6 tips til at gøre intime forhold til ikke kedelige

, Jakarta – For par, der har været gift i lang tid, er der tidspunkter, hvor det bliver kedeligt at elske. Årsagen kan skyldes manglende entusiasme, når de gør det, ikke få ægtepar vælger ikke at have sex i lang tid.

Faktisk er det nødvendigt at have sex regelmæssigt for sundheden i det ægteskabelige forhold. Ikke sjældent fundne tilfælde af utroskab på grund af intime parforholdsproblemer eller ønsker, der ikke længere kan kanaliseres. Så hvordan man gør intime forhold til ikke længere kedelige, prøv følgende tips!

  1. Skift tid og sted

Seksuel aktivitet, hvis den udføres uden variation, vil helt sikkert føles ensformig og kedelig. Så prøv at variere tid og sted, når du har sex. Rapporteret fra Huffington Post , der er ikke noget sjovere end en ferie, inklusive en ferie for at elske.

Du behøver ikke at rejse, du kan også lave et par ændringer i soveværelsets atmosfære. Normalt vil et nyt miljø bringe dig i bedre humør og vil ikke længere være kedeligt. Så du og din partner kan også udforske mange nye stilarter, når de elsker.

Læs også: Ideelt set, hvor mange gange har sex på en uge?

  1. Quickie

Prøv at lave en hurtig seksuel aktivitet en gang imellem uden forspil og udføres på kort tid, eller såkaldt quickie . Tag ikke fejl, gør det quickie kan få din adrenalin til at pumpe og få dig til at tænke på din partner hele dagen lang.

Side Sundhed skrivning, samleje hurtigt eller quickie Det er fantastisk, fordi det er spontant og det skaber spænding, to ting par virkelig har brug for i et langsigtet forhold. Du får selvfølgelig en ny oplevelse, som du måske ikke glemmer bagefter og gerne vil prøve igen.

  1. Gør det hemmeligt

Hvordan man gør intime forhold mere udfordrende, prøv lejlighedsvis at gøre det i hemmelighed, såsom på toilettet, når du besøger dine forældres hus. Såvel som quickie Denne metode vil få dit hjerte til at banke hurtigere og adrenalinen, hvilket helt sikkert øger din lyst og passion for dig og din partner.

Læs også: Kig på fordelene ved intime forhold om morgenen

  1. Skab en romantisk atmosfære

Det viser sig, at sex kan være sjovere, hvis du gør det på bestemte tidspunkter. Skab en romantisk atmosfære, før du starter, såsom at spise middag på din yndlingsrestaurant og din partner, se din yndlingsfilm og chatte om din tid, da du datede.

  1. Gentag Nygifte

Du og din partner kan også gentage de intime tider som et nygift par for at opbygge følelsesmæssig nærhed og vække passion for sex. Dette genopbygger følelser af dyb kærlighed mellem dig og din partner og mindes de lykkeligste tider i begges liv, inklusive den første nat.

Læs også: 6 Disse ting sker med din krop, når du ikke har sex

  1. Rollespil

Undersøgelser offentliggjort i Offentligt Videnskabsbibliotek afsløret, at så mange som 22 procent af par forsøger at spille en rolle for at genoplive sexlysten. Hvis du og din partner begge er åbne for at prøve det, kan rollespil opbygge kommunikation og øge lysten til at have sex.

Hvis du har svært ved at bevare intimiteten med din partner på grund af problemer med intime forhold, er der intet galt i at spørge de rigtige eksperter.

Brug appen , kan du chatte med en psykolog, når som helst du har en klage og har brug for en løsning. Faktisk kan du også nemmere tage på hospitalet ved hjælp af applikationen , du ved!

Reference:

Huffington Post. Tilgået 2020. Hvad skal du gøre, når du keder dig med dit sexliv, ifølge sexperts

Sundhed. Tilgået 2020. Hvorfor vil det forbedre dit sexliv at have flere hurtige.

Herbenick, Debby. et al. 2017. Tilgået 2020. Seksuel mangfoldighed i USA: Resultat fra en nationalt repræsentativ sandsynlighedsprøve af voksne kvinder og mænd