Ikke kun brystsmerter, kender 14 andre tegn på hjertesygdom

Jakarta – Ifølge sundhedsdata udgivet af amerikansk mad og stoffer, Det siges, at hjertesygdomme er den hyppigste dødsårsag for kvinder. Mænd har flere hjerteanfald, men kvinder har en meget højere dødelighed af hjerteanfald.

Når du kender disse fakta, er det tilrådeligt for dig at være opmærksom og opmærksom på tegnene på et hjerteanfald for at undgå og tage den bedste behandling. Det vigtigste symptom på et hjerteanfald er smerter i brystet. Alligevel, når hjertesygdommen rammer, kan ikke kun brystsmerter opleves. Se mere information nedenfor!

Ikke kun brystsmerter

Hjerteanfald er forårsaget af forskellige faktorer. Alligevel viser problemer med hjertet normalt de samme symptomer. Brystsmerter er ikke det eneste tegn på et hjerteanfald. Der er en række andre symptomer, der kan opstå afhængigt af den oplevede tilstand.

Læs også: Er olivenolie virkelig godt for hjertesundheden?

  1. Hjertebanken eller pulsen bliver faktisk langsommere.
  2. Svimmel.
  3. Feber.
  4. Hjerterytmen ændres.
  5. Smerter i nakke, kæbe, hals, ryg og arme.
  6. Kvalme.
  7. Udslæt på huden.
  8. Åndenød eller åndenød.
  9. Hænder og fødder føles kolde.
  10. Besvimelse eller lyst til at besvime.
  11. En tør hoste, der ikke bliver bedre.
  12. Let træt, når du er aktiv.
  13. Blå hudfarve (cyanose).
  14. Hævelse i arme, mave, ben eller omkring øjnene.

Hjertesygdom, der ikke behandles korrekt, udelukker ikke muligheden for at forårsage forskellige komplikationer. Her er nogle komplikationer, der kan opstå:

  • Hjertefejl. Opstår, når hjertet ikke er i stand til at pumpe nok blod gennem hele kroppen. Denne tilstand kan opstå på grund af koronar hjertesygdom (CHD), hjerteinfektion eller hjertesygdom.
  • slagtilfælde. En tilstand, hvor arterierne til hjernen bliver blokeret, så de ikke modtager nok blodgennemstrømning.
  • aneurisme. Tilstand, når der er en forstørrelse af arterievæggen, som, hvis den brister, kan forårsage død.
  • Hjertet stoppede pludselig. Det kan opstå, når hjertefunktionen pludselig stopper. Som et resultat kan den syge ikke trække vejret og miste bevidstheden. Men hvad bekymrer mig, hvis det ikke behandles hurtigt, kan dette føre til døden.

Hvis du vil vide mere om hjertesygdomme og dens behandling, så spørg bare på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket er blot at downloade applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Dem, der er i risiko for hjertesygdom

Stigende alder kan øge risikoen for arteriel skade, herunder forsnævring og svækkelse eller fortykkelse af hjertemusklen. Generelt har mænd større risiko for hjertesygdomme, men kvinders risiko stiger efter overgangsalderen.

Læs også: Kend kendetegnene ved et svagt hjerte, og hvordan man forebygger det

En familiehistorie med hjertesygdom øger risikoen for koronar hjertesygdom, især hvis en forælder havde det før de fyldte 55. Livsstil kan også øge en persons risiko for at udvikle hjertesygdomme.

Er du ryger? Nikotin kan beskadige blodkar. At gennemgå kemoterapi gør også en person modtagelig for hjerteproblemer. Visse kemoterapipræparater og strålebehandling mod kræft kan øge risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

En kost med højt fedt, salt, sukker og kolesterol kan også bidrage til udviklingen af ​​hjertesygdomme. Også ukontrolleret højt blodtryk kan forårsage hærdning og fortykkelse af blodkar, herunder forsnævring af blodkar, der flyder.

Reference:
amerikansk mad og stoffer. Adgang i 2020. Forskning i hjertesygdomme hos kvinder.
WebMD. Tilgået 2020. Ignorer aldrig disse 11 hjertesymptomer.