Mødre skal vide, det er 4 måder at lade børn blive høje på

Jakarta - Hvilken mor ønsker ikke, at hendes barn skal vokse op sundt med en ideel højde? Det er desværre ikke alle børn, der er heldige at få det. For der er forskellige ting, der kan få et barns højdevækst til at blive forsinket.

Så hvordan øger du dit barns højde? Nå, her er nogle bestræbelser, du kan gøre for at optimere dit barns højde:

1. Skal have en afbalanceret næringsrig mad

En afbalanceret nærende kost er hovedkravet for at optimere et barns højde. Balanceret ernæring er en daglig fødevaresammensætning, der indeholder næringsstoffer i den type og mængde, der passer til kroppens behov. Nå, for at få denne afbalancerede ernæring, skal børn indtage nogle af de næringsstoffer, de har brug for. Startende fra protein, fedt, fibre, kulhydrater, vitaminer og også forskellige vigtige mineraler.

Her er nogle fødevarer, der kan hjælpe med at opfylde de afbalancerede ernæringsbehov, som børn har brug for. Nødder, kylling, grønne grøntsager, yoghurt, æg, frugter, til laks.

Udover mad kan ernæring og ernæring også fås fra de rigtige kosttilskud. Nu kan mødre få kosttilskud og vitaminer til børn hjemmefra med . Med lægemiddelkøbstjenesten skal du bare vente på, at tillægsordren bliver leveret fra apoteket.

2. Giv Mælk

Hvordan man øger barnets højde kan også være gennem mælk. Mælk indeholder mange næringsstoffer, som din lille har brug for for at optimere deres højde. Mælk indeholder protein, magnesium, zink, fedt og forskellige andre vigtige mineraler.

Vælg mælk, der indeholder kvalitetsprotein. Fx suppleret med essentielle aminosyrer. For at tilføje information om den rigtige type mælk for at optimere et barns højde, er der ingen skade i at bruge det at spørge børnelægen direkte.

Læs også: Hvis aktive børn skal bevæge sig, er proteinindtag nødvendig

3. Inviter til motion

Ud over de to ovenstående ting, kan det også gøres regelmæssigt, hvordan du øger dit barns højde. Husk, at motion også har mange fordele for børn. Regelmæssig træning kan styrke muskler, styrke muskler, knogler og øge produktionen humant væksthormon (HGH). Nå, dette hormon påvirker i høj grad barnets højde.

Så hvor længe skal din lille træner? Ifølge eksperter ved Børnesundhed, småbørn har brug for mindst 60 minutters aktiv leg hver dag og førskolebørn mindst 120 minutter om dagen. Denne varighed bør omfatte planlagt fysisk aktivitet ledet af en voksen.

Husk, at små børn ikke bør være inaktive i lange perioder. For eksempel ikke mere end en time, undtagen når de sover. I mellemtiden bør børn i skolealderen ikke være inaktive i en periode på mere end to timer.

Hvilke sportsgrene kan så hjælpe med at øge et barns højde?

Der er forskellige former for træning, der anses for at være effektive til at øge børns højde, selvom det ikke er videnskabeligt bevist. Disse omfatter svømning, spille basketball og hoppereb.

4. Vær opmærksom på søvnplanen

Søvn kan også hjælpe med at optimere et barns højde. Når du sover, producerer din krop vigtige hormoner. En af dem er HGH, et væksthormon, der påvirker et barns højde.

Læs også: 5 sportsgrene, der øger højden

Så hvad er den rigtige søvnvarighed for børn? Nå, her er søvnens varighed ifølge eksperter fra National Sleep Foundation:

  • Nyfødte (0-3 måneder): 14-17 timer dagligt.
  • Spædbørn (4-11 måneder): 12-15 timer.
  • Småbørn/Småbørn (1–2 år): 11–14 timer.
  • Småbørn/førskolebørn (3-5 år): 10-13 timer.
  • Børn i skolealderen (6-13 år): 9-11 timer.
  • Unge (14-17 år): Søvnområdet udvides med en time til 8-10 timer.

Det er nogle ting, som mødre skal være opmærksomme på for at optimere barnets udvikling. Hvis barnet har helbredsproblemer, behøver moderen nu ikke bekymre sig. Mor kan Hent at finde ud af den rigtige første behandling for børns helbredsproblemer. Brug når som helst og hvor som helst!

Reference:
Børnesundhed. Tilgået januar 2021. Børn og motion.
National Sleep Foundation. Hentet januar 2021. Hvor meget søvn har vi egentlig brug for?
Medscape. Besøgt januar 2021. Indvirkningen af ​​søvnmangel på hormoner og stofskifte.
Meget godt Familie. Tilgået januar 2021. Hvorfor det anbefales at drikke mælk til børn, og hvilken mælk er bedst.