5 årsager til rive jomfruhinden bortset fra intimitet

Jakarta - Jomfruhinden er en af ​​de ting, der ofte forbindes med en kvindes mødom. Indtil nu er jomfruhinden blevet et af pejlemærkerne for en persons mødom. Faktisk vil hver kvinde have en anden tilstand af jomfruhinden. Der er flere grunde til at rive jomfruhinden i stykker, selvom kvinden aldrig har haft sex. Her er årsagen til rivningen af ​​jomfruhinden!

Læs også: Hvor meget blødning fra jomfruhinden?

Ikke at have sex, dette er årsagen til rivning af jomfruhinden

En rift i jomfruhinden går ofte ubemærket af kvinder, fordi det ikke forårsager smerte eller blødning. Faktisk kan jomfruhinden rives i stykker uden samleje, du ved . Følgende er nogle af årsagerne til en revet jomfruhinde:

1. Opståede skader

Skader eller ulykker, der får en kvindes kønsorganer til at ramme, kan få jomfruhinden til at rive. Denne tilstand er normalt præget af blodpletter, efter at de intime organer er ramt eller såret.

2. Cykel- eller rideaktiviteter

Aktiviteter, der udføres gentagne gange, der får de intime organer til at gnide, kan få jomfruhinden til at rive, du ved . Den pågældende aktivitet er cykling eller ridning.

Læs også: Myter og fakta om jomfrublod den første nat

3.Brug af tamponer under menstruation

Tamponer er enheder, der bruges til at opsamle menstruationsblod, som indsættes i skeden. Selvom det er ret sikkert, kan brug af tamponer rive jomfruhinden, hvis det bruges for dybt.

4.Brug af medicinsk udstyr på vagina

Udførelse af en lægeundersøgelse ved at indsætte en enhed i skeden kan rive jomfruhinden i stykker, selvom det anvendte instrument er meget lille. Ud over medicinsk udstyr kan brugen af ​​seksuelle hjælpemidler, når du aldrig har haft sex, være årsag til overrivning af jomfruhinden.

5. Strækøvelser, der er for stærke

Når en kvinde strækker sig for hårdt, bliver det en af ​​årsagerne til at rive jomfruhinden. Rivning eller ej afhænger af jomfruhinden, som hver kvinde har, nogle er meget tynde og kan let rives i stykker, nogle er tykke og svære at rive i stykker.

Hvis du har oplevet en af ​​disse, skader det aldrig at tjekke dig selv på det nærmeste hospital for at sikre dig, om jomfruhinden er revet i stykker eller ej. I betragtning af at i Indonesien indtil nu er jomfruhinden stadig et benchmark for en kvinde at have eller aldrig haft samleje.

Læs også: Er det rigtigt, at blodpletter er et tegn på mødom?

Jomfruelighed og jomfruhinde, hvad er forholdet?

Jomfruhinden er et tyndt lag hud, der strækker sig inde i skeden. Dette tynde lag dækker en del af eller hele skedeåbningen og er den yderste del af skedestrukturen. Jomfruhinden kan ændre form på grund af fødsel eller hyppigt samleje. Jomfruhinden er ofte forbundet med en persons mødom. Hvorfor?

De to er forbundet, fordi næsten alle antager, at en kvinde, der har en intakt og ikke revet jomfruhinde, er en kvinde, der aldrig har haft samleje. Faktisk er årsagen til en revet jomfruhinde ikke kun forårsaget af at have haft samleje, men på grund af en række faktorer, der er blevet nævnt ovenfor.

Selv hos nogle kvinder har de en meget tynd jomfruhinde, hvilket gør den tilbøjelig til at rive. Så dybest set er spørgsmålet om mødom og jomfruhinde ikke så beslægtet, som folk siger. Det kan du spørge mere tydeligt med lægen i ansøgningen .

Reference:
WebMD. Hentet 2020. Teenagere og jomfruelighed.
Planlagt forældreskab. Hentet i 2020. Jomfruelighed.
Healthline. Hentet 2020. Gør det ondt, når din jomfruhinde knækker?