7 typer mælk du skal kende og deres fordele

, Jakarta – Forskellige typer, forskellige fordele ved hver mælk, du drikker. Kendskab til mælkens sammensætning og fordele er nødvendig, så du kan vide, hvilken slags mælk der er bedst at drikke og efter dine behov.

Ifølge forskning fra Afdelingen for fødevarevidenskab og menneskelig ernæring fra Michigan State University, selvom mange mennesker kender fordelene ved mælk i henhold til dens type, er der stadig mange almindelige misforståelser om fordelene ved mælk. Her er de typer mælk, du har brug for at kende, og deres fordele. (Læs også: Tips til at forhindre kropsdehydrering under faste)

  1. Komælk

Komælk indeholder calcium, protein, D-vitamin, kalium og fosfor, som er meget godt for kroppen. Uden tilsætning af mikronæringsstoffer indeholder pr. glas komælk 300 milligram calcium, hvilket svarer til voksnes calciumbehov. Komælk har cirka dobbelt så meget protein i forhold til sojamælk og har halvdelen af ​​det anbefalede daglige indtag af B12.

  1. Gedemælk

Fedtpartikler fra gedemælk er lettere at fordøje end komælk. Det højere indhold af jern, calcium, magnesium og fosfor gør gedemælk mere tilbøjelige til at behandle anæmi og forkalkningsproblemer. Gedemælk hjælper også med at sænke kolesterol i kroppen og hjælper med at behandle kropstilstande som koronarsygdom og tarmsygdomme. (Læs også: Slankekur med flexitarisk kost)

  1. Mandelmælk

En kop mandelmælk indeholder 60 kalorier, hvilket gør dig bedre i stand til at holde vægten, end du indtager almindelig mælk. Lavt natriumniveau og høje omega-3 fedtsyrer og indeholder ingen kolesterol og mættet fedt gør indtagelse af mandelmælk kan forhindre højt blodtryk og hjertesygdomme. For folk, der har allergi over for komælk, kan mandelmælk være en erstatning for komælksforbrug.

  1. Sojamælk

I modsætning til mælkemælk, som har et højt indhold af mættet fedt og kolesterol, er sojamælksfedt stort set umættet og kolesterolfrit. Regelmæssig indtagelse af sojamælk kan reducere koncentrationen af ​​blodtriglycerider og lavdensitetslipoproteiner og øge højdensitetslipoproteiner. Indholdet af fytoøstrogen i sojabønner kan også hjælpe med at fremskynde optagelsen af ​​calcium i kroppen og forhindre tab af knoglemasse.

  1. Hamp mælk

Hampemælk er mælk fremstillet af hampefrø opblødt og malet i vand. Hampemælk indeholder calcium, magnesium, jern, kalium, fiber og B-vitaminer, der kan støtte hjertesundhed og øge immuniteten.

  1. Rismælk

Ligesom sojamælk og mandelmælk er rismælk sikkert til forbrug af mennesker, der er laktoseintolerante. Rismælk er også lavt fedtindhold og indeholder højere kulhydrater end komælk. Denne rismælk indeholder dog ikke kolesterol, hvilket gør hjertet sundt. Rismælk kan også være en erstatning for sojamælk for dig, der er allergisk over for soja. (Læs også: Tips til en vegetarisk kostmenu)

  1. Kokosmælk

Selvom det er federe end andre typer mælk, indeholder kokosmælk kædemættede fedtsyrer, der kan omdannes til antivirale og antibakterielle mekanismer i kroppen. Et andet plus ved kokosmælk er, at det hjælper fordøjelsen. (Læs også: 8 fastetip til mennesker med anæmi)

Hvis du vil vide mere om fordelene ved mælk i forhold til dens type eller tips om fødevarer, der indeholder de rigtige næringsstoffer i henhold til dine behov, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give de bedste løsninger. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .