Sådan overvindes kløe i Miss V under graviditeten

, Jakarta – Nogle gravide kvinder har oplevet ubehagelige tilstande på grund af kløe i det intime område. Fordi det ikke er tilladt at bruge stoffer eller kemikalier under graviditeten, er mange mødre forvirrede over, hvordan de skal håndtere kløe hos Miss V. Behandl det ikke skødesløst, her er de rigtige måder at håndtere den irriterende kløe på.

Årsager til kløende Miss V under graviditeten

Tilstanden af ​​den kløende skede kan være forårsaget af ændringer i pH-niveauer i skeden, når moderen er gravid. Derudover kan uforeneligheden mellem de intime organer og den rensesæbe, som moderen bruger, også få kløen til at opstå. Derfor rådes gravide kvinder til kun at rengøre det intime område ved at skylle det med rent vand eller bruge feminin hygiejnesæbe anbefalet af en gynækolog.

Kvinder, der er gravide, vil også ofte opleve udflåd fra skeden. Dette er normalt, fordi der under graviditeten er en stigning i niveauet af hormonet østrogen, og øget blodgennemstrømning til Miss V gør, at vaginalt udflåd forekommer hyppigt og i betydelige mængder. Normalt udflåd fra skeden vil ikke forårsage kløe i skeden. Men hvis gravide oplever udflåd fra skeden, der får skedeområdet til at klø, så er årsagen måske en af ​​følgende infektioner:

  • Svampeinfektion

Årsagen til svampeinfektioner er den øgede vækst af Candida-svampen, som er en naturlig svamp, der lever i skeden. Faktisk kan gærinfektioner opleves af kvinder generelt, men gravide kvinder har større risiko for at opleve denne tilstand, fordi øgede niveauer af østrogen og progesteron under graviditeten skaber et gunstigt miljø for, at svampe kan vokse hurtigt. Symptomer på en gærinfektion er kløe i skeden, vandig og klumpet tekstur af skedeflåd, sur lugt og smerte.

  • Bakteriel vaginose

Gravide kvinder er modtagelige for bakteriel vaginose, fordi hormonelle ændringer som følge af graviditet får anaerobe bakterier til at vokse hurtigt og i stort antal, hvilket forårsager denne Miss V-infektion. Bakteriel vaginose kan ses på symptomerne, nemlig vaginal kløe, vaginalt udflåd, der er gråt og har en fiskelugt, og føler smerte ved vandladning. Hvis det ikke behandles med det samme, kan det forårsage, at barnet bliver født for tidligt.

  • Gruppe B Strep.-bakterier

Gravide kvinder, der er udsat for gruppe b strep-bakterier, kan overføre disse bakterier til deres ufødte babyer og forårsage for tidlige fødsler. Denne bakterielle infektion kan påvises gennem undersøgelse af skeden eller endetarmen under graviditeten eller gennem en urinprøve. Gruppe b strep-bakterier er svære at eliminere, men for gravide kvinder, der er i høj risiko for infektion, kan antibiotika gives for at forhindre overførsel til babyer.

  • Trichomoniasis

En kløende skede kan også være et tegn på trichomoniasis-infektion, en af ​​de mest almindelige seksuelt overførte sygdomme, men også let at helbrede.

Sådan overvindes Miss V-kløe under graviditet

Mødre kan fastslå årsagen til vaginal kløe ved at diskutere moderens tilstand med den fødselslæge, der håndterer moderens graviditet. Hvis moderen har udflåd fra skeden med unormale symptomer, kan der udføres flere tests, såsom en udflådstest og en blodprøve. Imidlertid kan følgende måder også hjælpe mødre med at lindre kløe hos Miss V:

  • Komprimer Miss V med koldt vand regelmæssigt.
  • Hold Miss V-området rent ved at bruge en mild sæbe, der ikke indeholder duft.
  • Skift undertøj flere gange om dagen for at holde det intime område rent og tørt fra sved eller udflåd fra skeden.
  • Vask det intime område med rent vand forfra og bagfra efter vandladning og afføring.
  • Undgå at bruge trusseindlæg ved vaginalt udflåd.
  • Brug bomuldsundertøj, der ikke er stramt.
  • At have sex kan også lindre kløe i skeden, fordi mandlige sædceller kan neutralisere pH-niveauerne i skeden.

Hvis du oplever visse symptomer under graviditeten, kan du tale med din læge gennem ansøgningen . igennem Video/taleopkald og Snak, kan mødre diskutere med læger når som helst og hvor som helst. Nu er der også en Lab Service-funktion, der vil gøre det nemmere for mødre at udføre flere slags helbredstests. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Bliv bestille og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play.