Sådan overvindes rygsmerter under graviditet

, Jakarta – Graviditet er et meget lykkeligt øjeblik for kvinder, men det kræver også en masse ofre at leve det. Årsagen er, at graviditeten får en kvindes krop og hormoner til at ændre sig, så det kan give forskellige gener, hvoraf det ene er rygsmerter.

Gravide kvinder vil normalt begynde at føle rygsmerter i andet trimester, når maven er begyndt at vokse. Denne tilstand er normal og er et godt tegn, fordi det betyder, at fosteret i moderens livmoder vokser sig større. Selvom en forstørret mave også vil gøre det svært for moderen at gøre flere ting, såsom at gå for længe, ​​stå ud af sengen, tage på og af, rejse sig fra siddende stilling og så videre.

Der er flere ting, der kan få en mor til at opleve rygsmerter, nemlig på grund af hormonforandringer under graviditeten, vægtøgning, et voksende foster, moderens kropsholdning, stress og adskillelse af muskler fra ribben til skambenet pga. udvidelse af livmoderen. Men bare rolig, de rygsmerter, du oplever, kan reduceres på følgende måder:

  • Komprimer tilbage

Komprimer den ømme ryg med en isterning dækket med et håndklæde, i 20 minutter flere gange om dagen. Efter tre dage med at komprimere ryggen med et koldt håndklæde, fortsæt med at komprimere ryggen, men denne gang med en flaske fyldt med varmt vand. På den måde kan de rygsmerter, som du oplever, mindskes.

  • MassageTilbage

En blid massage af lænden er en måde, der vil få moderen til at føle sig godt tilpas igen. Bed manden om at massere morens ryg, når det begynder at gøre ondt. Du kan også bestille tid til en session barselsmassage under graviditeten.

  • At vænne sig til en god kropsholdning

Fordi udviklingen af ​​et forstørret foster får moderens krop til at læne sig fremad, skal moderen balancere den ved at ændre sin kropsholdning. Hvis moderen i løbet af denne tid ofte sidder i en bøjet stilling, så prøv at vænne dig til at sidde oprejst. Selv når moderen står og går, rådes moderen til at opretholde en oprejst stilling. Bøj dig ikke forover, når du sidder, fordi det vil lægge pres på din mave, og vrid ikke din krop, når du løfter ting.

  • Sport

Vær ikke doven til at træne under graviditeten, for træning er nyttig til at øge moderens udholdenhed og gøre kroppen mere fleksibel eller fleksibel, så det kan reducere presset på rygsøjlen. Egnede træningsmuligheder for gravide er svømning og gang. Gravide kvinder rådes til at træne regelmæssigt for at kunne mærke fordelene.

  • Bær behageligt tøj

Under graviditeten skal du bære løst graviditetstøj med lave, støttende bælter. Nogle gravide kvinder, der finder det nyttigt og føler sig mere godt tilpas, når de har på barselsbælte eller et specielt bælte til gravide. Brug også lavhælede sko, så du er komfortabel, når du går.

  • Vær forsigtig, når du løfter genstande

Når du vil samle en lille genstand op, der ligger på gulvet, skal du ikke bøje taljen. Mor skulle bøje sig ned for at tage den op. Hvis du ikke kan tage det, så lad være med at tvinge det. Bed en anden om at hjælpe dig med at hente den.

  • Side søvn

Hvis mors mave bliver større, så begynd at sove på siden. Bøj det ene eller begge knæ. Du kan også bruge en pude til at lægge mellem dine knæ eller andre kropsdele under maven, der kan få dig til at føle dig godt tilpas, mens du sover.

Forhåbentlig kan smerterne i moderens ryg reduceres på ovenstående måder. Nu kan mødre også bede om helbredsråd til deres graviditets tilstand ved at kontakte lægen gennem ansøgningen . Mødre kan tale med lægen om de helbredsproblemer, de oplever Video/taleopkald og Snak. Mødre kan også lave en sundhedstest ved hjælp af Lab Home Service-funktionen, der findes i applikationen . Shopping for helseprodukter og vitaminer er endnu nemmere med applikationen . Hvordan, bliv bestille og ordren vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.