10 ting om kvinder, mænd ved ikke

, Jakarta – Måske kender mange mænd ikke rigtig den anden side af kvinder. Dette resulterer ofte i, at et parforhold ikke kører gnidningsfrit, endda adskillelse kan forekomme.

Faktisk er kvinder mere åbne skabninger end mænd. De fortæller flere historier end mænd, der har tendens til at være mere hemmelighedsfulde og sjældent taler. Nå, mænd, bliv ikke modløse for at lære kvinder mere at kende. Du kan finde ud af nogle ting om kvinder, som endnu ikke er kendt, nemlig:

Læs også: Forskelle i mønsteret for at blive forelsket i mænd vs kvinder

  1. Kvinder elsker at blive hørt

Ja, stort set alle kan lide det, når historien bliver hørt. Rapporteret fra The Good Men Project , det er nødvendigt at lytte til kvinders historier. Gør denne aktivitet endnu sjovere ved lejlighedsvis at reagere på historien.

Det vil tage lang tid, men denne metode får kvinden til at føle sig godt tilpas og føle sig værdsat af dig. Hvis det er sådan her, er du måske den første til at lede efter, når han har brug for en historiepartner. Ikke nok med det, at lytte til kvinder fortælle historier kan faktisk være en form for tegn på hengivenhed.

  1. Ønsker flere initiativpar

Dette er også ret vigtigt i dit forhold til din partner. Normalt bliver mænd, der har højt initiativ, bedømt som omsorgsfulde, hensynsfulde, forstående og pålidelige.

  1. Forstå kropssprog

Hvis du bare lader som om du er glad for noget, kan kvinder læse dine ansigtsudtryk. Kvinder er mere følsomme til at forstå noget, især vedrørende dine forholdsproblemer.

Det er bedst altid at være ærlig over for din partner, for hvis du bliver taget i at lyve eller dække over noget, kan det have indflydelse på dit forhold.

  1. Ligesom overraskelse

Nogle gange kan kvinder godt lide at være stolte af at sige, at de kan lide overraskelser, men overraskelser er noget, de forventer af deres partner. Ja, uanset hvor lille overraskelsen er givet til din partner, føler de sig mere værdsat og elsket, hvis de får en glad overraskelse.

  1. Kvinder elsker ømhed

Generelt kan kvinder lide ømhed. Sig pæne ting til kvinder, så vil kvinder kunne lide dig. Gør aldrig noget uhøfligt eller sig uhøfligt til en kvinde. Hvis du bare gør dette én gang, er chancerne for, at du vil blive undgået af kvinden.

Læs også: Dette er 7 unikke træk ved kvinder, der får mænd til at forelske sig

  1. Glad for at få venlige ord

Kvinderne er meget glade for at blive bemærket, en af ​​dem ved at bruge intime ord. Selvom nogle gange en prestigekvinde indrømmer det, men i hendes hjerte er der lykke og en følelse af at være elsket af en partner.

Rapporteret fra Beliefnet , er der nogle ord, som mænd bør sige til deres partnere for at opbygge følelsesmæssig nærhed, for eksempel at hilse med et kompliment.

  1. Kvinder kan være uafhængige

Kvinder er hårde, stærke og selvstændige skabninger. At gøre selvstændige kvinder til livspartnere kan være sjovt. I kan arbejde sammen om at løse problemer. Normalt ved uafhængige kvinder, hvordan de gør sig selv og deres partnere komfortable.

  1. Kvinder vil gerne have, at deres partner forstår de små ting bedre

Rapporteret fra Den kloge , kvinder ønsker, at deres partnere forstår de små ting, som kvinder har brug for. Der er ikke noget galt med, at mænd er mere opmærksomme på de små ændringer, der sker hos kvinder. Glem ikke at give ros eller positiv feedback på de små ændringer, der sker.

  1. Giv tid nok

For kvinder har kærlighed mange betydninger. Du behøver ikke at give dine yndlingsvarer eller mad, rapporteret fra The Good Men Project , at give nok tid til kvinder konsekvent og kvalitet er i stand til at få kvinder til at føle sig elsket fuldstændigt.

  1. Kvinder har frygt

Kvinder er bange for noget. Dette får kvinder til at være mere forberedte, når de vil gøre noget.

Læs også: Hvorfor er kvinder oftere Baper, når de bliver forelskede?

Det er nogle ting om kvinder, som mænd ikke ved. Ønsker du at stille yderligere spørgsmål til dit forhold til din partner, kan du direkte kontakte lægen i ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:
The Good Men Project. Tilgået 2020. 11 måder at få en kvinde til at føle sig elsket
Den kloge. Tilgået 2020. 15 ting, de fleste mænd ikke ved om kvinder
Esquire. Tilgået 2020. 12 ting om at være en kvinde, som kvinder ikke vil fortælle dig