Disse er 5 måder at overvinde ondt i halsen hos gravide kvinder

, Jakarta - En kvindes immunsystem vil have tendens til at falde under graviditeten. Dette gør så gravide kvinder sårbare over for sygdomme og infektioner, såsom ondt i halsen. Ondt i halsen hos gravide kvinder kan være forårsaget af mange faktorer, såsom infektion eller en stigning i mavesyre.

Selvom det normalt ikke er farligt at have ondt i halsen hos gravide kvinder, kan denne tilstand forårsage ubehag. Hvis det ikke kontrolleres, kan tilstanden naturligvis blive værre. På den anden side bør gravide kvinder ikke tage stoffer uforsigtigt. Så hvordan håndterer man ondt i halsen hos gravide kvinder?

Læs også: Kend 3 infektioner, der forårsager ondt i halsen

Sådan overvindes ondt i halsen hos gravide kvinder

Gravide kvinder bør ikke tage medicin uforsigtigt, så du bør vælge naturlige måder først til at behandle ondt i halsen. Følgende er tips til at håndtere ondt i halsen hos gravide kvinder, som du kan prøve:

1.Drik mere vand

Når du har ondt i halsen, bør du drikke mere vand end normalt. Dette hjælper med at hydrere halsen, tyndere slim og fjerne det fra kroppen. Indirekte kan drikke mere vand hjælpe med at helbrede ondt i halsen. Selvfølgelig, hvis afbalanceret ved at spise nærende mad og få nok hvile.

2. Gurgle saltvand

Bland en halv teskefuld salt i varmt vand, og brug det derefter til at gurgle. Dette vil hjælpe med at fugte slimhinden i din hals og få den til at føles mere behagelig. Gør denne saltvandsgurgle flere gange om dagen.

3. Drik honning og citronte

Te blandet med honning og citron kan være et naturligt middel til behandling af ondt i halsen hos gravide kvinder. Det skyldes, at honning kan give en lindrende effekt på halsen, mens citron kan hjælpe med at nedbryde slim, der forårsager ondt i halsen.

Læs også: At drikke is og spise stegt mad kan give ondt i halsen?

4. Drik ingefærvand

Ingefærvand har mange fordele for kroppens sundhed. Derfor bruges dette krydderi ofte som en traditionel behandling af forskellige lidelser, herunder ondt i halsen. Årsagen er, at ingefær har antibakterielle og svampedræbende egenskaber, så den er effektiv til at håndtere ondt i halsen på grund af bakterie- og svampeinfektioner.

5. Indånding af damp

Det lyder måske mærkeligt, men at indånde damp kan være terapeutisk til behandling af ondt i halsen hos gravide kvinder. Indåndet damp kan lindre ondt i halsen og rense en tilstoppet næse.

Det er nogle naturlige måder at håndtere ondt i halsen hos gravide kvinder. Ud over at prøve disse metoder, sørg for at få nok hvile, og undgå at indtage fedtet eller krydret mad, fordi de kan gøre tilstanden værre.

Hvis halsbetændelse ikke forsvinder efter at have prøvet disse metoder, kan mor gøre det Hent Ansøgning at tale med en læge, når som helst og hvor som helst. Læger vil helt sikkert ordinere lægemidler til ondt i halsen, som er effektive og sikre for gravide kvinder at indtage.

Læs også: Sådan overvinder du ondt i halsen

Forskellige årsager til ondt i halsen hos gravide kvinder

Generelt opstår ondt i halsen, når der er irritation bagerst i halsen. Symptomer er normalt smerter, kløe eller en brændende fornemmelse i halsen. Men hvad er de ting, der kan forårsage ondt i halsen hos gravide kvinder? Her er nogle af dem:

  • Virale og bakterielle infektioner. I de fleste tilfælde er halsbetændelse forårsaget af virale og bakterielle infektioner.
  • Miljøfaktor. Irritation af hals og næsepassager på grund af miljøfaktorer kan også forårsage ondt i halsen. De pågældende miljøfaktorer er tør luft, støv, pollen, røg eller kemikalier.
  • Graviditetshormoner. Hormonelle ændringer, der opstår under graviditeten, kan forårsage forskellige symptomer, såsom mundtørhed, overdreven tørst og ondt i halsen.
  • Mavesyre stiger. Langsommere fordøjelse og høje niveauer af hormonet progesteron kan udløse en stigning i mavesyren. Som følge heraf opstår en række symptomer i form af en sur smag bag i munden, en brændende fornemmelse i brystet og ondt i halsen.

Det er lidt svært at gætte på, hvad der forårsager ondt i halsen hos gravide, fordi symptomerne ligner hinanden. Desuden kan kropstilstanden for enhver gravid kvinde være forskellig. Så hvis du vil vide med sikkerhed, hvad der forårsager din halsbetændelse, bør du straks konsultere en læge.

Reference:
First Cry Parenting. Tilgået 2020. Eftermiddagshals under graviditet: årsager og hjemmehjælpemidler.
MedicinNet. Tilgået 2020. Eftermiddags halsårsager, hjemmebehandling og under graviditet.
Bumpene. Tilgået 2020. Eftermiddagshals under graviditet.