4 Enkle aktiviteter, du kan lave med familien

, Jakarta - Denne uafsluttede pandemiperiode gør mange mennesker forvirrede over at lave forskellige aktiviteter, fordi det ser ud til, at alt er blevet prøvet. Især hvis du har en familie, udføres de fleste aktiviteter, der involverer børn, uden for hjemmet eller det åbne rum. Nå, for at finde ud af nogle sjove aktiviteter, der kan laves med familien, læs følgende anmeldelse!

Aktiviteter med familien under en pandemi

Når du er forvirret over at tilbringe weekenden hjemme med børnene, så prøv at lave sjove aktiviteter sammen. Ud over at skabe en følelse af lykke, kan mødre også gøre børn tættere på deres forældre. Det ville være endnu bedre, hvis du laver aktiviteter, der ikke er relateret til elektronik, så du kan nære din krop, når du gør det.

Læs også: Her er 4 idéer til kvalitetstid at gøre med familien

Nogle aktiviteter kan også finpudse børns tænkeevner til at være mere kritiske, selvom det kun er gennem simple spil. Hvis antallet af familier er lige, så prøv at opdele i to hold og konkurrere med hinanden for at skabe sund konkurrence blandt søskende. Men hvilke aktiviteter med familien er velegnede til at lave? Her er nogle kendte alternativer:

1. Madlavning sammen

En af de aktiviteter med familien, der egner sig til at lave i weekenden, er madlavning. Mor kan lære ham, hvordan man laver noget af det, han spiser ofte, eller nogle nemme ting som at bage brød. Hvis dit barn ofte leger at lave mad, så prøv at give anvisninger én gang og lad ham være kreativ på egen hånd, når dejen behandles. Selvfølgelig vil børns kreativitet og nysgerrighed blive stimuleret af denne aktivitet.

2. At spille brætspil

Et andet alternativ som en aktivitet med familien for at øge nærheden til hinanden er leg brætspil . Brætspil kan lære flere færdigheder, såsom teamwork, beslutningstagning, deling med andre og problemløsning. Nogle valg af brætspil, der er egnet til børn er Scrabble og Monopol , som begge kan lære noget nyt.

Læs også: Det er den slags aktiviteter, der er gode at lave sammen med børn

3. At se film sammen

Efter en dag med aktiviteter derhjemme er en passende aktivitet med familien at se en film om natten. Mødre kan vælge film, der passer til deres børn at se, mens de forbereder popcorn som et supplement. At se film er meget velegnet til at øge båndet mellem forældre og børn og øge børns viden. Forældre kan også svare direkte på børns spørgsmål, mens filmen vises.

4. Camping

Camping derhjemme kan også gøres for at afslutte rækken af ​​aktiviteter for dagen. Hvis dit barn aldrig har slået lejr udendørs, kan dette være et godt øvelsesmoment, indtil tiden kommer. Mor kan lave et lille bål med stearinlys, så det virkelig minder om rigtig camping. Forbered også noget mad og en guitar, hvis det er muligt, for at gøre atmosfæren mere livlig.

Det er nogle aktiviteter med familien, som egner sig til at lave, så weekenden bliver rigtig sjov. Derefter kan mødre også træffe valg for deres børn til næste uge med hensyn til de aktiviteter, de vil lave sammen. På den måde ser børnene virkelig frem til dette øjeblik, som selvfølgelig bringer dem tættere på deres forældre.

Læs også: 5 sjove aktiviteter i weekenden, mens du faster med familien

Mødre kan også tilpasse de udførte aktiviteter efter deres børns talenter og interesser gennem psykologer fra flere kendte hospitaler. Nok med Hent Ansøgning , bekvemmeligheden ved at lave en aftale med en psykolog kun gennem smartphone i hånden. Derfor, download applikationen nu for at få alle disse bekvemmeligheder!

Reference:
Forældre. Tilgået i 2021. 20 sjove familieaktiviteter at lave derhjemme.
Lifehacks. Tilgået i 2021. 15 sjove og nemme familieaktiviteter, som du kan lave derhjemme.