Vigtigheden af ​​at vælge en smertelindring, der er sikker for maven

, Jakarta - Smertestillende midler er lægemidler, der almindeligvis bruges til at behandle forskellige lidelser, såsom hovedpine, menstruationssmerter, tandpine, rygsmerter eller smerter i andre kropsdele. Selve smertestillende midler er opdelt i flere grupper, nemlig paracetamol, ibuprofen og aspirin. Dette lægemiddel virker ved at blokere virkningerne af kropskemikalier, der forårsager smerte.

Ikke kun lindre smerter, dette lægemiddel virker også ved at reducere hævelse, så smerten reduceres. Smertestillende midler har mange fordele, men du skal være forsigtig, når du bruger dem. Især for dem af jer, der har en historie med mavesygdom. Mennesker med denne sygdom skal være ekstra forsigtige med at vælge lægemidler. Hvis ikke, vil den syge i stedet for at komme sig, kæmpe endnu mere på grund af den stikkende fornemmelse i maven.

At vælge et lægemiddel til mennesker med mavesygdom er ikke en let sag. Årsagen er, at de vil være meget følsomme over for visse stoffer i mad, drikkevarer og endda stoffer. Vælger du den forkerte, vil produktionen af ​​mavesyre straks stige, hvilket ender med klager, på grund af den mavesyre, du oplever. For folk med mavesyre, kender følgende sikre tips til valg af lægemidler.

Læs også: Sådan tager du sikkert medicin, når du har feber

Sikker smertebehandling til mave

Før de indtager, skal de syge vide, at hvert smertestillende produkt har en "aktiv ingrediens", nemlig indholdet i lægemidlet, der effektivt kan lindre smerte. For mennesker med visse sygdomme, især mennesker med mavesygdom, skal du være klog i at vælge og bestemme lægemidler. Vælg et lægemiddel, der indeholder de passende aktive ingredienser for at lindre de klager, du oplever, ikke forværre dem.

I denne forbindelse er et af de lægemidler, der anbefales til personer med mavesmerter, Panadol Extra. Denne type panadol er kendt som rød panadol, som effektivt kan lindre smerter i kroppen, fordi den indeholder de aktive ingredienser af 500 milligram paracetamol og 65 milligram koffein. Du skal ikke bekymre dig med det samme, når du læser koffeinindholdet i det, OK!

Koffein i dette lægemiddel er sikkert til forbrug for personer med mavesygdom. Bemærk venligst, at den sikre forbrugsgrænse for koffein for personer med mavesygdom er så meget som 100-200 milligram om dagen. Så 65 milligram er en sikker mængde til forbrug. Panadol vil være venligt mod maven, hvis det indtages i henhold til doseringen og anbefalet brug.

Læs også: Begynder at blive kigget på for behandling, er urter sikre?

Indholdet og den rigtige måde at bruge det på

Panadol Extra indeholder ikke kun paracetamol og koffein, som er sikre til indtagelse for mennesker med mavesygdomme. Dette lægemiddel behandles også uden gluten, laktose, sukker eller ibuprofen.

Fordi Panadol sælges i håndkøb, er det nødvendigt at bruge det klogt for at dette lægemiddel virker effektivt for din krop. Reglen for brug er 1 kapsel hver gang du drikker, og denne medicin kan tages 3-4 gange om dagen. Derudover er det maksimale forbrug af dette lægemiddel så meget som 8 kapsler på 24 timer. For at få det behøver du ikke bekymre dig om at forlade huset, for du kan nemt købe denne smertestillende i applikationen !

Læs også: Bivirkninger af forbrug af antibiotika i lang tid

Det rigtige valg af mad

Ikke kun lægemidler, mennesker med mavesygdom har brug for støttende fødevarer for at forebygge og behandle symptomer. Her er nogle anbefalede fødevarer til mennesker med mavesygdom:

  • Havregrød. Disse fødevarer er rige på fibre og kan absorbere mavesyre, så du vil føle dig mæt længere.
  • Ingefær. Det antiinflammatoriske indhold i ingefær er i stand til at overvinde mavesyre og fordøjelsesproblemer.
  • Aloe vera. Du kan indtage disse fødevarer i form af drikkevarer eller blandet med forarbejdede fødevarer.
  • Grøn grøntsag. Denne type mad kan reducere mavesyre og nære fordøjelsessystemet.
  • Banan. pH-indholdet i det gør bananer sikre for mennesker med mavesyre at indtage. Ikke kun bananer, mennesker med mavesyre kan også spise pærer, meloner eller æbler.
  • Hvedebrød. Udover at indeholde et højt fiberindhold, indeholder fuldkornsbrød mange vitaminer og gode næringsstoffer, der er i stand til at opretholde mavesundheden.

Ikke kun lægemidler og fødevarer, der kan forebygge og behandle mavesyre. Patienter skal også være opmærksomme på deres helbred ved ikke at ryge, indtage alkohol og vedtage en sund livsstil.

Reference:

Medline Plus. Hentet 2019. Smertestillende.

WebMD. Tilgået 2019. Valg af en OTC smertestillende middel: Hvad skal du overveje.

Healthline. Besøgt 2019. 7 fødevarer til at hjælpe din sure opstød.