Nemme måder at lindre kvalme med ingredienser derhjemme

, Jakarta - Kvalme er en helbredstilstand, der ofte opleves af gravide kvinder, mennesker med mavesår, personer, der gennemgår kræftbehandling, eller personer, der er på rejse. Kvalme behandles normalt let med medicin mod kvalme. Desværre kan disse medikamenter have negative bivirkninger, såsom døsighed.

Hos gravide anbefales kvalmemedicin ofte ikke at blive indtaget for ofte, og læger anbefaler normalt kun at blive behandlet med naturlige ingredienser. Der er mange naturlige ingredienser, der er effektive til at lindre kvalme. Disse materialer er generelt tilgængelige derhjemme.

Læs også: Beruset rejse til besvimelse? Her er tips til at overvinde det

Sådan lindrer du kvalme med ingredienser, du har derhjemme

Hvis du oplever kvalme, kan du drage fordel af følgende naturlige ingredienser, der almindeligvis er tilgængelige derhjemme:

1. Ingefær

Man kan sige, ingefær er det mest populære naturlige kvalmemiddel. Dette er alt takket være forbindelser i ingefær, der kan virke på samme måde som medicin mod kvalme. Det er ikke klart, præcis hvordan ingefær virker for at lindre kvalme, men det menes, at aktive komponenter såsom gingeroler kan påvirke fordøjelses- og centralnervesystemet.

2. Citronskiver

Citrusaromaen indeholdt i citronskiver kan hjælpe med at reducere kvalme. Fordi at skære en citron i skiver eller bare rive huden kan hjælpe med at frigive æteriske olier i luften. En flaske æterisk citronolie kan være et praktisk alternativ at tage med på farten, hvis du til enhver tid oplever kvalme.

3. Krydderier

Forskellige typer af krydderier, der ofte bruges til madlavning af krydderier, kan også lindre kvalme. Eksempler på krydderier, der kan bruges, er fennikelpulver, kanel og spidskommen ekstrakt. Selvom disse tre krydderier kan hjælpe med at lindre kvalme hos visse individer, er der behov for mere forskning for at bekræfte deres fordele ved at lindre kvalme.

Læs også: Kvalme, når stress kan være et tegn på panikangst?

4. Vitamin B6 kosttilskud

Vitamin B6 er en type vitamin, der ofte anbefales til forbrug af gravide kvinder. Det viser sig, at dette ene vitamin er effektivt til at håndtere kvalme, især hos gravide kvinder. Dette vitamin er også mere anbefalet end anti-kvalme medicin.

5. Fugt kroppen

Dehydrering kan gøre eksisterende kvalme værre, især hvis din kvalme er ledsaget af opkastning. Sørg derfor for at erstatte tabte væsker med elektrolytrige væsker såsom mineralvand, grøntsagsbouillon eller isotoniske drikke.

6. Pebermynte

Pebermynte er en anden traditionel medicin, der kan bruges til at behandle kvalme. Ifølge NCCIH og en lille undersøgelse offentliggjort i februar 2014 i Journal of PeriAnesthesia Nursing indikerer, at oliens aroma pebermynte kan lindre kvalme. Pebermynte rigtig godt mod kvalme, fordi det kan give en beroligende effekt og afspænde mavemusklerne, så galden kan nedbryde fedt og maden kan flyde jævnt ned i maven.

Læs også: Papaya kan virkelig hjælpe med at eliminere kvalme og oppustethed?

Har du stadig brug for kvalmemedicin? Du kan købe det via appen . Du behøver ikke besvære at gå på apoteket, bare bestil via applikationen og ordren vil blive leveret inden for en time. Inden du køber medicin, glem ikke at konsultere en læge gennem applikationen først for at sikre dets sikkerhed.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 17 naturlige måder at slippe af med kvalme.
Hverdagssundhed. Tilgået 2020. 4 naturlige midler mod kvalme.