Ikke gift, kan du bruge menstruationskoppen?

Jakarta – Når menstruationen kommer, vil kvinder bruge hygiejnebind el menstruation kop som et reservoir for menstruationsblod. Men i Indonesien er brugen af ​​hygiejnebind mere velkendt end brugen af ​​hygiejnebind menstruation kop. Faktisk er funktionen den samme.

Menstruation kop i sig selv er en lille tragt, der føres ind i skeden, mens du har menstruation. I modsætning til almindelige hygiejnebind kan denne menstruationstragt bruges gentagne gange. Menstruation kop indeholder ikke de irriterende kemikalier eller fibre, som nogle hygiejnebind har og har en holdbarhed på op til 10 år.

Så kan Menstruationskop Brugt af ugifte kvinder?

Der er dog bekymring for, at brugen af menstruation kop kan rive jomfruhinden i stykker og derved eliminere mødom for ugifte kvinder. Endelig er brugen af ​​hygiejnebind blevet hovedvalget i forhold til denne menstruationstragt. Hvad så menstruation kop Kan det bruges, selvom kvinden ikke er gift?

Læs også: Inden du prøver menstruationskoppen, skal du kende disse 5 fakta

Svaret er ja. Faktisk kan du begynde at bruge menstruation kop umiddelbart efter du har fået din menstruation. Faktisk handler brugen af ​​denne menstruationstragt mere om bekvemmelighed. Årsagen er, at de kvindelige Miss V-muskler, der stadig er jomfruer, har tendens til at være mere spændte, så det kan være lidt svært og mindre behageligt, når du bruger det. menstruation kop første gang.

Derfor anbefales det, at du øver dig i at bruge disse produkter. Hvis det føles ubehageligt, skal du ikke tvinge det. Du kan prøve at genbruge den en anden gang. Miss V's læber er faktisk strammere og mindre i bredden end de andre dele, så øv dig i deres brug menstruation kop vil gradvist gøre installationen lettere.

Desuden vil Miss V strække og udvide sig på grund af brug menstruationskopper? Bare rolig, menstruationstragten vil ikke få Miss V til at udvide sig. Selvom der er en strækning, vil Miss V-musklen vende tilbage til sin oprindelige form. Hvis det er første gang, du bruger det, kan du måske gå med ministørrelsen.

Læs også: Tamponer og puder, hvad er mere behageligt at bruge?

Alligevel, hvis du stadig er i tvivl, kan du straks spørge din læge. Så du må hellere HentAnsøgning nu også for at gøre det nemmere for dig at spørge og svare med en specialist. Faktisk kan du endda købe medicin og vitaminer direkte via din mobiltelefon ved at vælge en service apoteksudbringningeller aftal tid, hvis du vil på hospitalet.

Fordele ved at bruge Menstruationskop

Sammenlignet med hygiejnebind, ved hjælp af menstruation kop kan siges at være mere rentabel. For eksempel, menstruation kop kan bruges i op til 12 timer. Derudover kan holdbarheden være år, ikke kun timer.

Vigtigere, menstruation kop bidraget til reduktionen af ​​antallet af affald forårsaget af brugen af ​​engangshygiejnebind. Du skal vide, at engangshygiejnebind er lavet af materialer, der er meget svære at nedbryde. Hvis du en dag bruger mindst 5 hygiejnebind, så prøv at forestille dig, hvor meget spild det er på et år.

Læs også: Hvor mange gange skal du skifte bind under menstruation?

Alligevel kommer dette igen tilbage til den enkeltes bekvemmelighed. Nogle kvinder er måske ikke komfortable med at bruge menstruation kop og foretrækker at bruge engangshygiejnebind under menstruation. Brug, der er mere praktisk og ikke fylder meget, kan være hovedårsagen til at vælge engangshygiejnebind ift. menstruationskopper.



Reference:
økologisk kop. Tilgået 2021. Jomfruhinden, mødom og menstruationskoppen.
Intimina. Fået adgang i 2021. Kan jomfruer bruge menstruationskopper?