Er det rigtigt, at ansigtsskærme er sikrere end masker?

, Jakarta - Nogle mennesker skal stadig arbejde fra kontoret midt i denne coronavirus-pandemi. På den måde skal du automatisk virkelig beskytte dig mod COVID-19, som der endnu ikke findes en vaccine mod. Nogle af de måder, du kan gøre for at beskytte dig selv mod virusangrebet, er ved at holde afstand til andre mennesker, flittigt vaske dine hænder og bruge masker.

Til ansigtsbeskyttelse ved hjælp af en maske foretrækker nogle mennesker ansigtsskjold at bruge. Mange mennesker tror, ​​at brugen af ​​en hård plastik ansigtsskærm kan være mere effektiv end selv en kirurgisk maske. Men er det virkelig sådan? Her er en mere komplet diskussion.

Læs også: Hvor effektiv er brugen af ​​ansigtsskærm til at forhindre corona?

Ansigtsskærm ikke sikrere end maske

Den indonesiske regering har krævet, at alle skal bruge et ansigtsværn, når de forlader huset, i det mindste en maske. Denne metode menes at reducere risikoen for at få coronavirus, som kan skade den syge. Derudover er et alternativ, der kan bruges til at forhindre virussen i at passere gennem ansigtet ansigtsskjold . Beskytteren får munden til at føles behagelig, så mange er udvalgt.

På den anden side, ansigtsskjold den er også nemmere at tage af og på og nem at rengøre. Værktøjet giver heller ikke en følelse af varme og åndenød ved brug. Kommunikation mellem mennesker kan også vende tilbage til normal, fordi udtryk og læbebevægelser ikke hindres. Du bliver også ved med at spise og drikke uden at skulle åbne ansigtsskjold der bliver båret.

Dog virkelig ansigtsskjold som bruges til at forhindre coronavirus mere potent end en maske?

Ansigtsskærmen har nemlig flere fordele, som ikke opstår, når du bruger en maske. Ikke desto mindre, ansigtsskjold kan ikke erstatte maskernes rolle for at forhindre dig i at blive smittet med coronavirus. Brugen af ​​et ansigtsværn kan være effektiv, hvis man rent faktisk søger fysisk distancering med en reduceret risiko på op til 90 pct. Men hvis virussen flyver i luften, er blokeringen af ​​virussen kun 68 procent.

På den anden side, ansigtsskjold det beskytter heller ikke helt brugerens ansigt. Der er stadig huller, som virussen kan trænge ind på bunden og siderne. På den måde er den maksimale beskyttelse af næse og mund ikke så effektiv som at bruge en maske. Hvis du stadig insisterer på at bruge ansigtsskjold Det er også en god idé at bære en maske på samme tid for maksimal beskyttelse.

Læs også: Størstedelen af ​​COVID-19 tilfælde i den sidste uge kom fra kontoraktiviteter

Brug af en maske og ansigtsskjold sammen kan give betydelige fordele. De anvendte masker kan hjælpe med at filtrere virus, der flyver i luften, når de indånder aerosoler på arbejdspladsen. Derefter kan brugen af ​​en plastik ansigtsskærm forhindre sprøjt af spyt fra kolleger, mens de taler, som uforvarende er beskyttet af masker, såsom øjnene.

På den måde kan beskyttelsen du får mod at blive angrebet af coronavirus nå 100 procent. Sørg også for at gøre rent ansigtsskjold regelmæssigt og vask de gamle og udskift nye masker hver dag. Denne metode kan sikre, at der ikke er knyttet vira til alle værktøjer, der skal yde beskyttelse. Glem ikke at spise sund mad og dyrke regelmæssig motion.

Læs også: Her er hvad du skal gøre, når Corona-forebyggelse føles træt

Du kan også spørge lægen fra vedrørende brugen af ​​et ansigtsværn som er mere effektivt mellem ansigtsskjold eller masker. Du kan drage fordel af funktionerne i som letter interaktionen med lægerne. Den eneste måde er med Hent Ansøgning i smartphone du!

Reference:
Sundhed. Tilgået 2020. Er et ansigtsskjold bedre beskyttelse mod coronavirus end en ansigtsmaske?
AARP. Tilgået 2020. Er ansigtsskærme bedre end masker til beskyttelse mod coronavirus?