Har du brug for at vide, disse er fordelene ved tempeh til diæt

, Jakarta – Hvem kender ikke tempeh? Fødevarer lavet af sojabønner er en af ​​de fødevarer, der er nemme at finde og også forarbejdede. Ikke nok med det, med en relativt overkommelig pris er tempeh blevet en af ​​grundpillerne for det indonesiske folk. Men vidste du, at ernærings- og næringsindholdet i tempeh faktisk er i stand til at give gode fordele, især når du er på diæt?

Læs også: Tabe sig, bedre tofu eller tempe?

Tempe er en type mad, der indeholder højt proteinindhold. Dette skyldes, at tempeh er lavet af sojabønner. Udover protein indeholder tempeh også flere andre vitaminer og mineraler, som kan hjælpe dig med at leve en sund kost. For det, kend nogle af fordelene ved tempeh, som du kan anvende, mens du er på diæt, her!

Tempe for diæt

Tempe er en type mad, der er velkendt af offentligheden. Udover at være relativt overkommelig er tempeh en af ​​de fødevarer, der kan forarbejdes til mange sunde fødevarer. Derudover er fødevarer lavet af sojabønner også en af ​​de fødevarer, der indeholder næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der er ret gode for kroppen. Især hvis du er på diæt.

I 84 gram tempeh består den af ​​162 kalorier, 15 gram protein, 9 gram kulhydrater og 9 gram fedt. Ikke nok med det, der er flere andre typer vitaminer og mineraler i tempeh, såsom natrium, jern, calcium, isoflavoner, riboflavin, magnesium, fosfor til mangan. Indholdet af vitaminer og mineraler er ret komplet, hvilket gør tempeh som en god mad til slankekure.

Fremstillingsprocessen, som udføres ved gæring, gør tempeh til en fødevare, der også indeholder præbiotika. Dette indhold kan gøre fordøjelseskanalen sundere. Derudover er det høje proteinindhold rigtig godt for dig, der er på diæt.

Læs også: Effektiv Tempe eller Tofu til at hjælpe med at tabe sig?

Proteinindhold kan stimulere termogenese i kroppen, hvor kroppen vil opleve en stigning i stofskiftet og hjælpe med at forbrænde flere kalorier efter at have spist. At spise tempeh kan også få dig til at føle dig mæt i længere tid, og derved reducere sulten.

At spise en diæt kan hjælpe dig med at tabe eller holde din vægt stabil. Vær dog opmærksom på at behandle den tempeh, du vil indtage, mens du er på diæt, for ikke at tilføje kalorier til kroppen.

Der er ikke noget galt med at bruge appen og spørg lægen direkte om fordelene ved tempeh til diæt. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Andre fordele ved Tempe for kroppen

Udover at kunne hjælpe dig med at opfylde dine ernærings- og vitaminbehov, mens du er på diæt, har tempeh også et utal af fordele, som du kan mærke for din krop. Her er fordelene ved tempeh for sundheden.

1. Oprethold hjertesundhed

Indholdet af isoflavoner i tempeh anses for at være gavnligt for at opretholde hjertesundheden. Isoflavoner indeholdt i tempeh kan sænke kolesterol, hvilket har potentiale til at udløse hjerteproblemer. Faktisk en undersøgelse vedr Macdonald Campus ved McGill University , sagde proteinindholdet i sojabønner i tempeh var i stand til at reducere triglyceridniveauer.

2. Kilde til antioxidanter

Isoflavoner i sojabønner er også en kilde til antioxidanter til kroppen, der kan modvirke frie radikaler og forhindre oxidativ skade på celler. På den måde kan du undgå forskellige årsager til kroniske sygdomme i kroppen.

3. Styrk knogler

Tempe er en af ​​de fødevarer, der indeholder højt nok calcium. På den måde kan indtagelse af tempeh hjælpe dig med at styrke knoglerne og undgå knogler fra forskellige sundhedsproblemer.

Læs også: Spis for ofte stegt tempeh, dette er faren

Men selvom tempeh har mange fordele for kroppen, er det faktisk ikke alle, der kan indtage tempeh. Hvis du har en historie med allergi over for jordnødder eller sojabønner, bør du undgå at indtage tempeh, fordi det kan udløse allergisymptomer i kroppen.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Hvorfor Tempeh er utroligt sundt og nærende.
Meget godt pasform. Tilgået 2020. Tempeh Nutrition Facts.
Ernæring strippet. Tilgået 2020. 7 Top Tempeh-fordele.