6 tips til valg af fiskeolietilskud

Jakarta - Essentielle fedtsyrer såsom omega-3 er et af de vigtige næringsstoffer, som kroppen har brug for. Udover mad kan omega-3 også fås fra fiskeolietilskud. Så ud fra de forskellige mærker og typer af fiskeolietilskud på markedet, hvordan vælger du egentlig det bedste fiskeolietilskud?

For at få de gode fordele ved omega-3 indeholdt i det, er det kun fiskeolietilskud af god kvalitet, der kan give optimalt udbytte for kroppen. Derfor får du her tips til at vælge kvalitets fiskeolie!

1. Vær opmærksom på beskrivelsen på etiketten

Navnet er også nyt, den første vurdering der kan gives skal baseres på oplysningerne på emballageetiketten. Ved valg af fiskeolietilskud også. Sørg for, at emballageetiketten har klare, fuldstændige og specifikke oplysninger, især i næringsværdioplysningerne. Om der er omega 3 fedtsyrer, såsom EPA og DHA, som er vigtige for at mindske risikoen for hjertesygdomme eller ej.

Læs også: 6 fordele ved fiskeolie for sundheden

Baseret på anbefaling af American Heart Association, anbefales personer, der har en risiko for koronar hjertesygdom, at vælge fiskeolietilskud, der indeholder mindst 1 gram EPA og DHA. Derudover indeholder fiskeolietilskud, der har god kvalitet, også koncentrationer af omega-3 fedtsyrer, der når 70 procent, med et forhold mellem EPA og DHA på 1,4:1.

Forholdet er faktisk et naturligt forhold, der findes i fisk. Men indtil nu har der ikke været beviser for det korrekte forhold, så denne sammenligning kan kun bruges som et benchmark. Hvis det kun er lidt anderledes end det forhold, er det virkelig ligegyldigt.

Ikke kun omega-3 indhold, når du vælger et fiskeolietilskud, skal du også vide information om, hvilken type fisk der bruges til at udvinde olien. Disse oplysninger er normalt angivet på tillægsemballagen. Nogle typer fisk, der almindeligvis bruges til olieudvinding, er tun, laks, sardiner og makrel, fordi disse fisk er rige på omega-3 fedtsyrer.

Læs også: 4 fordele ved DHA og EPA, du skal kende

2. Fremstillingsproces og placering

Ud over at være opmærksom på oplysningerne på emballageetiketten, er det også vigtigt at finde ud af fremstillingsprocessen og placeringen af ​​det fiskeolietilskudsprodukt, der skal købes. Selvom det lyder svært, er det faktisk rigtig nemt. Du skal bare finde ordene " molekylær destillation ” eller molekylær destillation på emballageetiketten.

For at finde ud af specifikationerne for produktionsanlægget kan du søge efter ordet "GMP" på etiketten. GMP eller farmaceutisk kvalitet (farmaceutisk kvalitet) er en type facilitet, der bruges til lægemidler, der kræver recepter med streng kvalitetskontrol. Foretag om nødvendigt en internetsøgning efter producentens placering af det fiskeolietilskudsmærke, du vil købe. Jo tættere på havet eller fiskekilden, er muligheden for at producere kosttilskud med maksimal friskhed også højere.

3. Information om Fiskekilde

Professionelle fiskeolietilskudsmærker inkluderer normalt komplet produktinformation på emballagen. Herunder i forhold til hvor kilden til fisken kommer fra. Dette kan være en overvejelse, for at bestemme kvaliteten af ​​fiskeolietilskuddet.

Kosttilskud, der er produceret ved brug af opdrættet fisk, har typisk lavere niveauer af omega-3 fedtsyrer end fisk fra kolde havvand. Arktis. Desuden fisk fra havvand Arktis også normalt har lavere niveauer af toksicitet.

Læs også: Fordele ved Omega 3 for gravide kvinder

4. International standard

Det er også vigtigt at kigge efter fiskeolietilskud, der har nationale standarder. Standarder, der almindeligvis anvendes, er dem, der er fastsat af europæiske lande, nemlig European Pharmacopoeia Standard (EPS) eller International Fiskeoliestandarder (IFOS). Standarden garanterer produktkvalitet ved at fastsætte de maksimalt tilladte niveauer af peroxid, tungmetaller, dioxiner, fuaner og PCB'er.

Udover at finde det på emballageetiketten, kan du også spørge lægen i ansøgningen , om hvilket mærke af fiskeolietilskud der er bedst. af mænd- Hent Med applikationen kan du oprette forbindelse når som helst og hvor som helst, med tusindvis af læger klar til at hjælpe med at besvare din forvirring om fiskeolietilskud eller andre sundhedsoplysninger.

5. Vælg et Trusted Brand

Dette er en af ​​de nemmeste måder at vælge fiskeolietilskud på. I øjeblikket på markedet er der mange mærker af fiskeolietilskud, der sælges, med forskellige fordele. Som forbruger kan du lave lidt research om, hvilket mærke af fiskeolietilskud der har et stort og pålideligt navn. Normalt kan et betroet mærke ses fra de internationale priser, det har modtaget.

6. Pris

Har du nogensinde hørt ordsproget "der er en pris, der er en kvalitet"? I tilfælde af fiskeolietilskud gælder det samme. Fiskeolietilskudsprodukter, der er rene, friske og kvalitet, vil normalt blive prissat til en pris, der ikke er billig. Bemærk venligst, at prisen på fiskeolietilskud normalt er omkring Rp. 200-300 tusind pr flaske. Så lad dig ikke friste af produkter med priser, der er for billige, men som lokker høj kvalitet, OK?

Reference:
American Heart Association. Tilgået 2020. Fiskeolietilskud giver en vis fordel efter hjerteanfald, hjertesvigt.
Healthline. Tilgået 2020. Omega-3 Supplement Guide: Hvad skal man købe og hvorfor.
Austin familiemedicin. Tilgået 2020. Top 6 tips til køb af fiskeolie.