8 Korrekt rækkefølge af brug af hudpleje

, Jakarta – For at holde ansigtshuden lys, glat og fugtig, bruger kvinder det normalt regelmæssigt hudpleje hver dag. Men udover at vælge det rigtige produkt og i henhold til din hudtype i ansigtet, rådes du også til at bruge hudpleje i den rigtige rækkefølge.

Dette er for at hvert produkt kan virke optimalt på ansigtets hud. Nå, hvis det første produkt hudpleje består kun af ansigtsrens, toner og fugtighedscreme. Nu er en række produkter begyndt at dukke op, lige fra serum, booster , lotion op til ampul hvilket er gavnligt for hudens skønhed. Ikke underligt, at mange kvinder er forvirrede over rækkefølgen af ​​brug. Kom nu, find ud af brugsrækkefølgen her hudpleje korrekt.

1. Rensemiddel

Før du begynder at anvende forskellige produkter hudpleje på ansigtets hud. Først og fremmest skal du rense dit ansigt, så den olie, støv og snavs, der sidder fast, kan fjernes. Derfor, hudpleje som du bruger, kan også optages godt af ansigtshuden. Husk altid at rense dit ansigt med en rensesæbe, der passer til din hudtype.

Læs også: Kend den korrekte rækkefølge af rengøring af ansigtet

2.Eksfolierende toner

Når ansigtet er rent, skal du bruge det eksfolierende toner at fjerne døde hudceller, der kan tilstoppe porerne og tydeliggøre fine linjer på huden. Vidste du, at ophobning af døde hudceller kan få ansigtet til at se kedeligt ud og forårsage akne. Nå, de to indhold indeholdt i eksfolierende toner , det er mælkesyre og salicylsyre i stand til at fjerne døde hudceller i ansigtet. Som et resultat vil ansigtet se rent og lyst ud. Du kan bruge toner dette hver dag. Men for dem af jer, der har følsom ansigtshud, skal du kun bruge den en gang hver anden dag.

3. Fugtgivende toner

Det næste trin, brug fugtgivende toner . hudpleje Denne er nyttig til at genoprette fugt- og pH-balancen i huden, fordi huden normalt har en tendens til at tørre efter brug eksfolierende toner . Sådan bruger du denne toner, skal du blot hælde den direkte i din håndflade, derefter klappe og glatte den forsigtigt over ansigtshuden, indtil den er absorberet. Som et resultat bliver ansigtet friskt og klar til at modtage produktet hudpleje Næste.

Læs også: Tips til pleje af solskoldet hud

4.Boostere

Boostere også nyttig til at forberede huden til at modtage produktet hudpleje andre, samtidig med at den giver yderligere næring til huden. Der er også forskellige typer tekstur, nogle er flydende, lidt tykke og gel. Hvordan man bruger det er det samme som fugtgivende toner , klap bare langsomt på huden, indtil den er absorberet.

5. Fugtighedscreme

Fugtighedscreme eller fugtighedscreme spiller en vigtig rolle for at holde ansigtshuden glat og fugtig. For dem af jer, der har fedtet hud, vælg fugtighedscreme med en geltekstur, mens ejere af tør hud skal vælge en cremetekstur.

6. Solcreme

solcreme Det er også vigtigt at bruge det til at afværge de dårlige effekter af sollys, især for dem af jer, der ofte laver aktiviteter i åbne rum. Normalt indeholder visse fugtgivende produkter allerede solcreme inde i den. Men hvis det ikke er der, brug solcreme efter brug af en fugtighedscreme.

Læs også: Ved allerede? Dette er den rigtige måde at bruge solcreme på

Nå, det er rækkefølgen af ​​brug hudpleje om morgenen. Behandling om natten er heller ikke meget anderledes. Efter rengøring makeup ved hjælp af Make-up fjerner, rens dit ansigt med vand og sæbe, og fortsæt derefter med nedenstående trin:

7. Pletbehandling

For dem af jer, der har sorte pletter eller acne ar i ansigtet, brug pletbehandling efter brug toner .

8. Serum

Efter brug pletbehandling , påfør serummet i ansigtet. Serum har en højere koncentration af aktive ingredienser end andre produkter. Det anbefales, at du vælger et serum efter din huds behov, fordi hver serum har ingredienser, der er målrettet mod specifikke hudproblemer. Der er et serum der indeholder C-vitamin til at lysne huden, der er også et serum der indeholder snegleekstrakt som kan forbedre hudens struktur og krympe porerne.

Hvis du har problemer med ansigtets hud, skal du bare spørge lægen gennem ansøgningen . Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og chat når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.