Tips til at elske under bryllupsrejse for at blive gravid hurtigt

, Jakarta – De fleste par tager normalt på bryllupsrejse lige efter at være blevet gift. Ikke uden formål, men bryllupsrejsen er det rigtige tidspunkt for dig og din partner til at nyde en romantisk tid sammen som ægtepar og til at få børn.

Vidste du, at det at have sex på din bryllupsrejse har en større chance for at blive gravid end at have sex på normale dage. Dette er faktisk ikke blevet understøttet af tilstrækkelig forskning, men eksperter mener, at par, der føler sig glade og afslappede, mens de er på bryllupsrejse, vil finde det lettere at blive gravide snart. Brug derfor din bryllupsrejse så meget som muligt for snart at kunne få børn. Her er tipsene:

  • Juster bryllupsrejse med frugtbar periode

Planlæg din bryllupsrejse i henhold til din frugtbare periode. Du kan beregne din menstruationscyklus på forhånd. Hvis du har en regelmæssig menstruationscyklus, som er 28 dage, så falder din fertile periode på dag 12 til 16. To dage før ægløsning er det bedste tidspunkt at have sex. Vær også opmærksom på ikke at lade din bryllupsrejse falde sammen med præmenstruations- eller menstruationsperioder.

  • Prøv at elske et andet sted

Som på badeværelset, på stranden, i bilen, i fittingsrummet og andre. At have sex på et udfordrende sted kan øge din sexlyst og din partner, hvilket gør det mere effektivt at blive gravid snart. Men pas på ikke at blive set af andre, okay?

  • Forbrug disse fødevarer

Nogle af disse fødevarer menes at øge seksuel ophidselse, nemlig chokolade, bananer og vindruer. Det høje indhold af aminosyrer tryptofan og phenylalanin i chokolade kan få dig til at føle dig afslappet og glad. Mens bananer indeholder enzymet bromelain, som kan øge libido, og kalium og dets B-vitaminer kan øge din energi. Druer indeholder antioxidanter, der kan forbedre blodgennemstrømningen og transportere ilt til æggestokkene.

  • Undgå ekstrem fysisk aktivitet

Når du er på bryllupsrejse, bør du undgå at lave ekstreme fysiske aktiviteter, som f.eks dykning, surfing, bungeejump, rafting og andre. Udover at du vil gøre din krop træt, kan høj adrenalin også forhindre befrugtning, hvis du udfører denne fysiske aktivitet efter at have haft sex.

  • Yndlingssexposition under bryllupsrejse

Citeret fra Cosmopolitan er der flere kærlighedsstile, der foretrækkes af par, mens de er på bryllupsrejse. Efter sigende udføres disse sexstillinger også af parret Kate og William, du kender.

Rutsjebanen Erotisk/Kopige

Denne stil tillader kvindens position over manden, men med ryggen til ansigtet. Lav hurtige bevægelser, som om du gør det cowboy piger, kan gøre dit kærlighedsøjeblik mere behageligt. Du kan også justere bevægelseshastigheden, som du vil rutsjebane som kan være hurtig eller langsom.

Twirl-a-Girl

Stadig i kvinders stilling over mænd, snurre-en-pige er at lave en snoet stil over mænd. Da hr. P partner begynder at indtaste Miss V, lav langsomme bevægelser for at lave bevægelser, såsom at åbne en flaskelåg. Når du ser dit hårde arbejde, vil Si He føle sig varm og fortsætte med at røre din krop.

Havfruen

Som navnet antyder, vil du sove i hjørnet af sengen, derefter samle dine ben og løfte dem lige op. Det bedste er, at din partner kan holde dine fødder for balance, og så du kan skubbe dybere.

Har du andre spørgsmål om sexlivet, kan du direkte spørge eksperterne på . Ring til lægen og fortæl mig om den tilstand, du oplever Video/taleopkald og Snak. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Ingen grund til at bekymre sig om at forlade huset, bliv bestille og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.