Udover at være sund, skaber disse 5 tips et intime forhold af høj kvalitet

, Jakarta - For nogle eller måske mange mennesker er det at have sex for et ægtepar ikke en af ​​de faktorer, der påvirker helbredet, men er blot en kanalisering af ønsket om at have sex, der er forsinket og skal frigives. Nogle gange opstår smerter eller ubehag under samleje og er bestemt ubehageligt. Dette kan skyldes flere årsager, såsom angst under samleje eller endda stress. Her er nogle tips til sunde intime forhold for at få det til at føles mere behageligt.

1. Gå på kompromis for at finde tilfredshed med hinanden

Det første tip til et sundt intimt forhold er at kende og tale om følsomme områder, der kan begejstre din partner. Når du finder ud af, hvad du kan lide, er det en god idé at sige et område, der begejstrer dig. For især kvinder har mænd brug for retning, så giv gerne instruktioner.

2. At have sex om morgenen

Sund sex udføres bedst om morgenen. Ifølge produktionseksperter testosteron mænd svæver om natten, så mænd om morgenen har humør god til sex. At have sex om morgenen gør håret skinnende, hud og krop sundere. Udover at have sex om morgenen kan det forbrænde cirka 300 kalorier i timen, øge pulsen og blodcirkulationen og reducere forhøjet blodtryk.

3. Vask hænder

Før du laver tips til sunde intime forhold, skal du og din partner vaske hænder og negle. Dette gøres for at forhindre overførsel af bakterier og bakterier fra hænderne og omvendt.

4. Ikke at have sex under menstruation

Under menstruation eller menstruation er par forbudt at have sex. Dette skyldes, at det kan udgøre mange risici, såsom kvindelige kønsorganer, der udsender en ubehagelig lugt, abnormiteter i livmoderen og kan endda føre til infertilitet. Du og din partner kan stadig have sex, men ikke med penetration.

5. Tantrisk Intim

Tantriske forhold sigter mod et sundt intimt forhold, der er blidt og ikke prioriterer fysisk tilfredsstillelse. Denne type intime forhold er ikke for at søge tilfredsstillelse, men for at finde fred. Faktum er, at de, der har praktiseret tantrisk samleje, hævder at have dyb og gentagen tilfredsstillelse. Tantrisk intimt forhold er en kærlighedsstil, der for det meste udføres af par, der er ramt af stress på grund af for travlt.

Udover at praktisere de sunde forholdstips ovenfor, kan du også spørge eller bare tale med en læge gennem en sundhedsansøgning via chat, video eller taleopkald om, hvordan man har sex, der er sundt og også kvalitet. Købe forskellige slags medicin uden at skulle stå i kø? Måske i ! Køb stoffer hurtigt, sikkert og bekvemt igennem smartphone gennem funktioner Apotek levering. Ved at downloade appen smartphone, du kan gøre det hvor som helst. Hvad venter du på? Hent lige nu!

LÆS OGSÅ: 7 Disse ting sker med kroppen under Intim