Her er fordelene ved 8 forskellige mineraler for hudens sundhed

Jakarta – Huden er den yderste og bredeste del af kroppen, der har vigtige funktioner, så det er nødvendigt for at bevare sin sundhed. US National Library of Medicine, National Institute of Health, nævner også, at huden er den første forsvarslinje til at beskytte kroppen mod ydre forstyrrelser, herunder UV-stråler, mekanisk/kemisk stress og bakterielle infektioner. For at bevare en sund hud er ernæring en af ​​de mange faktorer, der er nødvendige.

Udover vitaminer har huden også brug for forskellige typer mineraler, så dens sundhed bevares. Mineraler er en gruppe mikronæringsstoffer for kroppen, hvilket betyder, at de kun er nødvendige i meget små mængder. Nå, for at bevare en sund hud er her 8 slags mineraler nødvendige, samt fordelene ved hver:

1. Selen

Selen menes at have en vigtig rolle i forebyggelsen af ​​hudkræft. Dette mineral, som er bredt tilgængeligt i form af cremer eller kosttilskud, kan beskytte huden mod skader forårsaget af UV-stråler. Forbrug af selen og kobber menes også at forhindre solskoldning af hudceller.

Læs også: 4 typer hudsygdomme at holde øje med

2. Kobber

Sammen med C-vitamin og zink er kobber nødvendig af kroppen for at hjælpe med dannelsen af ​​elastin, den fiber, der understøtter hudens struktur indefra. Tilfælde af kobbermangel er sjældne, og tilsætning af kosttilskud anses for farligt af mange læger. Brugen af ​​topiske cremer indeholdende kobber anses dog stadig for at være sikker.

Men hvis du er i tvivl om et produkt, der indeholder kobber er sikkert at bruge eller ej, kan du spørge lægen i ansøgningen , du ved. Bliv Hent Med applikationen vil du have bekvemmeligheden ved at komme i kontakt med tusindvis af betroede læger, der er klar til at hjælpe dig.

3. Zink (Zink)

Fordelene ved zink (zink) for huden er at kontrollere olieproduktionen, helbrede acne hurtigere og behandle acne-ar. Derudover er zink også nødvendig i dannelsen af ​​cellemembraner og proteiner, anti-inflammatorisk og hudbeskyttelse mod UV-stråler. Som en komponent i det retinolbindende protein spiller zink også en vigtig rolle i cirkulationen af ​​vitamin A i blodet.

Læs også: 5 typer fødevarer, der er gode for hudens sundhed

4. Svovl

Som det tredje mest udbredte mineral i menneskekroppen spiller svovl en vigtig rolle i syntesen af ​​kollagen. Manglende kollagenproduktion, når du bliver ældre, er også en faktor i dannelsen af ​​rynker. University of Pittsburgh Medical Center nævner også, at svovl også kan hjælpe med at eksfoliere døde hudceller. Derudover er svovl også nødvendig i syntesen af ​​glutathion, som er en af ​​de vigtigste antioxidanter, som kroppen har brug for til at bekæmpe frie radikaler.

5. Magnesium

Magnesium er et essentielt mineral i dannelsen af ​​hud, tænder, hår og muskler. Dette mineral kan hjælpe nervesystemet til at køre optimalt. I hudplejeprodukter er magnesium også nyttigt til at øge hudens elasticitet og smidighed. Naturligvis er dette mineral indeholdt i brune ris, mandler og nødder.

6. Kalium

Kalium er nyttigt til at regulere vandniveauet i kroppens celler. Mineraler, som er elektrolytter, er også nødvendige for at hjælpe celler med at fungere normalt. Kaliummangel, selvom det er sjældent, kan føre til tør hud og andre hudproblemer.

Læs også: Koreanske kvinders sunde hud, her er behandlingen

7. Calcium

Ikke kun vigtigt for knoglerne, calcium er også nødvendigt for at opretholde en sund hud, du ved. Det mest rigelige mineral, der findes i epidermislaget, kan fremskynde hudregenerering. Det er derfor, calciummangel kan få huden til at se tynd, tør og skør ud. Selvom det ikke er en antioxidant, kan calcium hjælpe med at forhindre hudkræft, ifølge National Cancer Research Institute i USA. Dette er relateret til calciums evne til at stimulere dannelsen af ​​antioxidanter og regulere hudpigment for at beskytte mod UV-stråler.

8. Silica

Silica er et mikromineral, der er nyttigt til at styrke bindevævet i kroppen. Dette mineral er også forbundet med arbejdet med enzymer, der er nødvendige for dannelsen af ​​kollagen. Selvom det er ret sjældent, kan silica-mangel reducere hudens elasticitet og langsom sårheling.

Det er 8 mineraler, der er vigtige for hudens sundhed. Sørg for, at du opfylder behovene for disse forskellige typer mineraler, og glem ikke at tage en sund kost, få nok hvile og drikke masser af vand. Som en forebyggende foranstaltning kan du jævnligt tjekke med en hudlæge på hospitalet. For at være hurtigere, lav en aftale på forhånd via appen , Ja.

Reference:
US National Library of Medicine, National Institute of Health. Tilgået 2020. Mikronæringsstoffers rolle i hudens sundhed og funktion.
Alitura udstråler sundhed. Tilgået 2020. Skønhedsmineraler: De 6 mineraler, du har brug for til strålende hud.
Sort maling. Tilgået 2020. Mineraler til huden.