Lys huden naturligt derhjemme, her er tips

Jakarta - Alle ønsker at have en lys og sund hud, især for kvinder. Ikke overraskende er mange kvinder villige til at bruge mange penge på at lave hudpleje på en skønhedsklinik. Faktisk ser skønhed ikke på farven på en persons hud. En kvindes skønhed måles ikke alene i form af hudfarve.

Men hvis du ønsker at bevare en sund hud, bør du være forsigtig med at bruge hudplejeprodukter. De fleste hudplejeprodukter, herunder hudblegemidler, indeholder skadelige kemikalier. Ikke alle produkter er velegnede til alle hudtyper. Selvom du har valgt et produkt, der passer til din hudtype, er irritation stadig muligt.

Sådan lysner du huden naturligt

Man skal være god til at vælge hudplejeprodukter, der er rigtig velegnede, så de ikke har en negativ indflydelse. Alligevel behøver du ikke altid bruge hudplejeprodukter eller gå til en skønhedsklinik og bruge mange penge på at gøre din hud lysere.

Du kan prøve nogle naturlige ingredienser derhjemme på følgende måder:

1. Papaya frugt

Papaya frugt er ikke kun høj i fiber og vitaminer, som er gode til at støtte kroppens sundhed. Denne frugt indeholder antioxidanter og fytokemikalier, der kan beskytte alle celler, inklusive hudceller, mod oxidativ skade. Derfor bruges papaya frugt ofte som en maske for at hjælpe med at lysne huden, især ansigtshud. Papaya menes også at være et naturligt hudlysende middel, du ved!

Læs også: Tips til at lysne ansigt med kokosvand

2. Honning

Mørke pletter på huden kan opstå på grund af tør hud. Du kan få lysstyrken tilbage ved regelmæssigt at påføre honning. Som et antibakterielt middel hjælper honning med at forhindre akneudbrud på huden og reducerer alderspletter. Rapporteret fra emedisundhed, Royal gelé, et sekret fra honningbier, er også en effektiv naturlig ingrediens til behandling af hyperpigmentering på huden.

3. Æggehvide og citron

En anden nem måde at lette huden på, kan du blande æggehvider og citron. Citron indeholder vitaminer, der kan blege huden, mens æggehvider kan hjælpe med at fjerne døde hudceller. Bland bare citronsaft eller citronsaft med æggehvider. Derefter kan du påføre denne blanding jævnt på huden.

4. Yoghurt

Ligesom mælk er yoghurt meget rig på mælkesyrebakterier, som er et naturligt lysende middel. Yoghurt er også god til alle hudtyper, især tør hud. En naturlig blanding til hudblegning kan bruge yoghurt og gurkemeje, eller bare påføre det som en maske for at fjerne pletter på ansigtets hud.

Læs også: Har du brug for at lave hvide injektioner for lysere hud?

5. Gurkemeje

Gurkemeje bruges ikke kun som smagsret. Denne ene krydderiingrediens bruges også i vid udstrækning som en naturlig eksfoliering for at lysne huden. Rapporteret fra Biomedicinsk sundhed og nyheder, Indholdet af C-vitamin i gurkemeje er det vigtigste middel, der hjælper med at genoprette hudens naturlige lysstyrke. Denne naturlige ingrediens er også venlig for alle hudtyper, du ved!

Læs også: Vil du have lyst ansigt? Prøv denne naturlige maske

Vær dog forsigtig, når du bruger de naturlige ingredienser ovenfor, da din hud kan være følsom. Det er bedre at spørge en ekspert læge først, det er nemmere, hvis du bruger applikationen . Du behøver ikke længere vente længe, snak Med en læge kan du gøre det når som helst og hvor som helst.

Reference:
emedisundhed. Tilgået 2020. Hudlys: medicinske procedurer, risici og hjemmebehandlinger.

Biomedicinsk sundhed og nyheder. Tilgået 2020. 12 naturlige måder at lysne hudtonen på.

Stylecraze. Tilgået 2020. 9 naturlige måder at lysne din hudtone på.