6 tips til at modstå trangen til at have sex

, Jakarta - Ikke altid ønsket om at have sex med en partner skal fuldføres. Der er tidspunkter, hvor du er nødt til at modstå trangen til at have sex, fordi situationen ikke tillader det. Det kan være, fordi parret er et fjerntliggende sted, eller som om de i øjeblikket faster.

Faktisk er det ikke så svært at modstå trangen til at have sex, som du måske tror. Her er tips til at modstå trangen til at have sex, som du har brug for at vide:

  1. Undgå "ledende" samtaler

Nogle gange kan der opstå lyst på grund af muligheden og lysten til tat. Begær kan udløses fra "ledende" samtaler. I første omgang kunne du sende en besked, som du gik glip af, eller din partner kommenterede det sidste intime forhold, du havde. Derfor udløste ønsket om at gentage den samme fornøjelse. Nu, fordi det i øjeblikket er forbudt at gøre det, er det bedre at undgå denne spændende og sjove samtale. (Læs også: Faste kan øge fertiliteten)

  1. holde dig beskæftiget

En anden måde at modstå trangen til at have sex er at holde dig selv beskæftiget. Prøv at fokusere på det arbejde, der bliver gjort nu. Når alt kommer til alt, skal du om morgenen tænke på arbejde og intet andet. Når der kommer en fristende skygge, skal du straks slippe af med den. Lad det ikke engang være, ønsketænkning, selv udløse ønsket om at have sex.

  1. Minimer fysisk kontakt

For at modstå trangen til at have sex, undgå overdreven fysisk kontakt med din partner. Du faster alligevel, hvad laver du med din partner? Der kan være følelser og lyst til at fuldføre det, der har ligget i skyggen længe. Berør kun partneren efter behov. Du har et mere passende tidspunkt og mulighed for at have sex, og nu er det ikke det rigtige tidspunkt. Dette er noget at være opmærksom på og huske. (Læs også: Hvor sikkert er det at fingere i intim)

  1. Klæd dig passende på

Nogle gange opstår ønsket om at have sex fra den måde, du klæder dig på. Lad ikke din partner blive fristet af det tøj, du har på. For nu er det "forbudt" at have sex, det er godt for jeres tro sammen, undgå at have tøj på der får tankerne til at vandre indtil det endelig bliver liderlig og ønsker at afslutte det, der skal gøres.

  1. Undgå overdrevne vittigheder

Sommetider igen, fra overdrevne vittigheder, især dem, der lugter dårligt, får lysten til at have sex pludselig til at dukke op. Hvis du allerede ved, at din karakter let bliver provokeret af situationer og ord, så undgå de jokes, der får dig til at "reagere" let. Bare sjov, hvis det er nødvendigt, lad dig ikke rive med. Hvis det er overdrevet og det føles at føre til samleje, skal det stoppes med det samme.

Det er tid til, at vittighederne fortsætter og ikke nu. Kan du tro, at det er normalt, hvis din partner synes, det er anderledes, og du vil have sex fra din partner? Så bare undgå det, prøv ikke at fiske i grumset vand. (Læs også: 10 mest almindelige kondominstallationsfejl)

  1. Fyld aktiviteter med noget religiøst

En anden måde at modstå trangen til at have sex er at fylde dine daglige aktiviteter med noget religiøst. Start fra religiøse sange, læsning af den hellige bog, lyt til da'wah, gør godt med dine nærmeste, såvel som religiøse ting, der kan distrahere dit sind fra utugtige tanker.

Hvis du lige nu er i en situation, hvor du ikke helt kan modstå trangen til at have sex, forstyrrer det dine daglige aktiviteter, det kan være, at du har en seksuel lidelse eller lidelse. Du kan spørge dette direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give de bedste løsninger. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .