Hævet ansigt på grund af nældefeber, dette er behandlingen

, Jakarta - Kosmetik er genstande, der er tæt beslægtet med kvinder for at få dem til at se smukkere ud. Ikke få kvinder, der ofte ændrer disse skønhedsværktøjer, fordi de ikke passer til farven og indholdet. Noget af indholdet i det kan få nogen til at opleve allergier, så der opstår nældefeber.

Faktisk kan en person, der lider af nældefeber forårsaget af kosmetik i et alvorligt stadium, opleve hævelse af ansigtet. Denne lidelse kan forårsage følelser af ubehag og lavere selvtillid. Derfor er det vigtigt at kende nogle behandlinger for hævede ansigter forårsaget af nældefeber. Her er nogle måder at gøre det på!

Læs også: Nældefeber, allergi eller hudsmerter?

Håndtering af hævet ansigt på grund af nældefeber

Hævelse af ansigtet er et almindeligt symptom forbundet med forskellige mulige årsager, såsom skade, allergisk reaktion, på infektion. Hvis det er forårsaget af en allergisk reaktion, vil din krop opleve nældefeber. Dette sker på grund af, at immunsystemet producerer histaminstoffer, hvilket resulterer i et rødt udslæt på kroppen.

Det er dog vigtigt at vide, om lidelsen er forårsaget af nældefeber eller angioødem. Dette skyldes, at de to lidelser, selvom de begge forårsager hævelse af ansigtet, er de lidelser, der opstår, forskellige. Angioødem opstår i de nederste lag af huden, mens hævelse, der opstår i nældefeber, opstår på overfladen af ​​huden.

Det er vigtigt at forhindre hævelse af ansigtet på grund af nældefeber for at undgå eksponering for allergener. Det er meget vigtigt at kende årsagen til nældefeber, så røde udslæt på huden kan undgås. Men hvis alle de forebyggende foranstaltninger er blevet truffet og stadig lider af lidelsen, er det vigtigt at kende effektive måder at overvinde den på. Sådan behandler du et hævet ansigt på grund af nældefeber:

  1. Tager kløedæmpende medicin

Den mest basale behandling, der bruges til at behandle nældefeber, der kan forårsage hævelse i ansigtet, er at tage kløedæmpende medicin. Denne medicin kan reducere kløe, hævelse og andre allergisymptomer. Denne type medicin er tilgængelig på recept eller uden recept fra en læge.

Læs også: Hævet ansigt, her er 6 årsager

  1. Anti-inflammatoriske lægemidler

En anden måde at håndtere, der kan gøres, så hævelse af ansigtet kan løses, er at tage anti-inflammatoriske lægemidler. Men dette lægemiddel gives generelt til en person, der har alvorlig kløe. Derudover kan dette lægemiddel også reducere hævelse, der opstår, og kløe, der angriber.

  1. Immunsystemhæmmende lægemidler

Hvis de to foregående lægemidler ikke virker til at behandle hævelse i ansigtet forårsaget af nældefeber, kan din læge ordinere et immunsystemundertrykkende middel. Dette kan berolige et overaktivt immunsystem, så nældefeber kan behandles.

Du kan også gøre et hjemmemiddel ved at anvende en kold vaskeklud til at dække det berørte område for at lindre huden og forhindre ridser. Derudover kan badning med koldt vand også lade sig gøre. Bær også tøj lavet af bomuld og blød tekstur for at undgå hudfriktion på tøjet.

Denne lidelse kan føre til komplikationer såsom angioødem og anafylaksi. Hvis disse komplikationer har nået en alvorlig lidelse, bør der måske foretages akut behandling. Hvis situationen er alvorlig og en nødsituation, kan lægen injicere adrenalin for at gøre situationen bedre.

Læs også: Her er nældefeberbehandlingen, som du kan prøve derhjemme

Ved at kende flere måder at håndtere hævede ansigter forårsaget af disse nældefeber, er det håbet, at de forstyrrelser, der opstår, let kan håndteres. Derudover er det vigtigt at opretholde renlighed og alt, hvad der indtages eller påføres huden for ikke at give allergisymptomer, der forårsager hævelse.

Har du spørgsmål vedrørende behandling af hævede ansigter, der opstår på grund af nældefeber, lægen fra kan hjælpe dig. Du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone som bruges til at få nem adgang til sundhed!

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Nældefeber og angioødem.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Hvad kan forårsage hævelse i ansigtet?