Er det rigtigt, at brændende hud er et symptom på gigt?

, Jakarta – Gigt er en af ​​de sygdomme, der allerede er almindeligt kendt af offentligheden. Gigt, også kendt som gigt, er en ledbetændelsessygdom forårsaget af høje niveauer af urinsyre i blodet. Overskydende urinsyre i blodet kan forårsage en ophobning af urinsyre i forskellige dele af leddene. Denne tilstand kan lave urinsyrekrystaller i leddene, der er i risiko for at øge nogle af symptomerne på gigt.

Læs også: Ofte ignoreret, dette er hovedårsagen til gigt

Et af kendetegnene ved gigt er alvorlige ledsmerter. Normalt vil ledsmerter kunne mærkes i flere dele af leddet, men mærkes generelt i storetåområdet. Men er det rigtigt, at urinsyre kan forårsage en brændende fornemmelse i huden? Nå, der er ikke noget galt med at vide mere om symptomerne på gigt, så du kan behandle og behandle denne sygdom ordentligt. Her er anmeldelsen.

Genkend symptomerne på gigt

Har du nogensinde hørt om puriner? Dette stof er et af de naturlige stoffer, der kan produceres af kroppen. Puriner kan dog også fås fra den mad, vi indtager dagligt. For at behandle puriner, vil kroppen producere urinsyre, som derefter udskilles af kroppen gennem urin og afføring.

Overskydende niveauer af urinsyre i kroppen gør det svært for kroppen at komme af med overskydende puriner. Denne tilstand får puriner til at akkumulere i flere dele af leddene i kroppen, hvilket forårsager symptomer hos mennesker med gigt, hvoraf den ene er smerte. Normalt vil ledsmerter starte fra storetåen, som derefter kan mærkes op til ankelområdet. Ikke kun benene, ledsmerter kan også mærkes i knæ, albuer, håndled, til fingre.

Så er det rigtigt, at urinsyre kan forårsage brændende hudsymptomer? Lancering Mayo Clinic Smerterne, der opstår hos mennesker med gigt, er forårsaget af betændelse i leddene. Dette vil også få det betændte ledområde til at opleve hævelse, rødme og en brændende fornemmelse.

Normalt vil symptomerne opleves på ret varierende tid. Fra et par dage til et par uger. Denne tilstand vil få leddet til at føles ubehageligt, når det bruges. Derudover vil personer med gigt opleve begrænsninger i at bevæge de betændte led.

Læs også: Er der et naturligt middel til behandling af gigt?

Genkend gigtrisikofaktorer

Alle kan opleve gigt, men denne sygdom er mere almindelig hos mænd med en aldersgruppe på 30-50 år. I mellemtiden vil gigt hos kvinder oftere opleves af kvinder, der er kommet i overgangsalderen.

Derudover skal du identificere flere faktorer, der udløser gigt, såsom:

  1. Har helbredsproblemer, såsom hjertesvigt, forhøjet blodtryk, diabetes og nedsat nyrefunktion.
  2. Overdreven alkoholforbrug.
  3. Indtager ofte fødevarer, der indeholder høje puriner, såsom rødt kød, indmad fra dyr til fisk og skaldyr.
  4. Familiehistorie med gigt.

Det er nogle af de faktorer, der udløser gigt, som du skal vide. Der er intet galt i at forebygge ved at leve en sund livsstil. Lancering amerikansk familielæge At opretholde en stabil vægt er en måde, du kan gøre for at forhindre gigt.

Lær den rigtige behandling mod gigt at kende

Gigt er en sygdom, der kan forårsage komplikationer, såsom udseendet af hårde klumper på grund af ophobning af krystaller til nyresten. Der er ikke noget galt i at tage behandling, så din gigttilstand kan behandles ordentligt.

Behandlingen vil blive skræddersyet til den urinsyretilstand, du oplever. Der er to typer behandling, der kan udføres, nemlig at mindske symptomer eller forhindre gigtsymptomer i at opstå i fremtiden. Begge disse metoder vil blive udført under anvendelse af flere forskellige typer lægemidler alt efter deres funktion.

Læs også: Har du gigt? Kæmp med disse 6 fødevarer

Ikke kun med brug af stoffer, livsstilsændringer er også en måde, du kan gøre for at understøtte, at behandlingen kan køre godt. Brug straks applikationen og spørg lægen om en sund livsstil, som folk med gigt skal gøre.

Reference:
Mayo Clinic. Hentet i 2020. Gigt.
amerikanske familielæger. Tilgået 2020. Diagnose, behandling, forebyggelse af gigt.
Centre for Disease Control and Prevention. Hentet i 2020. Gigt.
Healthline. Hentet i 2020. Gigt.