3 drikkevarer til at lindre menstruationssmerter

, Jakarta – Menstruationssmerter (dysmenoré) er en dunkende smerte eller kramper i den nedre del af maven. Mange kvinder oplever menstruationssmerter før og under deres menstruation.

For nogle kvinder er ubehaget bare irriterende. For andre kan menstruationssmerter være alvorlige nok til at forstyrre daglige aktiviteter i flere dage hver måned.

Betingelser, såsom endometriose eller livmoderfibromer, kan forårsage menstruationssmerter. Behandling af årsagen er nøglen til at reducere smerte. Menstruationssmerter, der ikke er forårsaget af en anden tilstand, har en tendens til at aftage med alderen og forbedres ofte efter fødslen.

Læs også: Forståelse af menstruation er stadig forkert

Symptomer på menstruationskramper omfatter:

  1. Dunkende smerter eller kramper i underlivet, der kan være meget intense

  2. Smerter, der starter 1 til 3 dage før din menstruation, topper 24 timer efter din menstruation og aftager efter 2 til 3 dage

  3. Kedelig og konstant smerte

  4. Smerter, der udstråler til ryg og underlår

  5. Kvalme

  6. Løs afføring

  7. Hovedpine

  8. Svimmel.

Indtagelse af visse drikkevarer kan hjælpe dig med at lindre smerter på grund af menstruationssmerter. Følgende drikkevarer anbefales, nemlig:

  1. Vand

At drikke mere vand kan hjælpe med at lindre oppustethed, hvilket gør krampesymptomer værre. Få for vane at drikke 6 til 8 glas vand om dagen, især under menstruation. Tilsæt lidt mynte eller citronbåde for at gøre det mere velsmagende.

Mens du er i gang, skal du skære ned på saltet, der fremmer væskeophobning og oppustethed. Undgå alkohol, som udløser dehydrering. Nogle kvinder oplever diarré eller opkastning sammen med menstruationssmerter. Det er meget vigtigt at erstatte tabt væske ved at drikke rigeligt med vand.

Læs også: 3 årsager Migræne opstår ofte under menstruation

Hvis du ikke kan lide smagen af ​​almindeligt vand, er der mange ting, du kan gøre for at øge dit væskeindtag. Start med at drikke et glas frugt-infunderet vand først efter at være vågnet om morgenen.

Drik noget te kamille eller ingefær. Drik mineralvand med smag for et nyt twist på hydrering. Lav en kande med agurk-, mynte- eller citronvand til at drikke hele dagen som en spa-forkælelse. Sip en kop lavnatrium bouillon for at øge dit væskeindtag. At holde sig godt hydreret er ikke kun godt for kramper, det er også godt for det generelle helbred.

Læs også: 6 tricks til at overvinde menstruationssmerter, mens du er på kontoret

  1. Ananassaft

Ananas hjælper med at lindre muskelspændinger takket være bromeliaenzymet. Det betyder, at ananas er nyttig, når livmodermusklerne er sammenspændte, så du mærker en skarp smerte. Indtagelse af ananasjuice kan få dig til at krølle sammen og stønne mindre på grund af de meget presserende smerter i den nederste del af maven.

  1. Smoothies

Smoothies er fantastiske, fordi du kan dumpe alle de nødvendige krampebekæmpende komponenter i én drink, plus de smager rigtig godt. Inkluder fødevarer med et højt indhold af B-vitaminer, såsom æbler og bananer, som hjælper med at bekæmpe PMS og menstruationssmerter. Brug sojamælk eller yoghurt for tilsat calcium, og drys det på nogle cashewnødder, som også vil reducere magnesiumniveauet ved kramper.

Andre gavnlige ingredienser omfatter spinat og grønkål, hvis calciumniveauer hjælper med kramper; hørfrø, blåbær og mørk chokolade, som både virker som humørforstærkere og en komplet antioxidantbehandling, der lindrer menstruationssmerter.

Vil du vide mere om drinks til at lindre menstruationssmerter, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Tal med en læge , kan du vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .