Dette er, hvad der menes med en uafhængig podepindstest

, Jakarta - Corona-virus er indtil videre stadig en frygtelig plage, fordi der ikke er fundet nogen effektiv behandling til at overvinde den. Derfor er alle forpligtet til at beskytte sig selv og dem omkring dem for at undgå denne sygdom. Den hidtil mest effektive måde er altid at bære en maske, når du forlader huset, undgå menneskemængder, holde afstand til andre mennesker og vaske hænder ofte.

Alligevel føler nogle mennesker nogle gange symptomer relateret til COVID-19, eller vil bare gerne vide, om de er positive for sygdommen. En måde, du kan gøre for at bekræfte, om du har corona-virussen, er at lave en uafhængig podepindstest. Hvordan er inspektionen? Læs diskussionen nedenfor!

Læs også: Hurtig testkørsel gennem serviceadgang kan udføres

Alt hvad du behøver at vide om selvvaskeprøver

Selvtest-podning udføres ganske vist efter personlig præference og betaler selv, men undersøgelsen skal udføres af professionelt medicinsk personale på et hospital eller klinisk laboratorium. Dette skyldes, at prøvetagningsprocessen fra podningsmetoden ikke er nem at udføre. Denne metode skal udføres af en uddannet læge, så slimprøvetagning kan udføres i det rigtige område og sikrer sikkerhed, når podepinden indsættes i næse eller mund. Regeringen har fastsat en takst for en uafhængig podningstest med PCR til 900 tusind IDR.

Læs også: Skal udføre hurtig test før SBMPTN

Gennem en uafhængig podningstest kan corona-virussen, der kommer ind i kroppen, påvises som et antigen af ​​immunsystemet i kroppen, og en person bliver hurtigt diagnosticeret med COVID-19, før lidelsen spreder infektionen, som forårsager dårlige virkninger. Denne undersøgelse udføres ved at fortsætte med at tage en prøve af slim fra næse eller svælg med samme proces som podningsundersøgelsen hidtil.

Læs også: Tjek risikoen for corona-virussmitte online her

Hvis du ønsker at lave en uafhængig podepindstest for at sikre, at dit helbred er fri for COVID-19, yde inspektionstjenesten. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning , kan du vælge teststed, dato og tidspunkt for besøget i det kliniske laboratorium for at få en uafhængig podepindstestservice. Ingen bekymring ingen.

Reference:

Indonesiare. Tilgået i 2020. Selvpodningsundersøgelse, er det muligt, ja?
detikhealth. Tilgået i 2020. Et kig på prisen for den selvadministrerede podepindtest, før den højeste grænse blev pålagt.