Disse er 7 almindelige sundhedssygdomme, der angriber hjertet

, Jakarta - Hjertet er et af de vitale organer i kroppen. Dette organ kan dog opleve mange lidelser, der skal holdes øje med. Kald det koronar hjertesygdom, arytmier, hjertesvigt og også lidelser i kredsløbsorganerne hos mennesker. Når kroppen har problemer med kredsløbet, kan nogle dårlige forhold angribe hjertet. I denne diskussion vil vi forklare yderligere om, hvad der er de almindelige sundhedssygdomme, der angriber hjertet.

Forskellige hjertesygdomme

Hjerte-kar-sygdomme, slagtilfælde og koronar hjertesygdom er de vigtigste dødsårsager i Indonesien. Ved koronar hjertesygdom påvirker denne lidelse hjertet og blodkarrene og forårsager andre komplikationer, når de ikke behandles med det samme. Derfor skal du kende nogle lidelser i det menneskelige blodcirkulationsorgan eller hjerte, der kan være livstruende.

Kredsløbssystemet i den menneskelige krop består af hjertet og blodkarrene med flere dele, såsom arterier, vener og kapillærer. Når en person har problemer med hjertet, forstyrrelser, der opstår i det menneskelige kredsløbsorgan, kan dets funktion til at pumpe blod gennem hele kroppen blive forstyrret. Der er en del sygdomme, der kan angribe hjertet. Her er nogle af de mest almindelige:

1. Koronar hjertesygdom

Denne sygdom opstår, når arterierne, som fører blod til hjertet, hærder og indsnævres. Dette kan udløses af mange ting, såsom kolesterolopbygning og blodpropper i arterierne (åreforkalkning). Forstyrrelser i menneskets blodcirkulationsorganer opstår på grund af forsnævring af arterierne, blod- og ilttilførslen til hjertet er nedsat, så organerne ikke kan fungere normalt.

Almindelige symptomer, der opstår på grund af koronar hjertesygdom, er brystsmerter, åndenød, koldsved, hjertebanken og kvalme. Brystsmerter på grund af koronar hjertesygdom udstråler normalt også nakke, kæbe, hals, ryg og arme. Hvis denne tilstand ikke kontrolleres, kan den føre til komplikationer i form af et hjerteanfald.

Læs også: Smerter i venstre arm tegn på hjertesygdom, virkelig?

2. Hjerteanfald

Et hjerteanfald er en nødsituation, der opstår, når blodforsyningen til hjertet er fuldstændig blokeret. Som følge heraf er hjertemuskelceller beskadiget. Hjerteanfald opstår normalt på grund af koronar hjertesygdom. Symptomer, der mærkes, når der opstår forstyrrelser i det menneskelige kredsløb, kan omfatte brystsmerter, åndenød og koldsved. Hvis det ikke behandles med det samme, kan et hjerteanfald forårsage permanent skade på hjertet, endda pludseligt hjertestop.

3. Kardiomyopati

Kardiomyopati er en lidelse i hjertemusklen, der forårsager abnormiteter i form og styrke af hjertemusklen. Som et resultat kan hjertet ikke pumpe blodet ordentligt gennem kroppen. Kardiomyopati kan være forårsaget af genetiske faktorer eller andre hjertesygdomme.

I starten forårsager kardiomyopati ofte ingen mærkbare symptomer. Nye symptomer vil dukke op, når det er gået ind i et alvorligt stadium, eller der er andre ledsagende sygdomme. Symptomer kan omfatte hævede ben, brystsmerter, træthed og hoste.

Læs også: Hjertet slår hurtigere, pas på tegn på arytmi

4. Arytmi

Arytmier er forstyrrelser i hjertets rytme, som kan være for hurtige, for langsom eller uregelmæssige. Denne tilstand kan opstå, når den elektriske stimulation, der regulerer hjerteslag, forstyrres, så hjertet ikke kan fungere ordentligt. Når du oplever denne lidelse, kan der opstå nogle dårlige virkninger, som kræver øjeblikkelig behandling.

5. Medfødt hjertesygdom

Lidt fra fødslen kan medfødt hjertesygdom forekomme i vægge, ventiler, blodkar nær hjertet eller en kombination af disse. Symptomer, der opstår, varierer afhængigt af typen og sværhedsgraden. Nogle af symptomerne er kort og hurtig vejrtrækning, brystsmerter, blå hud, vægttab og forsinket vækst og udvikling.

6. Hjertesvigt

Hjertesvigt er en tilstand, hvor hjertet er for svagt til at pumpe blod gennem hele kroppen. Visse tilstande, såsom forsnævring af arterierne i hjertet eller forhøjet blodtryk, kan påvirke, hvor effektivt blodet pumpes.

Læs også: Smerter i venstre arm tegn på hjertesygdom, virkelig?

7. Endokarditis

Denne hjertesygdom er en infektion i bindevævet, der beklæder hjertets vægge og ventiler. Infektion opstår generelt, når bakterier fra andre dele af kroppen trænger ind i hjertets vægge gennem blodbanen. Almindelige symptomer på endokarditis, der ofte opstår, er feber og kulderystelser, åndenød, brystsmerter ved indånding og overdreven svedtendens om natten.

Det er nogle sundhedsproblemer, der ofte angriber hjertet. Hvis du føler, du oplever symptomer, skal du straks Hent Ansøgning at bestille tid hos en læge på sygehuset, for at gennemgå yderligere undersøgelse.

Reference:
Healthline. Fået adgang i 2021. Alt hvad du behøver at vide om hjertesygdomme.
American Heart Association. Tilgået i 2021. Hvad er kardiomyopati hos voksne?
Centre for Disease Control and Prevention. Tilgået 2021. Medfødte hjertefejl (CHD'er). Hvad er medfødte hjertefejl?
UK National Health Service. Tilgået i 2021. Sundhed A til Z. Årsager - Hjerteanfald.
Nationale hjerte-, lunge- og blodinstitut. Tilgået i 2021. Hjertesvigt.
MedlinePlus. Tilgået i 2021. Koronararteriesygdom.
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Sygdomme og tilstande. Endokarditis.
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Sygdomme og tilstande. Hjertearytmi.
WebMD. Tilgået i 2021. Hjerteklapsygdom.
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Hjertesvigt.