fugtige steder, tendens til at have bredere næsebor, mens dem, der bor kolde og kølige steder, har mindre næsebor. Dette er alt sammen relateret til kroppens fysiologi og funktionalitet, der tilpasser sig det omgivende miljø. (Læs også: Helbredstilstande set fra negle)

Men det betyder ikke, at du ikke kan lave tricks for at slippe af med en snubende næse. Der er flere måder, der kan anvendes for at få næsen til at se skarpere ud, hvilket naturligvis uden operation.

  1. Træk vejret stærkt

Ikke bare en hvilken som helst stærk vejrtrækning, før du skal lave flere faser af ansigtsøvelser. Træk først i overlæben, så næseborene falder nedad, placer derefter pegefingrene på begge sider af næsen og inhaler dybt, og gentag derefter 10 gange.

Denne aktivitet kan gøre næseborene mere koniske og ikke brede. Det vil faktisk ikke have en væsentlig indflydelse, hvor din næse pludselig en måned efter at have lavet dette trick bliver maksimalt skarp. Dette vil i det mindste give indtryk af en mere avanceret næse.

  1. Side næse massage

En anden måde at håndtere en flad næse på, som nemt kan gøres, er ved at massere næseryggen opad. Du kan bruge pege- og tommelfingeren til at trække næseryggen langsomt, men intenst og regelmæssigt. Gør dette ideelt i 3-5 minutter. Du kan heller ikke gøre det med det samme i hele 3-5 minutter. Bare gentag det et par gange, mens du husker dette ritual.

  1. Smil ofte

Det viser sig, at du ved at smile ofte kan skærpe din næse naturligt. Tricket er at smile og derefter skubbe næsen op for at stimulere omformningen af ​​næsemusklerne. Gør det 20-30 gange for maksimale resultater. Faktisk vil smil ofte også hjælpe dig indirekte med at stramme ansigtsmusklerne, så de ser attraktive ud og ikke slappe af. Denne øvelse kan reducere rynker i ansigtet, især på kinder, pande og læbehjørner. Forestil dig, at hvis du rynker panden for ofte, og dine læber er sammenpressede, vil dine ansigtsmuskler automatisk bue og fremskynde afslapning af ansigtets hud.

  1. Åndedrætsøvelser

Faktisk kan ordentlige vejrtrækningsøvelser gøre dine næsebor mindre og pege opad. Tricket er at trykke pegefingeren på den ene side af næsen og derefter inhalere gennem det andet næsebor. Ånd derefter ud gennem et andet næsebor. Gør det flere gange i 3-5 minutter. Ikke alene er det fantastisk til at tackle en flad næse og gøre næseborene mere avancerede, denne øvelse er fantastisk til at øge vejrtrækningskapaciteten.

  1. Makeup

Kvinder kan bestemt ikke ignorere magt makeup . Teknik konturering den rigtige måde, vil gøre næsen mere skarp og attraktiv.

Vil du vide mere om tricks til at få din næse til at se skarp ud eller andre skønhedstips, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .