5 måder at diæt på blodtype AB

, Jakarta - Indstilling af diæten for diæten kan faktisk gøres baseret på blodtype. Ved at gennemgå denne blodtypediæt er der flere typer fødevarer, der anbefales og undgås. Selvfølgelig vil disse regler være forskellige for hver blodtype. Det samme gælder blodgruppe AB.

Mennesker, der har blodtype AB, anses for at have lav mavesyre. Derfor er den rigtige menu til kost for ejeren af ​​blodtype AB skaldyr, mælk, tofu og grønne grøntsager.

Derudover er der flere typer fødevarer, som bør undgås, hvis du ønsker at gå på blodtype AB diæt. Disse omfatter kød, herunder røget og forarbejdet kød, koffeinholdige drikkevarer og alkoholholdige drikkevarer.

Læs også: Hemmeligheder bag kropsform og blodtypediæt

En af de ting, der ifølge Peter D'Adamos teori skal overvejes i forbindelse med en blodtypediæt, er lektinindholdet i maden. Fødevarer, der indeholder uhensigtsmæssige lektiner, kan forårsage negative virkninger, når de indtages, såsom sammenklumpning af røde blodlegemer.

For at maksimere det ønskede vægttab, indtag følgende anbefalede fødevarer. Derudover bør du også undgå at spise forarbejdede fødevarer eller simple kulhydrater. Glem ikke at balancere det med regelmæssig motion hver dag.

1. Forbrug af kød

Ejere af blodtype AB har nok mavesyre til at fordøje mad og omsætte animalsk protein. Nogle fødevarer at undgå er oksekød, kylling og svinekød. Nogle typer kød, der er gode til blodtype AB, er lam, kanin og kalkun. Ligeledes med havfisk som også er god til blodtype AB.

Blodtype AB vil have problemer med kyllingekød, fordi dette kød forårsager fremkomsten af ​​autoimmune sygdomme i blodtype AB. Derfor bør ejeren af ​​blodtype AB begrænse forbruget af kyllingekød.

Læs også: Kend blodtype A diætmad til en sund og ideel krop

2. Mejeriprodukter

Overskydende slim er modtagelige for personer med blodtype AB. Det er det, der gør dem tilbøjelige til luftvejsproblemer, øreinfektioner eller bihuler. Derfor bør personer med blodtype AB reducere mælkeprodukter som f.eks smør , amerikansk ost, sødmælk eller parmesanost. Undgå også andeæg, is og blå ost . I mellemtiden er nogle mejeriprodukter, der er acceptable og gode for mennesker med blodtype AB, gedemælk, gedemælksost og yoghurt.

3. Nødder og korn

Blodtype AB bør undgå visse typer nødder og frø såsom hasselnødder, græskarfrø, solsikkefrø og sesam. Nogle typer nødder og frø såsom valnødder, jordnødder, linser og sojabønner er gode til indtagelse af dem med blodtype AB.

4. Frugter

Næsten alle typer frugt er gode til blodtype AB. Der er dog nogle typer frugt, som bør undgås. Frugter, som ejere af blodtype AB bør undgå, er mango, banan, avocado, kokos, stjernefrugt, appelsiner og guava. Vi anbefaler, at ejere af blodtype AB virkelig undgår citrusfrugter, fordi de kan irritere maven. I mellemtiden er frugter, der er gode til konsum, kirsebær, vindruer, kiwi, citroner, ananas, vandmeloner, blommer, tranebær og grapefrugt. Grapefrugt bør indtages meget, fordi den indeholder alkali, som er godt for fordøjelsen.

Læs også: Sygdomme, der ofte angriber efter blodtype

5. Grøntsager

Ejere af blodtype AB kan spise alle slags grøntsager. Kun få grøntsager bør undgås, nemlig majs, svampe, peberfrugter, pickles og majroer. Disse grøntsager for at undgå normalt øge mavesyre.

Det er nogle måder til AB-blodtypediæten, som du har brug for at kende. Ved at spise ovenstående fødevarer bliver din krop sundere, og din vægt bliver velholdt. Men husk på, at alles kropstilstand er forskellig. Så inden du går på slankekur, er det en god idé først at diskutere med lægen om ansøgningen . Samtale med læge kl kan gøres via Snak eller Stemme/videoopkald når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning på Google Play eller App Store lige nu!