Her er nogle bihulebetændelse tabuer, der skal forstås

, Jakarta – Smerter på grund af bihulebetændelse er en af ​​grundene til, at mange mennesker kommer for at se en læge. Faktisk behøver du kun at kende tabuet om bihulebetændelse for at undgå det. Hvert år oplever mange mennesker bihulebetændelse symptomer såsom bihulesmerter, tilstoppet næse og tykt næsesekret. Værre, dette tal kan fortsætte med at vokse på grund af en stigning i forurenende stoffer kombineret med resistens over for antibiotika.

Der er to ting, der forårsager bihulebetændelse symptomer, nemlig allergi og influenza, så det kan varmt anbefales at forebygge disse to ting på forskellige måder. Derudover er det også vigtigt at vide, hvad der er tabuer for mennesker med bihulebetændelse for at undgå gentagelse af symptomer.

Læs også: 15 tips til bihulebetændelse, der ikke nemt vender tilbage

Bihulebetændelse abstinens Skal vide

Følgende er nogle tabuer for personer med bihulebetændelse, så symptomerne ikke gentager sig:

Stig ikke på et fly, når du er syg

Hvis du stiger på et fly, mens du har bihulebetændelse, har du en øget chance for ørepine og andre komplikationer. Men hvis du virkelig har brug for at sætte dig på et fly, så prøv at gabe og synke, mens flyet er på vej op efter takeoff eller ned igen før landing. Dette vil hjælpe med at holde passagen fra halsen til øret klar. Du kan også prøve at klemme dine næsebor, lukke munden og pudse blidt.

Drik ikke alkohol

Du har brug for masser af væske, men undgå cocktails, vin, øl eller andre alkoholholdige drikkevarer. Selvom spiritus er en væske, kan den dehydrere dig. Det kan også få bihulerne og næseslimhinden til at hæve, hvilket forværrer symptomerne.

Bihulebetændelse abstinens:Undgå svømning

Forskningsresultaterne varierer meget, men det ser ud til, at klor i svømmebassiner kan irritere næsepassagerne. Hvis du føler dig godt nok til at træne og gerne vil svømme, så sørg for at bruge en næseklemme for at forhindre vand i at trænge ind i næsen.

Indånd ikke ting, der udløser irritation

Målet med at undgå disse irriterende stoffer er at lindre bihulerne og forhindre symptomer i at blive værre. Så undgå steder, der har cigaretrøg, og bliv indendørs, når luftforureningen er høj. Hvis du er ryger, så stop. Denne rygevane gør dig mere tilbøjelig til at få bihulebetændelse igen.

Læs også: Hyppige tilbagefald, kan bihulebetændelse helbredes fuldstændigt?

Sådan undgår du bihulebetændelse

Efter at have forstået forbuddet mod bihulebetændelse, er det nu, du skal kende den rigtige måde at undgå følgende bihulebetændelse:

  • Vask dine hænder ofte. Dette er især vigtigt i koldt vejr, da virussen kan leve længere på dørhåndtag og andre overflader.
  • Få influenzavaccinen. Få influenzavaccine hvert år. ifølge Center for Sygdomsbekæmpelse og ForebyggelseVed at forebygge influenza kan du også forebygge bihulebetændelse.
  • Spis sund mad og motion. Sørg for at holde dig ved godt helbred ved at holde dit immunsystem i skak.
  • Stop med at ryge. Dette skyldes, at cigaretrøg kan irritere bihulerne.
  • Brug en luftfugter. Et tørt rum kan også forårsage bihulesmerter. Du kan tage et varmt bad og inhalere dampen. Dette er et gammelt middel til lindring af sinussmerter. Men hvis du bruger en luftfugter eller luftfugter, skal du sørge for at rengøre den hver dag og følge anvisningerne, så selve luftfugteren ikke bliver en kilde til bihuleproblemer.
  • Tag ikke antibiotika for meget. Antibiotika vil hjælpe, hvis du har en bakteriel infektion, men de virker ikke mod virusinfektioner. Hvis du tager for mange antibiotika, kan du desuden opbygge resistens over for stoffet, så stoffet ikke længere virker.
  • Brug en saltvandsnæseopløsning. Du kan købe en saltvandsopløsning på apoteket eller lave din egen ved at blande 1/4 tsk salt med 8 ounce varmt vand. American Academy of Allergy, Astma and Immunology anbefaler at bruge iodidfrit salt og destilleret vand (eller vand, der er blevet kogt og afkølet). Hvis du køber en saltdråbe, tåge eller spray, skal du sørge for, at den ikke indeholder et dekongestant.

Læs også: Kan bihulebetændelse smitte?

Men hvis symptomerne på bihulebetændelse bliver værre, skal du ikke forsinke at foretage en undersøgelse på hospitalet. Nu kan du også bestille tid hos en læge på sygehuset gennem ansøgningen så det er nemmere. Aftal desuden sygehusaftale kl vil også forkorte din tid, fordi du ikke længere skal gide at stå i kø.

Reference:
Hverdagssundhed. Tilgået i 2021. 10 trin til at undgå sinussmerter og overbelastning.
MedicinNet. Tilgået 2021. Bihuleinfektion: Bihulebetændelse, hvad du må og ikke må.
WebMD. Hentet 2021. Bihulebetændelse Dos and Don'ts.