Lær 7 fordele ved spidskommen til kropssundhed at kende, tjek anmeldelserne!

Spidskommen har længe været kendt som en ingrediens til at tilføje smag til retter. Men du ved, det viser sig, at denne ene plante også har mange sundhedsmæssige fordele, lige fra opretholdelse af fordøjelsessundhed, kontrol af blodsukker og kolesterol til at hjælpe med at tabe sig.

, Jakarta – Spidskommen er kendt som en madlavningsingrediens, men hvem skulle have troet, at planter kommer fra planter Spidskommen cyminum Det har mange sundhedsmæssige fordele. Blanding af spidskommen i madlavning eller direkte spisning af frøene siges at hjælpe med at give fordele for at opretholde fordøjelsessundheden til at kontrollere kolesterol.

Denne ene ingrediens er ret kendt i Indonesien og bruges ofte til madlavning. Spidskommen kan berige smagen af ​​mad, især krydret og varme smag. Ud over at tilføje den lækre smag af mad, hvad er de sundhedsmæssige fordele, der kan opnås fra denne ene ingrediens? Find svaret i den følgende artikel!

Læs også: 6 fordele ved hvid gurkemeje for sundheden

Spidskommens sundhedsmæssige fordele, du behøver at kende

Ifølge en række undersøgelser har spidskommen en række sundhedsmæssige fordele. Her er nogle af dem:

  1. Oprethold fordøjelsessundhed

En af fordelene ved spidskommen er at overvinde fordøjelsesproblemer. Hvis den indtages regelmæssigt, siges denne ingrediens at hjælpe med at forbedre og vedligeholde et sundt fordøjelsessystem. Denne ingrediens siges også at øge frigivelsen af ​​galde fra leveren, så den kan hjælpe med at fordøje fedtstoffer og visse næringsstoffer i tarmene.

  1. Rig på jernindhold

Komminfrø er rige på jernindhold, så det er godt for kroppens sundhed. En teskefuld spidskommen siges at indeholde op til 1,4 milligram jern. Næringsindtagelse er nødvendig af kroppen for at forhindre anæmi eller andre sygdomme relateret til mangel på blod.

  1. Naturlig antioxidant

Spidskommen kan også fungere som en naturlig antioxidant, fordi den indeholder mange naturlige forbindelser, såsom terpener, phenoler, flavonoider og alkaloider. Ved at spise fødevarer, der indeholder antioxidanter, kan risikoen for skader på kroppen på grund af frie radikaler undgås.

Læs også: Vil du på slankekur, erstatte krydderier i køkkenet med lækre krydderier

  1. Godt for diabetikere

Mennesker med diabetes kan overveje at være "venner" med spidskommen. Denne urt siges at hjælpe med at kontrollere blodsukkeret og kan modvirke nogle af de langsigtede virkninger af diabetes.

  1. Kolesterol kontrol

Ud over blodsukker kan indtagelse af spidskommen også hjælpe med at kontrollere kolesterolniveauet. Indtagelse af denne plante menes at hjælpe med at sænke niveauet af "dårligt kolesterol" og samtidig øge niveauet af "godt kolesterol".

  1. Tabe sig

Forsøger du at tabe dig? Måske kan kommen være svaret! Der er kliniske undersøgelser, der har fundet ud af, at indtagelse af kosttilskud eller fødevarer, der indeholder spidskommen, kan hjælpe med vægttab. Alligevel er der behov for yderligere undersøgelser for at bevise dette og finde ud af forholdet mellem spidskommen og vægttab.

  1. Bekæmp betændelse

Spidskommen har anti-inflammatoriske egenskaber, så det kan hjælpe med at bekæmpe eller hæmme inflammation. Denne plante siges også at have antibakterielle egenskaber. Det vil sige, at forbruget af kommen kan være med til at dræbe bakterier, der kommer ind i kroppen, for eksempel gennem maden. På den måde kan disse bakterier ikke forårsage sygdom eller helbredsproblemer. Spidskommen siges at være i stand til at dræbe forskellige typer bakterier, der kommer ind i kroppen, herunder bakterier E coli.

Læs også: Er det rigtigt, at kålsuppe-diæten kan tabe sig hurtigt?

Ud over at indtage spidskommen, kan opretholde en sund krop også gøres ved at vedtage en sund livsstil, en afbalanceret nærende kost og tage multivitaminer, hvis det er nødvendigt. For at gøre det nemmere og bevare sundheden, køb vitamintilskud eller andre sundhedsprodukter i appen lige. Med leveringsservice vil lægemiddelordrer blive leveret med det samme til dit hjem. Kom nu, HentAnsøgning nu i App Store eller Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. 9 kraftfulde sundhedsmæssige fordele ved spidskommen.
WebMD. Tilgået i 2021. Sundhedsmæssige fordele ved spidskommen.