5 ansigtsbehandlinger, der er velegnede til mænd

, Jakarta – Ikke kun kvinder, der skal pleje ansigtet. Denne ene behandling er faktisk også meget tiltrængt af mænd, for at få en sundere og yngre hud. Forskellen med kvinder, ansigtsbehandlinger til mænd er normalt enklere. Derudover skal mænd også kende tilstanden af ​​deres ansigtshud, hvad enten de er normal, følsom, tør, fedtet eller kombineret. Det er vigtigt at få det rigtige produkt og type behandling.

Mænd, der har normal ansigtshud, ser normalt klare og ufølsomme ud. Sensitiv hud er kendetegnet ved en brændende og stikkende fornemmelse efter brug af produktet. Mens tør hud normalt ser skællende, kløende eller ru ud. For mænd, der har fedtet hud, kan ansigtet se skinnende ud på grund af olieindholdet i ansigtet. Nå, hvis du har kombineret hud, er der nogle dele af huden, der er tørre og nogle områder, der er fedtede.

Læs også: De farlige ingredienser i denne hudpleje skal undgås

Ansigtsbehandling for mænd

Efter at have kendskab til hver hudtype, er her enkle behandlinger, der skal udføres:

1. Vælg det rigtige produkt

Som tidligere forklaret, bør produktvalg være baseret på din hudtype. Hvis du har acneudsat hud, så vælg en rense- og fugtighedscreme, der siger " olie fri "eller" ikke-komedogen " for at tilstoppe porerne. Hvis du har følsom hud, så brug blide produkter, der er parfumefri.

Duftende produkter kan få huden til at føles irriteret og tør. Vær dog forsigtig med produkter mærket "uparfumeret", da mange af dem indeholder dækkende dufte, der stadig kan irritere huden.

2. Vask dit ansigt regelmæssigt

Sørg for at vaske dit ansigt hver dag, især efter rejser eller træning. Undgå at vaske dit ansigt for længe, ​​ikke mere end et minut. Årsagen er, at vaske dit ansigt for længe kan gøre dit ansigt tørt. Undgå også at vaske dit ansigt med varmt vand. Vask dit ansigt med en blid ansigtsrens og lunkent vand.

3. Vær opmærksom på barberingsteknikker

For nogle mænd kan barbermaskinen barbere sig for tæt på huden. Hvis du ofte oplever barberknopper, forbrændinger eller indgroede hår. Brug en barbermaskine med enkelt- eller dobbeltblade og stræk ikke huden stramt under barberingen.

Læs også: 5 typer af acne, der ofte optræder i ansigtet

Før barbering skal du fugte din hud og hår for at blødgøre dem. Brug en fugtgivende barbercreme og barber i retning af hårvækst. Skyl efter hvert barberblad, og skift blade efter fem til syv barberinger for at forhindre irritation.

4. Brug en fugtighedscreme

Fugtighedscreme fungerer til at opretholde vandindholdet i huden, så huden forbliver fugtig og ikke dehydreret. Når denne fugt aftager, risikerer du at få fine linjer, som er tegn på aldring. Derudover får fugtighedscreme også huden til at se lysere og yngre ud. For de bedste resultater, påfør fugtighedscreme på dit ansigt og krop efter brusebad eller efter barbering.

5. Brug solcreme

Soleksponering kan producere rynker, alderspletter og endda hudkræft. Derfor er det vigtigt at smøre solcreme på, inden du forlader huset. Påfør solcreme på alle udsatte områder af huden, inklusive hovedbund, ører, nakke og læber. For den bedste beskyttelse, brug en bredspektret, vandafvisende solcreme med en SPF på 30 eller højere. Påfør også igen hver anden time eller umiddelbart efter svømning eller svedtendens.

Udover at bruge solcreme, bør du også søge skygge og bære dækket tøj, såsom en let, langærmet skjorte, bukser, bredskygget hat og solbriller med UV-beskyttelse, hvis det er muligt.

Læs også: Ansigtspleje, når du altid skal bære en maske

Det er en række ansigtsbehandlinger, der passer til mænd. Hvis du har hudproblemer, skal du kontakte en læge på at blive inviteret til at diskutere de problemer, du oplever. igennem , kan du kontakte lægen når som helst og hvor som helst via Snak eller Stemme/videoopkald .

Reference:
American Academy of Dermatology. Tilgået 2020. Hudplejetips til mænd.
Healthline. Tilgået 2020. The Effortless Man's Guide to Basic Skin Care.