7 måder at træne børn i at gå

, Jakarta – At se udviklingen af ​​børns evner er virkelig et meget lykkeligt øjeblik for forældre. Gradvist men sikkert vil dit lille barns koordination og muskelstyrke forbedres i løbet af det første år. Din lille vil begynde at lære at sidde, kravle, stå, indtil han endelig kan gå på egen hånd. De fleste børn er i stand til at gå, når de fejrer deres første fødselsdag.

Træning af børn til at gå

Selvom et barns gangevne generelt begynder at vise sig i det første år, er udviklingen af ​​hvert barns evne forskellig. Normalt kan et barn begynde at gå i en alder af ni til atten måneder. Så du skal ikke bekymre dig, hvis din lille har brug for mere tid til at gå. Du kan stimulere og træne din lille til at gå på følgende måder:

(Læs også: Kommer barnet for sent? Dette er årsagen )

1. Lær at løfte dig selv

Når baby er 8 måneder, er hans kropsmuskler stærkere og han har også en stor nysgerrighed, så han vil automatisk forsøge at løfte sig med støtte fra genstandene omkring ham. Nå, det er det rigtige tidspunkt for dig at begynde at lære dit lille barn balance. Du kan hjælpe med at trække ham ind, når han er klar til at rejse sig. Lær også din lille at bøje sine knæ først, før han vender tilbage til en siddende stilling. Ved at bøje knæene bliver den lille ikke nem, når den skal lære at gå.

2. Stå op uden hjælp

Efter et stykke tid står din lille med din hjælp, prøv at begynde langsomt at slippe dit greb, når han rejser sig. Lad barnet stå og holde fødderne fast uden hjælp i et halvt minut, mens du stadig holder ham. Hvis barnet falder siddende, så giv opmuntring, så barnet kan begynde at lære at rejse sig selv. Hvis din lille har bestået denne fase, og han vil prøve at gå på egen hånd, betyder det, at du kan lære ham at gå, mens du stadig holder hans hænder.

3. Gå i kassen

Placer din lille i deres beskyttede soveseng. kofanger ) rundt om indersiden. Derefter skal du lære ham at holde fast i kassens hegnet, og så lad ham gå ned af det. Denne metode er ret sikker, fordi hvis barnet falder, vil hans krop ramme madrassen eller den bløde pude. Så lad din lille falde ned og rejse sig selv, mens han lærer at gå. Træn barnet til at gå på denne måde i 30 minutter.

4. Walking in Close

I de tidlige dage, hvor din lille lærer at gå, kan du holde begge hænder. Efter et stykke tid skal du slippe den ene hånd, mens du stadig holder den ene hånd. Så kan du stå et stykke fra ham og lade ham gå alene hen til dig.

5. Øv i poolen

En anden måde, du kan prøve at træne dit barn til at gå, er at lade dit lille barn lære at gå i en plastikbassin fyldt med vand eller små bolde. Udover at det er sjovt og spændende, vil dit lille barn føle sig lettere og mindre smertefuldt, når det falder.

6. Giv push-legetøj

Børn under tre år nyder at skubbe genstande mest. Nå, du kan give ham et stykke legetøj, der kan skubbes, som et værktøj, så din lille kan lære at gå.

7. Fiskeri med legetøj

En anden måde at stimulere børn til at gå på er at lokke dem med legetøj. Placer dit lille barns yndlingslegetøj inden for en vis afstand, men ikke for langt væk. Lad ham gå for at nå det, selv mens han holder fast i genstandene omkring ham. Når det er muligt og sikkert, så lad din lille gå på ujævne gulve. Denne metode vil styrke musklerne i ben og fødder.

Hvis din lille falder og kommer til skade, kan du også købe sundhedsprodukter gennem appen . Det er meget nemt, bare bliv bestille Brug blot Apotek Deliver-funktionen, og din ordre ankommer inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.