Vær ikke dum, sådan laver du et håndstand for begyndere

”Håndstand er en af ​​de yogabevægelser, der kan give mange sundhedsmæssige fordele. Alligevel er det ikke en let ting at gøre det. Du skal tage det skridt for skridt, så kroppen vænner sig til det og undgår skader.”

, Jakarta – Der er mange yogabevægelser, der kan nære kroppen, lige fra enkle til svære at lave. Nå, en af ​​de bevægelser, der anses for svære, er håndstand. Hænderne skal holde vægten af ​​kroppen i nogen tid og kan forårsage skade, når du er færdig. Derfor bør du vide, hvordan man laver en håndstand for begyndere i den følgende diskussion!

Håndstandsimplementeringstrin for begyndere

håndstand er en af ​​de yogastillinger eller bevægelser, der er meget nyttige ikke kun til at træne kernen af ​​overkroppen, men også til at forbedre kropsbalancen. Denne avancerede bevægelse tager tid og øvelse at mestre. håndstand det kan virke skræmmende i starten, men at dele det op i trin bliver meget lettere at gøre.

Læs også: Find en måde at forblive ungdommelig gennem yoga

Der kræves mange forskellige elementer for at udføre håndstand. For at mestre det har du brug for en kombination af balance, styrke, bevidsthed og koncentration. Hvis du har mestret nogle af disse ting, er det bestemt ikke så skræmmende at udføre denne bevægelse som forestillet sig.

Derfor skal du kende trinene for at ansøge håndstand for følgende begyndere:

1. Første skridt

Det første der kan gøres håndstand er at tage udgangspunktet. Sæt dig på gulvet med front mod væggen og pres dine fødder mod væggen. Sørg for at være opmærksom på afstanden. Vend derefter rundt og placer dine hænder på det forrige sæde og dine fødder direkte foran væggen.

Du skal sørge for, at dine hænder er i skulderbreddes afstand med fingrene strakt og vendt fremad. Denne stilling er også kendt som dun hund. Prøv at øve dig i at fordele din vægt foran dine fødder, indtil du er på tæerne.

2. Andet trin

Begynd derefter langsomt at gå op ad væggen bag dig med bøjede ben. Sørg for at lægge mere vægt på dine hænder og alle dine fødder mod væggen. Hvis du føler, at dine arme er stærke nok til at støtte vægten, skal du fortsætte med at holde dine fødder mod væggen og få dine arme, skuldre, øvre bryst og kerne til at understøtte vægten af ​​din krop.

Læs også: Uden kirurgi, overvind brok med denne øvelse

3. Tredje trin

Fortsæt med at øve dig i at gå op ad væggen, indtil du føler dig selvsikker, stabil og stærk. Sørg for ikke at overstrække din albue og bøje den lidt, hvilket kan begrænse påvirkningen af ​​leddet og forhindre knogletab. Stabiliser hele din krop ved at trække i maven og holde din kerne i skak.

4. Fjerde trin

For det fjerde trin, prøv at hæve benet. Start med at løfte det ene ben op og sørg for, at foden er vendt lidt indad. Dette er nyttigt for at hjælpe med at holde rygsøjlen i en lige position. Sørg også for at placere benene korrekt med den antagelse, at kroppen står lige.

5. Femte trin

Hvis du er komfortabel med en fod på væggen, er det tid til at gøre det håndstand med to ben i vejret. Spred dine ben fra hinanden med tæerne mod væggen for at vænne dig til det. Træk derefter din fod fra væggen, så den svæver i luften. Hvis det føles ustabilt, så sæt fødderne tilbage til væggen.

Læs også: 6 yogabevægelser du kan lave derhjemme

Nå, hvis du er nybegynder, så prøv at gøre det trin for trin langsomt. Derudover er det nødvendigt at vænne sig til og træne de øvre muskler til at være stærke til at holde vægten i hænderne. Pas på skader og brud, hvis der er en forkert bevægelse eller hånden ikke er i stand til at støtte kroppens vægt.

Selvfølgelig håndstand har mange fordele og risici, når det er gjort. For at finde ud af forskellige slags relateret til dette, læger fra klar til at give en fuldstændig forklaring. Med Hent Ansøgning , kan du bruge funktionerne Snak eller Stemme/videoopkald at få svar fra eksperter.

Reference:
Kvinders sundhed. Tilgået i 2021. Sådan laver du et håndstående én gang for alle i 5 nemme trin.
Brett Larkin Yoga. Tilgået i 2021. Sådan laver du et håndstand for begyndere.