Ikke kun vægt, kender årsagerne til dobbelthage

, Jakarta - Har en dobbelthage eller dobbelthage er en almindelig tilstand. Der er ikke noget at bekymre sig om dobbelthage , for det er bare et fedtlag, der dannes under hagen. Når fedtlaget bliver stærkt nok, danner det rynker, der skaber dobbelthage .

Selvom det er medicinsk dobbelthage er ikke et tegn på helbredsproblemer, mange mennesker føler sig utrygge ved at have det, fordi det er relateret til ansigtets æstetik. Tit dobbelthage forbundet med vægt, men faktisk er der mange årsager til udseendet af denne dobbelthage.

Læs også: 6 yogabevægelser du kan lave derhjemme

Årsager til Double Chin

dobbelthage , hvilken kendt som submentalt fedt, er en almindelig tilstand, der opstår, når et fedtlag opbygges under hagen. dobbelthage ofte forbundet med vægtøgning, men en person behøver ikke at være overvægtig for at få det. Genetik eller slap hud på grund af aldring kan forårsage dobbelthage.

1. Overskydende fedt

Hyppigste årsag dobbelthage nemlig overskydende fedt generelt. Når en person oplever vægtøgning, er der en tendens til at øge fedt i hele kroppen. Det forekommer også i ansigtet, herunder under hagen.

Udseende dobbelthage også afhængigt af en persons kropstype er fedt meget let synligt i ansigtet. For eksempel, hvis du har en større ramme, er noget af det ekstra fedt på dine hofter eller mave måske ikke så mærkbart. Men hos nogle mennesker kan bare lidt ekstra fedt være så synligt fra ansigtet.

2. Slappende hud på grund af aldring

En anden almindelig årsag, som ofte overses, er alderens effekt på huden. I dine 20'ere begynder mængden af ​​kollagen, din hud producerer, at falde. Når dette sker, begynder huden at miste sin elasticitet og begynder at synke. Jo ældre du bliver, jo mindre kollagen har du og jo mere udtalt er effekten. Inklusiv udseende dobbelthage .

Læs også: Yogabevægelser er godt for hjertesundheden

3. Dårlig holdning

I dag har næsten alle aktiviteter relateret til smartphone eller bærbare computere. Når du udfører disse aktiviteter, har hagen en tendens til at stikke ud. Husk, sådan en kropsholdning er en dårlig kropsholdning.

Ud over potentielt at forårsage nakkesmerter, kan denne kropsholdning svække platysma-musklen, der forbinder nakken med hagen. Når denne muskel svækkes, resulterer det i nedsat elasticitet omkring kæben og en slap effekt, der forårsager dobbelthage .

4. Ansigtsstruktur

Flere faktorer relateret til dobbelthage nogle gange er det uden for menneskelig kontrol. En af dem er den grundlæggende form for alles ansigt. Ligesom visse kropstyper, der tillader nogle mennesker at se federe eller tyndere ud end andre. Det samme er strukturen i ansigtet.

Især hos mennesker med recessive hager og svage kæbelinjer er de mere tilbøjelige til at have dobbelthage. Dette skyldes, at huden, der strækker sig hen over hagen, er mindre. Desuden, fordi huden ikke er for stram til at dække ansigtet, for ikke at nævne tilstedeværelsen af ​​selv lidt fedt eller et fald i hudens elasticitet, hvilket forårsager dobbelthage.

5. Genetik

Hvis du har familiemedlemmer, der plejer at have dobbelthage, du vil højst sandsynligt også være tilbøjelig til at have det. Selvom der ikke er noget specifikt gen at have dobbelthage, visse kropstræk gør, at du potentielt har dem.

Læs også: 6 yogabevægelser du kan lave derhjemme

Bortset fra knoglestruktur, som er en genetisk egenskab, kan du være mere tilbøjelig til at tage på i vægt, have tyndere eller mindre elastisk hud eller være mere tilbøjelige til at lagre fedt omkring hagen.

Så det er grunden til, at en person har en dobbelthage. Hvis du føler dig usikker eller utilpas ved dobbelthage at du har, nu er der mange behandlinger, der kan gøres for at overvinde dem. Diskuter med lægen gennem appen om mulige behandlinger. Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. Hvordan kan jeg slippe af med min dobbelthage?
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvordan slipper man af med en dobbelthage?