Ikke at komme i vand kan være en kraftfuld nældefebermedicin?

Jakarta – Har du nogensinde oplevet udslæt på huden, der skiller sig ud med en aflang form? Du kan opleve nældefeber eller det, der er kendt som nældefeber. Generelt er nældefeber meget kløende og spredes til andre dele af kroppen.

Læs også: Nældefeber kan være smitsom? Find først fakta

Selvom denne tilstand ikke er sundhedsfarlig, gør tilstanden af ​​nældefeber, der ikke behandles med det samme, mennesker med nældefeber oplever en ubehagelig tilstand. Kom nu, find ud af mere om nældefeber og den behandling, der kan gøres for at overvinde de symptomer, der opstår.

Kend behandlingen til at overvinde nældefeber

Nældefeber kan forekomme i alle aldre. Nældefeber er mere erfarne af kvinder end mænd. Selvfølgelig kan denne tilstand overvindes ved at undgå eller kende de risikofaktorer, der får en person til at opleve nældefeber.

Ikke nok med det, du skal kende dine nældefeber for at få den rigtige behandling. Der er to typer nældefeber, nemlig akut nældefeber og kronisk nældefeber. Akutte nældefeber er en almindelig type nældefeber og kan opleves en gang i livet. Mens kronisk nældefeber er mindre almindelige hos voksne, fordi de generelt forekommer hos børn med en historie med allergi.

Der er flere symptomer, der opstår hos mennesker med nældefeber, såsom udslæt på huden, der stikker ud og føles kløende. Ikke kun det, generelt vises et fremtrædende udslæt på flere dele af kroppen, såsom fødder, hænder, krop og ansigt.

Undervurder ikke nældefeber, fordi det kan føre til komplikationer såsom svimmelhed, åndenød og hævelse af tungen eller halsen. Du bør straks tjekke din helbredstilstand på det nærmeste hospital og tage noget medicin til behandling af nældefeber. Nu er det nemmere at bestille tid hos en læge, og der er ingen grund til at stå i kø, hvordan man bruger applikationen selvfølgelig, ja!

Læs også: Dette er grunden til, at nældefeber ikke kan ridses

Behandling af nældefeber kan udføres med brug af lægemidler, såsom antihistaminer og calamin lotion til behandling af kløe. Derudover kan den hævelse, der opstår, overvindes ved brug af orale kortikosteroider såsom prednison. Du kan også behandle nældefeber derhjemme. Skal bistadernes tilstand så ikke udsættes for vand, så tilstanden kan komme sig?

Faktisk nej. Nældefeber eller nældefeber vil komme sig hurtigt, når du påfører en kompres med is eller koldt vand for at lindre kløe og irritation af huden. Undgå at bruge produkter, der udtørrer huden og gør nældefeber værre.

Hvad forårsager nældefeber?

Nældefeber opstår generelt på grund af kroppens reaktion, når allergitriggere kommer ind i blodbanen. Når den udsættes for allergitriggere, frigiver kroppen histamin i blodet, som forårsager nældefeber. Det er bedst at undgå nogle allergener for at forhindre nældefeber.

Nældefeber forårsaget af fødevareallergi er almindeligt kendt. Men vidste du, at luften udefra også kan få en person til at opleve nældefeber. Kolde temperaturer, vind og soleksponering kan få en person til at opleve nældefeber.

Læs også: Nældefeber, allergi eller hudsmerter?

Det er bedre at styre stressniveauet, så du undgår nældefeber. Overdreven stress kan få en persons immunsystem til at falde, så han er sårbar over for forskellige sygdomsforstyrrelser. Det er bedre at styre stressniveauet ordentligt, så dit helbred bevares, og du undgår forskellige sygdomme.

Stress kan også være relateret til overdreven hukommelse. Faktisk kan sved også få en person til at opleve nældefeber. Sved indikerer en stigning i kropstemperaturen. For nogle mennesker kan en stigning i kropstemperaturen udløse kløe eller nældefeber.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Hentet i 2019. Nældefeber
Mayo Clinic. Hentet 2019. Kronisk nældefeber
Healthline. Tilgået i 2019. Heat Hives