Behandlingsmuligheder for Pityriasis Alba

, Jakarta - Røde eller lyserøde pletter på huden er et almindeligt tegn på, at nogen har pityriasis alba. Selve formen er normalt rund og uregelmæssig. Røde eller lyserøde pletter på huden på personer med denne tilstand vil normalt heles ved at falme af sig selv eller efter påføring af fugtighedscreme fra en læge. Selvom de er væk, vil pletterne normalt efterlade et blegt ar på huden. Nå, hvis du allerede har denne tilstand, er dette en behandlingsmulighed til behandling af pityriasis alba.

Læs også: Forebyg Pityriasis Alba med disse 6 måder

Pityriasis Alba, en ikke-smitsom hudsygdom

Pityriasis alba er en godartet og harmløs hudlidelse, som normalt rammer børn i alderen 6-12 år. Selvom det ikke er smitsomt, vil pityriasis se irriterende ud på grund af de pletter, der vises på huden. Ansigtet, halsen, øvre bryst og begge arme er tegn på, at en person har denne tilstand.

Disse er de symptomer, der opstår hos mennesker med Pityriasis Alba

Udseendet af røde eller lyserøde pletter, der er uregelmæssigt formet, er et af symptomerne forårsaget af mennesker med pityriasis alba. Plastrene vil normalt også have en tør og skællende tekstur, der vil fremstå på overarme, ansigt, øvre bryst og hals. Disse pletter kan forsvinde fuldstændigt over flere måneder, men i sjældne tilfælde kan de forblive på huden i flere år.

Læs også: Din lille har Pityriasis Alba, her er hvad du skal gøre

Dette forårsager Pityriasis Alba

Pityriasis alba er en hudlidelse forårsaget af hypopigmentering. Hypopigmentering er en tilstand, hvor huden virker lysere end det omkringliggende område på grund af mangel på pigmentet melanin, det naturlige stof, der giver huden dens farve. Det er ikke klart, hvad der forårsager denne tilstand. Pletter af pityriasis alba kan også være forbundet med soleksponering og tør hud. Denne hudlidelse er ikke smitsom og kan heles af sig selv. Hvis du allerede lider af denne tilstand, så glem ikke altid at holde din hud fugtig og undgå soleksponering, OK!

Behandlingsmuligheder for Pityriasis Alba

Pityriasis alba har ingen kur, men behandling kan hjælpe med at kontrollere symptomer. Hvis man ikke ønsker at blive smittet, skal man undgå ting, der udløser pityriasis alba, og bruge medicin fra en læge for at mindske de symptomer, der opstår. Nogle af de behandlinger, som mennesker med pityriasis kan tage, omfatter:

  • Brug en topisk creme, som er blevet anbefalet af en læge.

  • Brug en fugtighedscreme til huden, så huden ikke tørrer ud.

  • Brug lotioner, shampoo og salver, der indeholder fugtighedscreme for at reducere betændelse, skorpedannelse, betændelse og kløe.

  • Brug af steroidcremer samt andre antiinflammatoriske lægemidler. Denne behandling skal selvfølgelig være efter lægeordination, ja! Disse cremer og medicin kan bruges ved at gnide dem på huden.

Læs også: Herpesvirus kan forårsage Pityriasis Rosea Hudlidelser

I alvorlige tilfælde af pityriasis vil hudterapi være nødvendig for at reducere symptomerne. For at undgå denne tilstand kan du vedligeholde dit helbred og din immunitet, undgå at bruge ekstern medicin eller naturlægemidler uden en læges recept, undgå at bære stramt tøj, undgå alkohol og rygning og undgå indtagelse af fødevarer, der indeholder høje syreniveauer. For at undgå, at sygdommen bliver værre, kan du drøfte direkte ved at bestille tid hos en læge på det valgte sygehus via . Kom nu, Hent ansøgningen med det samme!