Kend 5 typer ferskvands prydfisk, der er nemme at vedligeholde

, Jakarta - Hvis du er nybegynder i at vedligeholde prydfisk, så er ferskvandsprydfisk det rigtige valg. Den første ting du lærer om at holde ferskvandsfisk er, at hver fisk er anderledes. Man kan ikke putte alle slags ferskvandsfisk i et akvarium og så lade dem være.

Der findes mange typer ferskvandsfisk. Når du skal vælge en ferskvandsfisk, har du brug for flere arter med flere kriterier. Blandt disse er fisk stærke og kan trives under en række forhold, lette at passe, hver fisk kan omgås andre fisk og er proportional størrelse i akvariet.

Læs også: Corona-virusoverførsel hos dyr ved dette

Typer af ferskvands prydfisk, der er nemme at vedligeholde

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i at holde prydfisk, vil det være svært ikke at blive betaget af følgende typer af ferskvandsprydfisk:

1. Neon Tetra

Neon tetras er små fisk, der er nemme at passe. Denne prydfisk er ofte den første prydfisk, som en nybegynder akvarist vil købe. Størrelsen er omkring 2,2 cm og holder gerne i grupper. Denne type prydfisk er et godt valg til små akvarier, fordi den har en rolig karakter.

Neon tetraer fås i lyse farver og har iriserende blå vandrette striber over hele kroppen, så lys i mørket. Neon tetras har brug for mildt surt vand med tropiske temperaturer. De kan spise det meste af maden, fordi de er altædende. Så han vil spise rejer, orme, insekter og planter.

2. Guppyer

Disse farverige fisk har en adræt karakter og er i stand til at tilpasse sig forskellige vandforhold. Disse fisk er nemme at passe, men du skal opbevare dem i sæt af tre.

Den ideelle vandtemperatur for guppyer er 10-29 grader Celsius, men den vigtigste faktor er at opretholde en konstant temperatur. Guppyer bør fodres med en blandet kost (plante- og dyrefoder).

Læs også: Ikke kun bider, hundeslik skal også passes på

3. Betta Fish (Betta Fish)

Betta fisk er prydfisk, som i øjeblikket er populære at holde. Denne fisk har en række forskellige farver og smuk. Betta fisk er kendt for at være meget territoriale og aggressive med andre fisk, især bullfish. Hvis din Betta er rolig og omgængelig, så kan den opbevares i et akvarium med andre fiskearter.

4. Guldfisk

Guldfisk eller guldfisk er canting-arter, der kan blive op til 35 centimeter i naturen. Nogle vilde guldfisk kan leve op til 25 år eller endda længere.

I fangenskab vil kæledyrsguldfisk yngle i et akvarium, der er mindst 20 liter vand. Disse fisk kræver konstant pleje, såsom ugentlige vandskift og filtre.

Læs også: Fakta om kæledyr og Corona-virus

5. Zebrafisk

Zebrafisk er små fisk, der er nemme at passe. Denne fisk vokser normalt til 5 - 7 centimeter. Disse fisk skal holdes i grupper. Ellers bliver de meget stressede. Zebrafisk kan lide at spise orme, insekter og krebsdyr. Bliv ikke overrasket, hvis denne fisk pludselig hopper ud af tanken, for det er det, den kan lide. Så sørg for at dit akvarium er dækket.

Det er nogle ferskvands prydfisk, der er populære og nemme at vedligeholde. Hvis du vil vide mere om pleje af ferskvandsprydfisk eller andre typer fisk, så tøv ikke med at diskutere med din dyrlæge gennem ansøgningen. . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:

Rådgivning om fiskepleje. Fået adgang i 2021. 13 bedste ferskvandsfisk til dit hjemmeakvarium
Petland Texas. Fået adgang i 2021. TOP 10 BEDSTE FERSKVANDSFISK TIL DIT AKVARIE
Fishkeeping World. Adgang i 2021. 17 bedste ferskvandsakvariefisk – mest populære på listen 2021